Cristian ismini alan fake kişi CAPAROL ve ekürisi olarak tespit ettiğimiz want my fist sunucudan kalıcı olarak yasaklanmış ve birlikten ivedilikle uzaklaştırılmış. Bu tarz durumların ekibimizin başına gelmesini yalnızca "talihsizlik" olarak nitelendirebiliriz.
Bizler de insanız, bu şekilde yalan söylemeyi profesyonellik haline getiren en hafif tabiriyle "ZARARLI" kimseler bizleri de maalesef bu şekilde kandırabiliyor. Önemli olan, ne kadar erken tespit edebilirsek, o kadar iyi. Elimizden gelen en hızlı şekilde aksiyon almak da bizim görevimiz.
Aşağıda CRISTIAN ismiyle kendisini tanıtan CAPAROL'un (tabii biz hala cristian sanıyorken...) bana DISCORD üzerinden göndermiş olduğu mesajı paylaşıyorum. Bu tarz durumlardaki en önemli şeyin şeffaflık olduğuna inanıyoruz, bu sebeple en şeffaf şekilde, mesajda hiçbir oynama yapmadan sizlerle paylaşıyoruz. Bizler de aynı şokluk içerisindeyiz.
SCF ekibi adına, sevgilerle.
cristian471Today at 5:26 PM
Bro kusura bakma ismim Berkay değil Batuhan. Normalde sampı bırakmıştım ama Stanislav'da daha önce rol yaptığım için tekrar sunucuya girmek istedim. Kendi nickim olan Caparol'la giremezdim çünkü Tolga, Oğuzhan /ogy/ ve Keddy bunlar dışında bir kaç tane daha yönetici tarafından nefretle karşılanıyorum. Hepsinin telefon numarası bende var daha önce iyi arkaşlıklarım oldu sonra bir kaç şeyden dolayı aramız açıldı. Cristian benim çok yakın arkadaşımdı onun ismini kullanabilir miyim diye sordum ve sorun etmeyeceğini söyledi. İkimizinde rol anlayışı aynıydı /cristian'la/. Söylediiğim gibi normalde sampı bırakmıştım sadece lsrp.io oynuyorum. Her neyse Cristian ismiyle sunucuya girdiğimde direkt sizin yanınızda geldim. Yunus'la senin. Yani us-er'den bahsediyorum. Oluşumun ilk sesli sohbetinde -stanislav- ses tonumun tanınacağından çekindim çünkü Caparol nickiyle Cohen Troll'ün bir parçasıyım Cohen Troll'ün bir çok videosunda ben konuştum. O yüzden Vice'da sadece sizinle sesli bir konuşmada bulundum bunun sebebi de ikinizi hatta bütün Stanislav'a bu konuda güvenmemdi. Daha sonra Uğur ve Tolga'larla daha da yakın olunca seslilerde konuşmamaya Cristian'ın kendi kişisel şeylerine özen gösterdim. Ama söylediğim gibi Cristian ismiyle gelmemin tek sebebi Stanislav'da rol yapmaktı hatta kapanınca bırakıcaktım ama sen rica ettin diye geldim. Gerçek hayatta bir çok işle uğraşıyorum basketbolcuyum ve bir çok ajansla uğraşıyorum bir iki aydır sadece seninle us-er'ın hatrına oynuyordum. Bir kaç gündür çok sıkılmıştım sonuçta Caparol'um ben Cohen Troll kanalına bakarsan bir çok hileyi -ilk defa bu ekipten çıkan hileler- göreceksin. Bir kaç gündür hile yaparak para kasıyorum bunun sebebi sıkılmam ya ban ya da daha çok oyunda zengin olarak rol yapmaktı, role yansıtmaktı. Kısacası ismim Berkay değil Batuhan, sizi aldattığım için üzgünüm asıl nickimde Cristian değil Caparol. Tekrardan söylüyorum sadece sizin için oynuyordum işlerime ara vermiştim bunun için.
Senden kişisel isteğim bundan sonrası için benimle bu sunucuda değil de genel olarak irtibatı koparmaman
Yunus içinde öyle user yani.