İade-i Ziyaret
kanka bu nsi olusum ya yonetim onay verirken hic mi utanmadi fmnin max kalite
Alıntı yapılan: god of vice aka bero - 01.05.2023 22:57İade-i ZiyaretAlıntı yapılan: aynenoyleaynen - 01.05.2023 23:00kanka bu nsi olusum ya yonetim onay verirken hic mi utanmadi fmnin max kalite400 sayfa olmadan hood onayı almamız, 400 sayfa kasıp zar zor onay alabilenlerin canını yakmış belli ki. Biz böyle devam
iyi şekilde onay almış gibi konuşman komik. Keza ss editlemeyi bile bilmiyorsunuz, konuştuğunuz yugoslavca dilini günümüzde konuşan yok. biraz gerçekçi düşün, hikaye Florida'da geçiyor, sen florida da sokak arasında ateş yakan balkan çeteleri gördün mü?
Alıntı yapılan: WulqueN - 01.05.2023 23:39iyi şekilde onay almış gibi konuşman komik. Keza ss editlemeyi bile bilmiyorsunuz, konuştuğunuz yugoslavca dilini günümüzde konuşan yok. biraz gerçekçi düşün, hikaye Florida'da geçiyor, sen florida da sokak arasında ateş yakan balkan çeteleri gördün mü? Senin fikirlerinin benim/bizim açımızdan hiçbir önemi ve değeri yok, gereken kişiler rollerimizi ve tanıtımımızı yeterli görüp onayı verdi. Çok ağlamak istiyorsan bana değil gerekli kişilere ağla.
kanka sunucuda birlik kalmadığı için onay aldınız, biliyorsunun bunu değil mi? Yoksa seni aydınlatmış mı olduk dost?