| |
ETKİNLİK TALEP FORMU
11.01.2022 |
Etkinliğin adı: Del Torino Restoran Açılışı
Tarihi ve saat aralığı: 11.01.2022 22.00 - 23.30
Etkinliği üstlenen oluşum (varsa): Mazzini
Etkinliğin hitap ettiği insan grubu: Tüm Yetişkinler
Etkinlik afişi (zorunlu):
Etkinlik işleyişi hakkında kısa bilgi: Hoş müzikler eşliğinde sevdikleriniz ile güzel bir akşam yemeği.
Etkinlik ekibinden ve yönetimden talepleriniz: Discord Etkinlikler sayfasında paylaşılması
Notlarınız: 2 Kere attım, bir saat önceden atmanız için sizlere ticket attım ama her açılışta afişimi paylaşmadınız. Rica ediyorum şu afişi paylaşın bizi zor durumda bırakıyorsunuz.
Bu vesileyle buraya bir duyuru geçelim;
Buraya attığınız her etkinlik içinde yaklaşık 7500 kişi bulunan Vice Roleplay discordunda paylaşılmak zorunda değil belirli kriterler var. Bu kriterleri gözetmeden her etkinliği paylaşırsak oradan @everyone kullanıp herkese duyurduğumuz etkinliklerin değeri azalır ve biz bunu istemiyoruz.
Sadece restoranınızı bu gecelik aktif ettiğiniz için bunu discord sunucusundan geçemeyiz bu kanalın amacı bu değil ve bunun için sitem etmeniz mantıklı değil çünkü iki kere attığınız halde geçmediysek mantıklı bulmadığımız içindir.
Bundan sonra yaptığınız etkinlik başvurularını da bu mantıkla yapın 7500 kişinin ilgisini çekmeyecek ve standart havada devam edecek ''etkinlik'' olarak adlandıramayacağınız şeyleri reklam yoluyla çözmeye çalışın zaten katılımcı sayısı arasında fark olmaz.
Ayrıca zaten yaklaşık 3 ay önce aynı görselle duyuru geçmişiz sıcak bakmadığımız halde. Hiç bir oyuncumuzun hevesini kırmak istemiyoruz ama aynı inceliği onlardan da bekliyoruz.