|  | |
KANJOZOKU!
Kanjozoku Osaka'daki Kanjo Loop'da yarışan bir grup insandır.Ayrıca JDM kültürünün orijinal kurucularından biri olarak gösterilirler.Genelde Honda Civic'ler ile tura çıkarlar.Kimliklerini maske kullanarak gizlerler.Arabalar genellikle sokak yarışı temalı, modifiye edilmiş ve performans odaklıdır.Kanjozoku'yu diğer sokak yarışçıları grubundan sadece arabaların üzerindeki boyalardan ve stickerlardan anında ayırt edebilirsiniz. Kanjozoku, tasarımları için fikirleri 80'ler ve 90'larda A Grubu'nda yarışan yurttaşlardan almıştır.
|
Neden Honda Civic?
Civic'in kesinlikle benzersiz bir çekiciliği var. Hızlı, bir hamlede duruyor ve çok iyi toparlıyor.. 86 Levins gibi farklı FR'ler kullandık ama Civic kesinlikle baştan çıkarıcı bir otomobil. Her zaman Civic'in hayranı oldum, ama bir tanesini gezintiye çıkardığınızda farklı oluyor. VTEC motoru, inanılmaz derecede çevik olması ve daha güçlü arabaları geride bırakabilmeniz, Civic'i kullanmayı bırakamamamın nedenleri bunlar. Kanjo sıradan sürücülerle doludur ve bir Civic bu trafiği mükemmel bir şekilde geçebilir. Kanjo için en iyi araba. Civic kültürünün kökeni, Suzuka Circuit'in Osaka'ya çok yakın olmasından kaynaklanmaktadır. Görüyorsunuz, uzun zaman önce Suzuka Pisti'nde Civic "tek marka" yarışlar yaptılar. Bu "tek marka" stili doğrudan Kanjo'ya getirdik. Bu nedenle "JDM" gerçekten Osaka /Kansai bölgesinden kaynaklanan bir şeydir. Japonya'nın her yerine bakabilirsin ama Civic'in bu kadar baskın olduğu bir sahne bulamazsın.
| Vice Şehrinde Kanjozoku!
Burnout ekibi ile Kanjozoku kültürünü Vice şehrinde yansıtıyoruz. Blista veya Flash model zemin araçlara Honda Civic'leri rolleyip, gece saatlerinde şehirde suç kovalayan beyaz maskeli karakterleri görebilirsiniz. Bu rol ile Burnout ekibi Vice şehrine ayak uydurup çeteleşme sürecine adım atmış olacak.Ekip içinde bir yapılanma ile diğer illegal faaliyetlerin bu grup üstünden yürütülmesi planlandı.Burnout Konjo ekibinde bulunan sürücülerin araçlarında ise sağdaki Sticker'dan bulunuyor.Yaptığımız şeyin adı Blista Konvoyu değil.Bilgilendirme olması adına bu yazıyı paylaşmak istedim. | |
|