Konu: the Cassetti Crime Family  (Okunma sayısı 37923 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#980 - 22.03.2024 01:34
Güzel güzel devam
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Adem, Cadillak,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#981 - 22.03.2024 02:09
Joe Campo

2021'de San Fierro Suç Ailesi'ne associate çalıştığı biliniyor.

Pitera kardeşler tarafından, Jefferson'da Kasparov adamlarına yapılan silahlı saldırıda hit car sürdüğü biliniyor.

Alıntı yapılan:  Stormcloak

2021'de Downtown bölgesinde bulunan bir iş yerine haraç vermediği gerekçesiyle mekanı molotoflattığı biliniyor.
Alıntı yapılan:  Sberia

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#982 - 22.03.2024 22:41
Joe Campo, Tommy Cassetti'nin arabasına bomba koyarak patlatıyor.

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Cadillak, Adem,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#983 - 22.03.2024 22:44

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
V4S1LLY, Adem,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#984 - 23.03.2024 00:50

Joe Campo, C4 patlayıcıları eski patronu San Fierro Suç Ailesi yeminlisi Vincent Bennetti'den temin etmiştir. @Bluff

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#985 - 23.03.2024 01:00
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Creonyaveri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Creonyaveri, Lutz, Adem, Cadillak,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#987 - 23.03.2024 17:25
Simon, Uncle Cassetti'nin ortadan kalkması için Joe Campo adına konuşmaya gider.

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Cadillak, V4S1LLY,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#988 - 23.03.2024 20:23

"Wiseguylar Nasıl Saygı Görürler?"

"Donnie, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var."

Bu, bir wiseguyın ya da kesinlikle bir FBI ajanının duymak isteyeceği son şeydir. Onlar beni social club'ın arkalarında olan bir özel görüşme odasına çağırmışlardı. Bu bir aile işinin tartışılması için ya da sizin öldürülmeniz için bir çağrıdır. Bir wiseguy böyle bir sahnede mobsterlerin arkasında merdiveni çıkarken düşündüğü şeylerden birisi onun son yolculuğunun olacağı düşüncesidir. Odaya girdiniz ve kapı kapandığında ölümü ensenizde hissedersiniz. O yüzden burada yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur ve sadece derin derin nefes alıp vererek rahatlamanız gerekmektedir. İçerideki mobsterler bana sorular yönelttiler. "Nerede büyüdüm? Kimleri tanıyorum? Çalıntı mallarımı nerede sattım? Zamanımı nerede harcıyorum?" Bütün soruları sakince ve doğruca cevapladım. Ardından odanın gerginlik sıcaklığı azaldıkça herkes rahatlıyordu. Wiseguylar mermiyi kafama sıkacaklarını kafalarına koymuşlardı gibi görünüyordu. Yaklaşık 6 saat sonra toplantı bitti. İşim bitti ve social club'ın ana katına yanımda beni ispiyonlayan üç düşük rütbeli wiseguyla gittim. Bir kaç dakika sonra bu üç wiseguydan birini gözüme kestirdim çünkü made man değillerdi. O siktimin herifine sert bir hamle yaptım. Vurabildiğim en sert hamleyle o herifin suratına yumruk patlattım. O herifin burnunun kırıldığını yumruğumun ucunda hissedebildim. Herif yere düştü ve onun üstüne çıkıp suratına sert sert yumruklar indiriyordum. Herifle yerde birbirimizin üstünde yuvarlanıyorduk ve bunu neden yaptığımı herkes iyi biliyordu. O herifin ağzını burnunu bir güzel kırarken söyleniyordum. "Beni bir ispiyoncu mu sanıyorsun seni bok parçası? Bana ispiyoncu mu diyorsun?" Görüyorsunuz, bir wiseguya söylenecek en kötü şeylerden birisi onun ispiyoncu olduğunu söylemektir. Eğer hiç bir şey yapmayıp dursaydım ve o herifi pataklamasaydım benim ispiyoncu olduğum ortaya çıkacaktı. O herifi dövmem Colombo Ailesi made manlerin gözüne girmemi sağlamıştı. Bu yaptığım işin tek açıklaması vardı: Saygı. Mafyanın buluşunun şasesi saygıdır. Korku motor ve para yakıttır. (Mafyada ne kadar paranız varsa o kadar saygı görürsünüz diyor) Mafyanın bu kadar uzun soluklu sürmesinin temel sebebi ise saygıdır.

"Max, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var." Joe Campo, Sonny'e bağlı tüm ekip üyelerini öldürüyor.

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
C3ycey, Cadillak,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#989 - 23.03.2024 21:29

"Wiseguylar Nasıl Saygı Görürler?"

"Donnie, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var."

Bu, bir wiseguyın ya da kesinlikle bir FBI ajanının duymak isteyeceği son şeydir. Onlar beni social club'ın arkalarında olan bir özel görüşme odasına çağırmışlardı. Bu bir aile işinin tartışılması için ya da sizin öldürülmeniz için bir çağrıdır. Bir wiseguy böyle bir sahnede mobsterlerin arkasında merdiveni çıkarken düşündüğü şeylerden birisi onun son yolculuğunun olacağı düşüncesidir. Odaya girdiniz ve kapı kapandığında ölümü ensenizde hissedersiniz. O yüzden burada yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur ve sadece derin derin nefes alıp vererek rahatlamanız gerekmektedir. İçerideki mobsterler bana sorular yönelttiler. "Nerede büyüdüm? Kimleri tanıyorum? Çalıntı mallarımı nerede sattım? Zamanımı nerede harcıyorum?" Bütün soruları sakince ve doğruca cevapladım. Ardından odanın gerginlik sıcaklığı azaldıkça herkes rahatlıyordu. Wiseguylar mermiyi kafama sıkacaklarını kafalarına koymuşlardı gibi görünüyordu. Yaklaşık 6 saat sonra toplantı bitti. İşim bitti ve social club'ın ana katına yanımda beni ispiyonlayan üç düşük rütbeli wiseguyla gittim. Bir kaç dakika sonra bu üç wiseguydan birini gözüme kestirdim çünkü made man değillerdi. O siktimin herifine sert bir hamle yaptım. Vurabildiğim en sert hamleyle o herifin suratına yumruk patlattım. O herifin burnunun kırıldığını yumruğumun ucunda hissedebildim. Herif yere düştü ve onun üstüne çıkıp suratına sert sert yumruklar indiriyordum. Herifle yerde birbirimizin üstünde yuvarlanıyorduk ve bunu neden yaptığımı herkes iyi biliyordu. O herifin ağzını burnunu bir güzel kırarken söyleniyordum. "Beni bir ispiyoncu mu sanıyorsun seni bok parçası? Bana ispiyoncu mu diyorsun?" Görüyorsunuz, bir wiseguya söylenecek en kötü şeylerden birisi onun ispiyoncu olduğunu söylemektir. Eğer hiç bir şey yapmayıp dursaydım ve o herifi pataklamasaydım benim ispiyoncu olduğum ortaya çıkacaktı. O herifi dövmem Colombo Ailesi made manlerin gözüne girmemi sağlamıştı. Bu yaptığım işin tek açıklaması vardı: Saygı. Mafyanın buluşunun şasesi saygıdır. Korku motor ve para yakıttır. (Mafyada ne kadar paranız varsa o kadar saygı görürsünüz diyor) Mafyanın bu kadar uzun soluklu sürmesinin temel sebebi ise saygıdır.

"Max, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var." Joe Campo, Sonny'e bağlı tüm ekip üyelerini öldürüyor.

friendly
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
Manchov, Cadillak,
Tepki yok