Konu: Costello Crime Family  (Okunma sayısı 21610 defa)

#530 - 13.05.2020 03:35
Günün kazananı ayakta kalan yine mi Costello? Dostluğa güvenip tek silahsız adamı vurmakla demek ki neymiş olmuyormuş. Tek başımıza 5 ekibin çıkardığı aktifliği çıkartabiliyorsak bu bile bir başarıdır. Vurduklarımızı atmaya başlarsak 100 sayfa oluruz herhalde değil mi? @miNO

((Ekran görüntüleri yakında gelecek.))

Varan 1

Varan 2

Varan 3

Varan 4

Varan 5

Kural ihlali olmayan bir rol gerçekleştirseydiniz, daha hoş olabilirdi. İyi geceler, iyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#531 - 13.05.2020 03:37

Kural ihlali olmayan bir rol gerçekleştirseydiniz, daha hoş olabilirdi. İyi geceler, iyi forumlar.

Nerede bir kural ihlali gerçekleştirdiğimi bildirirsen sevinirim, teşekkürler, iyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#532 - 13.05.2020 03:39
Antonio Stracci kardeşime saygı ve sevgilerle, roller için teşekkürler baylar!

ben çok eğlendim kanka bence gayet eğlenceli rollerdi. 5 saat boyunca aksiyonlu ve bol maceralı. sonu zetty için hüsrandı ama. :D
@miNO

kaliteli adamlarsınız  :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#533 - 13.05.2020 03:40

Kurşunların hedefi olup, yaralı iken sms attık bu bizim ihmalimiz evet doğru. @viekens

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#534 - 13.05.2020 03:43
@feller @DragonBorn @Cowboy @~TitaN bu seferki eğlenceliydi :) :)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#535 - 13.05.2020 03:44
Günün kazananı ayakta kalan yine mi Costello? Dostluğa güvenip tek silahsız adamı vurmakla demek ki neymiş olmuyormuş. Tek başımıza 5 ekibin çıkardığı aktifliği çıkartabiliyorsak bu bile bir başarıdır. Vurduklarımızı atmaya başlarsak 100 sayfa oluruz herhalde değil mi? @miNO

((Ekran görüntüleri yakında gelecek.))

Varan 1

Varan 2

Varan 3

Varan 4

Varan 5

Aaa evet alttab da olup oyuna dönen adamı vurunca hiç ihlal yapmış olmuyorsunuz değil mi? IC tarafsız kal diye telefon açıp sonra ateş açmakta ayrı bir komik değil mi? 6 birlik tek başına olan Costello'yu alamayınca hazımsızlık oluyor tabi haklısın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#536 - 13.05.2020 04:18
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim biz burayı yani Vice Roleplay'i gerçekten kaliteli ve güzel bir rol ortamı olduğunu bildiğimiz ve düşündüğümüz için oynuyoruz.Burası bir DM Server'ı değil bunu büyük ihtimal ile bugün yaşanan olaydaki bütün oluşumlar biliyorlar,ayrıca herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum herkesin rol kalitesi gayet güzel ve oluşumlarınızda gayet iyi ilerlemeye devam ediyor fakat ben sizin attığınız adam vurma ss'lerini doğru bulmuyorum açıkçası kendi adıma konuşayım ben bugün ne yaptığımı,rollerin nasıl geliştiğini hiçbir şeyi bilmiyorum bir anda bir telefon geliyor oraya gidiyoruz bir telefon geliyor buraya gidiyoruz,en sonunda da mekanımızda bir anda 4 tane silahlı adam içeri girip emotesiz bir şekilde bizi vuruyor burada amacım size sitem etmek vb değil,yanlış anlamayın ama bu yazımı okuduktan sonra birkaç saniye durun,bir düşünün oyundayız ya sadece oyun,keyif almaya bakın yaptığınız rollerden zevk almaya bakın..

Tekrardan buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#537 - 13.05.2020 04:35
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim biz burayı yani Vice Roleplay'i gerçekten kaliteli ve güzel bir rol ortamı olduğunu bildiğimiz ve düşündüğümüz için oynuyoruz.Burası bir DM Server'ı değil bunu büyük ihtimal ile bugün yaşanan olaydaki bütün oluşumlar biliyorlar,ayrıca herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum herkesin rol kalitesi gayet güzel ve oluşumlarınızda gayet iyi ilerlemeye devam ediyor fakat ben sizin attığınız adam vurma ss'lerini doğru bulmuyorum açıkçası kendi adıma konuşayım ben bugün ne yaptığımı,rollerin nasıl geliştiğini hiçbir şeyi bilmiyorum bir anda bir telefon geliyor oraya gidiyoruz bir telefon geliyor buraya gidiyoruz,en sonunda da mekanımızda bir anda 4 tane silahlı adam içeri girip emotesiz bir şekilde bizi vuruyor burada amacım size sitem etmek vb değil,yanlış anlamayın ama bu yazımı okuduktan sonra birkaç saniye durun,bir düşünün oyundayız ya sadece oyun,keyif almaya bakın yaptığınız rollerden zevk almaya bakın..

Tekrardan buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.  :)

Söylediklerinde haklılık payın var ancak atladığın bir nokta var içerisinde bulunduğun oluşum hiç bir tepkime vermememize ve sıcak davranışlarımıza rağmen bugün 3. defa birliğimiz karşısında bulunan birliklerle ittifaka girerek üzerimize saldırdı. Sakuma karakteri gün içerisinde vurulabilecek durumdayken IC olarak kendisi uyarıldı ve bize karşı davranmamasını her olayda bunu yaptığı belirtildi. Buna rağmen yarım saat daha geçmeden Soldier karakterlerime saldırıp vuruyorsunuz peki sebebi nedir? Benimle veya sizinle hiç bir alakası olmayan bir çatışma yüzünden sizinle hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen sırf birileri pohpohlayıp gaza getirdi diye hareket ediyorsunuz. Kusura bakmayın ancak her konuda destek olmaya çalışıp yanınızda olan insanlara 3 defadır aynı şeyi yaparsanız bir tepkimesini alırsınız. Bir deyim vardır hiç duydunuz mu bilmiyorum bir sabır iki sabır üçüncüde vur yatır. Bizim amacımız bu savaş durumda da tarafsız kalmaktı ancak "dost" ilan ettiğiniz iki yüzlü adamlar sırf bana güttükleri OOC kinden dolayı dahil olmadığım bir savaşın içine beni çekerek birliğime ve bana saldırdılar. Olayın baş karakteri Tamaz Kalapatirov ile konuşmuşken dahası tarafsızlığım belirtilmişken amaçsızca üzerime 6 birlik tarafından ateş açılırsa bende bu 6 birliği de tek başıma Costello birliği ile vurduğum görüntüleri paylaşırım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#538 - 13.05.2020 04:47

Mithos'unda dediği gibi haklılık payın var fakat,benim yönettiğim Leonardo Capone karakteri sizlerin önünü kesip sayıca üstün olmama rağmen sıkmak yerine uyarıda bulunuyor ve aradan 30 dakika geçiyor arkamdan kurşun sıkıyorsunuz. :) @rainb0w

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok