Selamlar,
Bir çoğunuz karakterlerimizin tamamiyle "yönetim insiyatifine" bağlı olarak yasaklandığı veya hapise attırıldığı için üzgün/sevinçli olabilirsiniz bunu anlıyorum ancak bildiğiniz üzere 3 aydır karakterlerimizi yönetirken en objektif şekilde Pierro olsa ne yapar? Paolo olsa ne yapar? Şeklinde devam ettik ve sanırım sunucuya da bunu kanıtladık. No-name bir isimle
@Sentez gözde oyunculardan birisi oldu. Hata sadece yönetimin ve diğer birliklerin miydi? Hayır bizde de hata vardı sadece her şeyi rolle yapmaya çalışmak tamamiyle "ahmaklıktı" zamanında birlik lideriyle beraber ban yiyen çete gibi bizde silahları alıp herkesi vurup, oyundan çıkacaktık. Kalapatirov'un bir kaç hafta öncesin de yaptığı gibi, vur-kaç(hilal taktiği) bu işin raconu buymuş. Bu yazıyı da herkesin aklında soru işareti kalmasın diye yazıyorum, bizler nutuk atacak yada firaye yazısı yazacak insanlar değiliz. "OYUN BU" olur geçer tarzında takılıyoruz o yüzden tanıtıma oyun havaları atıp kendi forum isminizi kirletmemeye özen gösterin, sağlıcakla! -soldier