öncelikle selam, kısa bir yazı geçeceğim.
Savaşta kaybedince birliği hileci toksik doldurmak yakışmadı, yarın gelir gider tablosunu paylaşırız
hileci toksik(?) arkadaşlar, her şey IC dönüyor değil mi? hepinizle çok güzel rollerimiz oldu, sağlam roller döndürdük. hepinizi severim, canımsınız. o yüzden yapılan roller görülmeden, bir şeyler konuşulmadan lütfen tanıtım kirletmekten (toksiklemekten) vazgeçin. burası sizin babanızın çiftliği değil, birbirinize laf atıp; yok silent şu konuştu yok savaşa girmeden ağlandı diyebileceğiniz bir ortam değil. hiç kimseyle bir sorunum yok, olmaz. oyun oynadığımızın herkes farkında, siz de biz de. arada herkes şu win hırsından çıkmalı, rolünü yapmalı. bugün tüm adamlarımı, beni dahil on kere vurdunuz. milyonlarca ihlal yapıldı, bir şeyler döndü. size ihlal yapan adamın (birlik üyemin) dahil caydırıcı ceza almasını bizzat ben yetkililerden talep ettim, birliğimden uzaklaştırdım. gelelim
@Automatik sig sauer ile olan role, kanıtı aşağıda. karakterimin işine gelen bir durum, ortaya sundu. olay bu. tanıtımı kim toxiclerse, salak saçma bir yazı yazılırsa kilit atacağımı ve temizlenene kadar kilitli tutacağımı belirtmek isterim.
tarafımca asla "dm, kıyım, baba, dehşet saçan, cehennem yaşatan" ss gelmeyecek. eğer bir birlik üyem atarsa, cezalandıracağımdan emin olabilirsiniz. bu tanıtım rol sslerini paylaşabileceğim bir yer, bana göre dm bir rol değil.
herkese sevgilerimi sunarım canlarım, oyun için lütfen kimsenin gözünü kin bürümesin. kimsenin arkasından aptalca, "kronoss şöyle, sanz şöyle", "bertuzzi şöyle, bu bu böyle" (ki kendi birlik üyem bunu yaparsa atarım) dönmesin.

ek olarak, ben bu rolü dahil yapıyorum. karakterim bir kartel lideri, vurulan bir kartel lideri.