https://www.upload.ee/image/14512141/Savasin_Kazananlari_Zirvede.png

Herkese selam. Bu oyunu çok eskilerden beri oynadım, oynuyorum. Açıkçası kişilerin illegal rollerini atmaları gerçekten çok iyi bir şey; ama yerde vurulan insanlara silah doğrultup, ismini sansürleyip bir fotoğraf atmayı doğru bulmuyorum. Biz en son bu tip faaliyetleri 2017 yılında yapıyorduk. Şu zamana kadar bir tane oyuncumuz bile "Hile kullanımı" benzeri yüz kızartıcı bir suçtan ban yemediler. Aylarca tek bir sicil bile yemeden şu noktaya kadar geldik, savaşa kadar. Savaş rolleri, iki tarafın birbirini IC'de yıpratmaya veyahut bitirmeye çalıştığı, bu süreçte elinden geleni ardına koymadığı bir roldür. Arkadaşlar, bu "elinden geleni ardına koymama" durumunu OOC taşımamalıydınız.
@keskin ve benim 7-8 yılı geçkin bir dostluğumuz mevcut. Oynadığımız hiçbir platformda hileden yasaklanmadık, çünkü kullanmadık.
Hepinize karşı lafı dolandırmadan net konuşmak gerekirse şu savaş başladığından beri nedensizce OOC platformlardan saldırlar aşırı düzeyde arttı. Tanıdığımız insanların datalarının patlatılması, durduk yere özel mesajlardan tüm ailevi değerlerimize hakaret, oyun içi kafamıza taksi vb. araçları fırlatmalarınız, açtığınız hileler bla bla bla klasik SA-MP savaşları. Tek bilmenizi istediğim şey, 2017 yılında kıyamet gibi savaşlar dönerken bile işin şirazesi bu kadar kaymamıştı.
Bu saatte kadar hiçbir şeye karşılık vermedik. Ne kadar toxiclik yapılırsa yapılsın, hiçbirimiz bu durumları sürdürmedik, karşılık vermedik,
yuttuk.Ancak bu sayede "Dinsizin hakkından imansız gelir" atasözünün önemini bir kez daha anlamış olduk. Bu ss, 2017'den beri yaptığım tek DM ssi olabilir. Artık bu saatten sonra eskisi kadar tevazu göstermeyeceğimizi bilin. Sayenizde fazla tevazunun sonucunu bir defa daha görmüş olduk, teşekkürü borç biliriz.
DM'ci dediğiniz kişiler 2012-2013'te rol yapıyorlardı. Hayatınızda hiç göremeyeceğiniz kadar şanslı insanlarla rol yaptılar, tanıdılar. Hatta bize rol öğreten insanlar, artık evlenip çocuk sahibi bile oldular. Kim bilir belki bir kaç yıl sonra biz bile kalmayacağız, belki SA-MP, Half-Life gibi bir oyun olacak kim bilir? Hepimiz hepi topu şu platformda 500 kişi varız yokuz. Fişi çektikten sonra dışarıda kimse sizi tanımayacak, kimse "aa bu kişi 1000 tane adam vurdu, bu çok iyi DM'ci!" demeyecek.
Bu sunucuda da çok güzel insanlarla rol yapma fırsatımız oldu ve olmaya devam edecek gibi duruyor. Bu kıymetli ortamı bizlere sundukları için tüm Vice Yönetimine teşekkür eder, minnettar olduğumuzu dile getirmekten mutluluk duyarız. Dışarıdan bakıldığında birliği kapatıyor imajı verir gibi bir yazı olmuş ama kapatmıyoruz, sadece son rollerin görülmesi adına bir süreliğine kilitliyoruz. Bir iki güne açar ve rollerimize tam gaz devam ederiz.