Konu: Van Ness Ave. | Fierro Connection, CW.  (Okunma sayısı 12845 defa)

#890 - 21.08.2023 17:09

Spoiler: GösterGizle
kocakafalar
Mükemmel
1
Haha
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
chikobyte,
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
chikobyte,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#891 - 23.08.2023 23:01
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#892 - 23.08.2023 23:01
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#893 - 23.08.2023 23:01
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#894 - 23.08.2023 23:01
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#895 - 23.08.2023 23:13
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#896 - 24.08.2023 02:16
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#897 - 24.08.2023 03:45
İyi geceler, SAMP direniş harekatı sona ermiştir.

Sampın doğal aestheticini korumayı hedefleyerek son bir kez Vice'da dans etmek istemiştik. Son zamanlarda, geçtiğimiz sene içerisinde, SAMP'ın bu doğasını çokça zedelediklerini gözlemledik. Gerek yaptığımız roller, kullandığımız modeller ve haritalar tamamen bu amaca yönelikti. Öncelikle ipin ucunu buradan tutmak istiyorum. Oyun farklı bir oyuna dönüşmeye çoktan başladı ve önü bir türlü kesilemedi. Sineye çekip rolleri sürdürmeye bir çok kişi gibi ben de devam ettim. Fakat rollerde bunlarla beraber fazlasıyla bu popülerizme asimile olmuş durumda. Rollerde kullanılan cümleler kısa ve taksit taksit, belirtilen emote durumları basit veya sürekli birbirinin aynısı (kopyala yapıştırdan bile şüphe ediyorum bazen) olarak tekrarlanıp duruyor. Ne kadar bu platforma bir emek de vermiş olsam, bundan ötesi bu oyuna dair bildiğim her şeyi bu platformun yönetim ekibinden öğrendiğim (Manifesto, Rosato, Dixsept, Snatch, Yutolpha, Southliberty, Lutz, Aureus, Canterino the DEEV her birine sonsuz teşekkürler.) için bu platforma olan tutumum diğer SAMP sunucularının çok ötesinde.

Gel gelelim bu mesaj ne için?
Eski tadı artık alamıyoruz, bir türlü yuvarlanamıyoruz. Bazen çok basit, ufacık rolden her şeyden alakasız bir emote bile artık bizi rahatsız ediyor. İllegal yapının farklılaşması, lore mantığının ortadan kalkmış olması ve verilen savaşların bir anlam ifade etmiyor oluşu bizim için anlamlı gelmiyor. Bir savaş kaybedilmişse, kaybedilmiştir ve karşı tarafa bunu ilerleyen süreçte de yansıtırsınız. Sit down sonrası taraflar uzlaştığı için hikaye nötrlenmez. Sunucuda yer alan hiç bir oluşumun buna dikkat etmiyor oluşu sürekli savaşların toxic şekilde tekrarlanmasına sebep veriyor. Elimizden geldiğince üç yıllık senaryomuzu işleyerek rol yaptık. Yaparken de oyun kurallarına, roleplayin temeli olan karakter ve oluşum gelişimine sürekli dikkat ettik. Bu süreç boyunca çok eğlendim fakat artık etkileşimli roller yapmakta zorluk çekiyoruz. Umudumuz bu yumuşamış ortamın bir şekilde yönetimin dürtüleriyle ciddi bir kıvama gelmesiydi fakat bu kısa vadede mümkün görünmüyor. (yönetime isyan etmiyorum, hepimizin sabırsızlıkla beklediği daha güzel bir projeyi hazırlıyorlar.) Oyuncular da kendi kendilerine bu mentali düzeltmeye hiç istekli görünmüyor. Tanıtımıma hiç bir olay örgüsünün sonunda diğer oluşum tanıtımlarındaki gibi ekstreme türk racon videoları atmadım, hatta sizinkilere epey bir güldük. Ben sizlerin düzelip roleplayi benimseyip oynayacağınıza artık inanmıyorum. Hatta yönetime de bu konuda bir parça hak veriyorum. Bir çok oluşum bu kıvama gelmeyecek, gelmemek için de direnecekler. Yönetim ne kadar size rol senaryoları çiziyor, size destek sağlıyor olsa da siz buna değer verip oluşumlarınıza güzel bir çeki düzen vermiyorsunuz. Bu zamana kadar partnershipin tüm yapıları girdikleri savaşların bir çoğunda (neredeyse hepsi) ağır bir üstünlük sağlamış olmasına rağmen hiç bir oluşum bu gücü gözünde ciddiye alıp rollerine yansıtmadılar. Burada bir dipnot geçiyorum.
İki sene önce sadece parmağım bir kere kesildiği için altı ay sonraki rollerimde bile Kasparov oluşumuna uzun vadede fear rp yapıp abi çekmiştim, açtığım savaşta bile kuyu kazıp Kasparov-Hoover arasında ikili oynamıştım. Bu rollere bir çok şahit var, keza kendim de çok fazla eğlenmiştim karakterimden.

Kısaca siz dün yediğiniz yemeği unutur gibi yaptığınız rolü unutuyorsunuz ve en baba bizi diye rol kuruyorsunuz kendi kafanızda. En baba bu sunucu loreunda Valachi, Hendricks, Capo, Attardi vs... İllegal manada sunucu loreu çok fazla zedelendi artık. Umuyorum ki bir gün toparlanır, ne kadar GTA V bekliyor olsam da SAMP Vice benim için çok özel bir yere sahip. Bu platformda tekrardan bir gün illegal rol yapmak istiyorum. Umarım tekrar bu rollerde görüşürüz.

Florida Partnership dağılmış olup, Van Ness serserilerinin her biri aklayabildikleri paralarla kendilerine yeni birer legal hayat kurdular.
Partnership ortaklarından İranlı suç diasporası bu mevzuata örnek gösterilebilir, savaş kazanıyorsan-diş geçiriyorsan, güçlüsündür. Diğer oluşumlar da bunu bilerek rol yapmalılardır.

Vice Online dönemine kadar legal bir karakterle yeni projeler deneyeceğim. Rollerde bol bol görüşmeye devam ederiz.
« Son Düzenleme: 24.08.2023 03:48 chikobyte »
Mükemmel
9
Haha
4
100
10
Like
9
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, Lawarence, G_Han, denno, C3ycey, fathers on the field, leftyguns, she loves my little draco,
Laqsley le incorruptible,
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Salihcan_Besiktas, fathers on the field, leftyguns, Metamfetamin,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, Lawarence, G_Han, denno, xanpvs, fathers on the field, P A S H A, hemso,
Manchov, Thoros,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, Lawarence, G_Han, denno, fathers on the field, hemso, leftyguns, Laqsley le incorruptible,
Metamfetamin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#898 - 24.08.2023 03:46
Kilit ve arşiv.
Mutlaka geri döner.
100
8
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, G_Han, denno, BOOMSLANG, xanpvs, keremaksu, Manchov, Keskinv2,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Vortex, G_Han, denno, BOOMSLANG, Manchov, Keskinv2,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok