0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boynundaki zinciri kopartan herkes tanıtıma düşüyor. Kısa sürede yaptığımız işlerden dolayı gelip bize sataşmaya çalışan, gerçeklikten kopmuş çocuklar.Gayrimeşruya özenen hayatında eline meyve bıçağından başka bir şey almamış, ailesi salonda kendisini çekiştirirken buraya gelip forumlarda, sanalda klavye başında sağa sola sataşıp sanal mafyacılık oynayan ergen tipler. Siz ve siz gibileri çok gördüm, iki yıldır ortalıkta yoktum hala hiç bir şey değişmemiş. Boş bir zamanında yt'de araştırmanı öneririm.
Alıntı yapılan: maybes - 01.04.2025 17:32Boynundaki zinciri kopartan herkes tanıtıma düşüyor. Kısa sürede yaptığımız işlerden dolayı gelip bize sataşmaya çalışan, gerçeklikten kopmuş çocuklar.Gayrimeşruya özenen hayatında eline meyve bıçağından başka bir şey almamış, ailesi salonda kendisini çekiştirirken buraya gelip forumlarda, sanalda klavye başında sağa sola sataşıp sanal mafyacılık oynayan ergen tipler. Siz ve siz gibileri çok gördüm, iki yıldır ortalıkta yoktum hala hiç bir şey değişmemiş. Boş bir zamanında yt'de araştırmanı öneririm. kimdin kral
Alıntı yapılan: vynexia - 01.04.2025 17:44Alıntı yapılan: maybes - 01.04.2025 17:32Boynundaki zinciri kopartan herkes tanıtıma düşüyor. Kısa sürede yaptığımız işlerden dolayı gelip bize sataşmaya çalışan, gerçeklikten kopmuş çocuklar.Gayrimeşruya özenen hayatında eline meyve bıçağından başka bir şey almamış, ailesi salonda kendisini çekiştirirken buraya gelip forumlarda, sanalda klavye başında sağa sola sataşıp sanal mafyacılık oynayan ergen tipler. Siz ve siz gibileri çok gördüm, iki yıldır ortalıkta yoktum hala hiç bir şey değişmemiş. Boş bir zamanında yt'de araştırmanı öneririm. kimdin kral profilden çıkmıyonuz zaten az daha yukarı çık görürsün aslanzade