Konu: Costello Crime Family  (Okunma sayısı 21660 defa)

#180 - 24.04.2020 03:07

Outsider'ın kaçamağı
Spoiler: GösterGizle

jfhsadfjasfjsaedjgaksfdas
çok ii başarılar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#181 - 24.04.2020 03:45

you must respect

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#182 - 24.04.2020 04:46

Dosta Güven Düşmana Korku

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#183 - 24.04.2020 04:53
Crew misiniz? Suç ailesi rolü mü yapıyorsunuz? Başınızdaki eleman Don rolü mü yapıyor?(20 günlük birlik donrolü dafuq) Yoksa 40 kişi AK-47'yle silahlanıp 10 günde 3 tane birliğe ayrı ayrı savaş açıp peşmerge rolü mü yapıyorsunuz? Sorumu samimi bir şekilde cevaplarsanız mutlu olurum, ayrıca saçma sapan videolarla gönderme yapmak hoş değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#184 - 24.04.2020 05:10
Crew misiniz? Suç ailesi rolü mü yapıyorsunuz? Başınızdaki eleman Don rolü mü yapıyor?(20 günlük birlik donrolü dafuq) Yoksa 40 kişi AK-47'yle silahlanıp 10 günde 3 tane birliğe ayrı ayrı savaş açıp peşmerge rolü mü yapıyorsunuz? Sorumu samimi bir şekilde cevaplarsanız mutlu olurum, ayrıca saçma sapan videolarla gönderme yapmak hoş değil.

Bilip bilmeden yorum yapmak yerine birazcık ekran görüntülerini bile inceleseniz gelişimi görebilirdiniz. Birlik ilk kurulduğunda Micheal Costello'nun Crewi olarak rollerini sürdürmekteydi sonrasında IC gelişimler tamamlandığı ve yeterli sayıya ulaştığımız için Ignazio karakteri yetkilendirilerek Caporegime'ye yükseldi ve ardından Michael Underboss rütbesine çekildi. 3 tane birliğe savaş açıyorsunuz dediğinizde Zanni ve Petrucci ile savaşımız oldu. Zanni ile savaşımızda yine birazcık inceleseniz görürdünüz düğün rolüme saldırı yapılıyor aile üyelerim ölüyor ve mantıksız bir savaşın içine çekiliyorum sonucunda kazanıp kişiyi CK edip rolü akışına göre sürdürmeye devam ediyorum. Ardından John Wick rolü yapan arkadaşlar 6 kişiyle 45 kişilik birliğe tabiri caiz ise racon kesme  rolü yapıyor ardından hakaretler ediyor ve sonucunda vuruluyorlar gayet basit ve mantıklı değil mi? Hiç bir oluşuma bu güce sahip olmama rağmen gidip üstünlük kurma onları ezme rolüne girmemişken gelipte inatla ateşe uçuşan sinekler gibi üstüme saldıranlara en ağır şekilde cevabını veriyorum bu kadar basit sizin kuyruk acınız nereden onu anlamadım ben onu açıklarsan iyi olur. Bi tarafı kaşınan keçi çobanın asasıyla oynarmış diye bir laf var kimse kaşınmadıkça kaşımıyorum.Ha bu arada ROLEPLAY yapıyoruz ROLEPLAY bu kadar rol cahili olmayın kimse yoktan peydah olmuyor karakterlerinize bir geçmiş çizin bir senaryo hikaye belirleyin ve bunun üzerinden karakter gelişimi oluşturun. Vice'a girdiğiniz anda karakteriniz birden peydah olmuş gibi geçmişsiz davranmayın.
« Son Düzenleme: 24.04.2020 05:11 Mithos »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#185 - 24.04.2020 05:19

Sizle daha önce bir birlik üyemiz bile rol yapmadı bu yorumu neden yaptınız onu da anlamış değilim Seville'den geçmedik bile hani. Arkadaşlarınızla OOC muhabbet edip topluca tilt olduktan sonra oluşum tanıtımımıza saldırmaktan lütfen vazgeçin. Hoş olmayan durum aslında bakarsanız tam olarak bu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#186 - 24.04.2020 05:25
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#187 - 24.04.2020 05:27
Eleştirilere samimi bir şekilde açık olmak, onları hakaret gibi algılamamak zaten yapılan işin önüne geçip büyük bir başarı göstergisidir. Paylaşılan erkan görüntülerinde bir tutarsızlık görüyorum, bu tutarsızlık 2 oyuncu özenip hazırlıyor başka 2 oyuncu özenmeden atıyor. Kordineli bir şekilde bu iş halledilirse çok daha güzel şeyler ortaya çıkar. Aktif bir Discord sunucunuz varsa ss-onay kanalı açmanızı öneririm. Aktif bir topluluk, hepinize tek tek iyi roller dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#188 - 24.04.2020 05:39
Eleştirilere samimi bir şekilde açık olmak, onları hakaret gibi algılamamak zaten yapılan işin önüne geçip büyük bir başarı göstergisidir. Paylaşılan erkan görüntülerinde bir tutarsızlık görüyorum, bu tutarsızlık 2 oyuncu özenip hazırlıyor başka 2 oyuncu özenmeden atıyor. Kordineli bir şekilde bu iş halledilirse çok daha güzel şeyler ortaya çıkar. Aktif bir Discord sunucunuz varsa ss-onay kanalı açmanızı öneririm. Aktif bir topluluk, hepinize tek tek iyi roller dilerim.

Hakaret içermeden ve çamur atma amacı gütmeden yapılan her eleştiri için teşekkür etmeyi ihmal etmiyorum sonuçta bizlerde insanız ve hatalarımız olabilir. Ekran görüntüsü konusunda haklısınız ancak bu konuya politika olarak çok önem vermiyorum diyebilirim. Benim için önemli olan oyun içerisinde aktifliğin sağlanması ve yapılan rollerin içinde bulunarak kişilerin kendini göstermesi bunun dışında ekran görüntüleri biraz daha ikinci planda kalıyor. Bu nedenle diğer oluşumların aksine ekran görüntülerine büyük özen ve önem göstermiyoruz bunun farkındayım oldukça yetersiz arkadaşlar var ama benim tek istediğim forum aktifliğinin sağlanması o nedenle ekibimi bu konuda baskı altında tutmuyorum.

20 Yıldır SS editliyorum bana SS editlemeyi öğretemezsin! (( Şaka şaka  :D  :D Yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. ))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok