Selamlar, selamlar. Ufak bir kaç şey yazacağım. Bir kaç gündür birlik yönetimi "garaj yönetimi" daha doğrusu aramızda konuşup eski meseleleri masaya yatırdık. Eskiden nasıldık? Eskide rollerimiz nasıldı?
@Platoon döneminde evet. Garaj rolleri ve rotalarımız daha farklıydı. Az ve öz ilerliyorduk. Hiyerarşiye uyumumuz iyiydi evet, araba çoğunluğu vardı. Sırf kilitlenip bir model "Elegy" araçta kalmıyorduk. Düşündük ve taşındık. Artık eskiye dönmeye karar verdik. O Hood Onaysız, kimseye zararı olmayan. Sadece araba sürüp geceleri on- on beş kişi hırsızlık yapan tayfa olmaya karar verdik. Bu yüzden birlikteki "Hiyerarşiye uymayan, yarış birliğinde olup kendini zenci çete birliğinde sanan, kurallara uymayan, OOC sicili olan, toxic kişiliğe sahip olan" heerrrkesi çıkarttım. Bir nevi kemik kadro oluşturmaya karar verdik.
Bundan sonra birliğe alımları ben ve
@n0thing yapacak. Alımlar artık zor, birlikten atılmak çok kolay olacak. Şu şekilde; Hooda gelirsiniz. Garajda veya garajın etrafında takılırsınız. Bazı herkese açık yarışlarda kendinizi gösterirsiniz.
@n0thing özel hazırladığı rotalarda sizi test eder, eğer layıksanız alınırsınız.
Bir kaç şeye daha değineceğim. Evet, birlik hakkında sağda-solda "anime birliği, Stance'nin ben *****" böyle tarzı konuşmalar dönüyormuş. "Sinners çakması" evet, doğru ben ne yapıyorsam
@metefuckinfetamin 'den aldığım taktikler ile yapıyorum. Bu yanlış değil aksine doğru ama şunlara bir açıklama getireceğim. Evet, beni sevmeyebilirsiniz. Birliği sevmeyebilirsiniz ama birlikte oynayan oyuncuları rahatsız edecek hakka sahip değilsiniz. Böyle platform üzerinde beni gördüğünüz kadar tanıyorsunuz. Eğer tanısaydınız sizde beni severdiniz. Birliği severdiniz. Hiç bir zaman yanlış bir şey yapmadık. Yapmamaya özen gösterdik.
Bunlara ek olarak şunu fark ettik. Hood Onaylılara özel NPC'ler eklendiğinde birlikte silah alan herkesin içindeki o agresif insanın uyandığını. Altta bırakacağım mim bunu destekleyecektir.
Biz eskiye dönüyoruz, isteyen deliye dönsün.
Not: Evet, bu arada birlik içinde lezbiyen roller ve ilişki rollerini yasakladım. Bazı arkadaşlarımız bunun hakkında merakı bulunuyormuş.