Vice, âdeta rüyalarını gerçekleştirebileceğin bir şehir ama bu şehrin kötü yanları da var. İşinize bok gibi yapışan herifler, işte bunlardan hiç haz etmiyorum. Her neyse, konuya geçelim mi?
Son zamanlarda polis ekipleri LAS COLINAS bölgesine fazlasıyla uğrar oldu ama bunun nedeni bizden kaynaklanmıyor, bu işin altında başkası olduğuna eminim ve haklı da çıktım. Asyalı bir herif, bizim pis işlerimizi açığa çıkarmaya çalışıyor ama kılık değiştirip duruyor. Bunu yapanlar son günlerde evlerini yerle bir ettğimiz çinli grubu olarak görünüyor. Pislik herifler, bizi düşürmek için elinden gelenlerini yapmaya çalışıyorlar ama bilmedikleri bir şey var, Roma bir günde kurulmadı. Hahaha..
Frank Torello, Nathan Attanasio veya Edward Giaccone. Bu isimler sana adamla ilgili bazı bilgiler verecektir, fakat adam bizim içimize fazlasıyla girmiş. Nerede takıldığını, nerde yemek yediğine kaar öğrendik ama o kısımlardan biraz daha uzağa saklanmış. Kendini gizlemeye devam ediyor, şehrin dışında olacağı kesin ama hangi şehrin olacağı belli değil. Ekibin ünlü isimleri o adamın gideceği yerlerin bilgisin sana verecek, unutma onu ortadan kaldıracağın zaman asla gözünü bile kırpma.
İşi bitirdiğin zaman ekibin ünlü isimleriyle konuş, onlardan saygıyı kazanacaksın ve yanında özel bir ödül, ne olacağını bilmiyorum ama Frank Torello'nun vereceğine eminim.
Not: Bütün birlik üyeleri bu
TOP SECRET görevini yapabilir. Son tarih 20.01.2022
Başlangıç zamanı; 20:00