Konu: SGT I Mark Anderson  (Okunma sayısı 1025 defa)

#0 - 26.10.2019 18:47
____Memur Mark Anderson, VCPD'de 24 yıldan fazla bir süredir, Vice City şehir merkezinde bulunan Skid Row topluluğunda bu yılların yirmi ikisi için 24 yıldan fazla süredir çalışan bir kanun uygulama danışmanıdır. Mark sokakları gezdirmekten ya da topluluğa yaslanmaya ve kamuoyu figürleriyle buluşmaya ve değişimin savunuculuğuna omuz atmaya kadar, Mark, evsizler için değişime elverişli bir ortam yaratmaya ve hayatlarını bağımlılıktan kurtarmaya çalışanlar yaratmaya zorlanıyor. Dürüst, sadık, tutkulu ve şefkatli bir insandır - günlük hayatı ve faaliyetlerine harcadığı özellikler.

Son on yıldır, Mark Skid Row'da yaşayan kişilerin güvenliğinden sorumlu Kıdemli Baş Görevli olarak görev yapmıştır. Mark, Skid Row'un kültürünü, memurları ile birlikte, kelepçelerin aksine taban yaklaşımıyla değiştirmeye yardımcı oldu. Zamanla, Mark, Skid Row'da kalıcı değişiklikler yapma umuduyla basitçe tutuklama yapamayacağını keşfetti. Skid Row'da suçu azaltma ile birleştiğinde Mark, LAPD ile hizmet ettikleri evsizler arasında daha iyi bir ilişki kurulmasına yardımcı oldu. Mark, Skid Row suçu ve kültürü konusunda bir konu uzmanı olarak kabul edilir ve Skid Row ile ilgili konularda konuşmak için birden fazla haber kuruluşu, film yapımcısı ve politikacı tarafından arandı.

Skid Row kültüründe değişiklik yapmak için Mark, 2006 yılında Birlik Kurtarma Misyonunda başlayan “Just Like U” Mentor programı gibi programlar geliştirmek için toplulukla işbirliği yaptı. Program, yoksulluk içinde yaşayan çocukları, başarılı olmuş, ancak hayatlarını çocukların hayatlarını yansıtan önlerine akıl hocalarını yerleştirerek kendilerini olumsuz durumların ötesinde görmeye motive etmek için tasarlandı.

Mark, 2008'de “Kadınlar Gecesi” adlı Skid Row'un kadınlarına odaklanan bir eğitim güvenliği ve kendini savunma semineri oluşturdu. Bu programın amacı, Skid Row'un kadınlarının ırkları, cezai geçmişleri veya suçları ne olursa olsun anlamadıklarını anlamalarını sağlamaktı. sosyoekonomik statü, aile içi şiddeti ve kendilerine karşı işlenen cinsel tacizi rapor etme konusunda temel bir hakka sahipti ve bunun için cezalandırılmayacaklardı.

Mark, 2009'da, hijyen kitlerini ve uyuşturucu, konut ve iş programı bilgilerini sokaklardan ve alan programlarından uzak tutmak için evsizlere iletmeyi içeren yedi memurla bir sosyal yardım programına başladı. Skid Row içindeki ve dışındaki barınma programları ile çalışan Mark, sekiz yıl boyunca 100'den fazla evsizin evine yardım etmeye ve gerçekten daha iyi bir şans için hayatlarını değiştirmeye hazır olanlara yardım etti. Mark, diğer görevlileriyle birlikte Skid Row'da toplam suçta% 40'lık bir düşüş ve 2005'ten 2009'a kadar ölümde% 32'lik bir düşüşden sorumluydu.

Mark, Skid Row topluluğunun yardımı ile agresif bir şekilde, evsiz olmayan uyuşturucu satıcıları üzerinde ve uyuşturucu programlarının içinde ve dışında uyuşturucu ve alkol satmak için Skid Row'a inen suç mücadele çabalarına odaklandı.

Mark, Skid Row topluluğunun polislik yapmasının ötesine geçiyor, bir parçası haline geldi, en çok yapmanın imkansız olacağına inanılan bir toplulukla ilişkiler kurdu. Mark, Skid Row insanlarına beklenmedik bir yerden sevgi gösterebilmekten gurur duyuyor. “Ben sadece evsizliği sona erdirmek, kadınların mağdur edilmesini önlemek ve toplumdaki polis kültürünün olumsuz kültürünü ve algısını değiştirmek konusunda güçlü bir ses olmak istiyorum” diyor. Mark, saygınlık çabalarında yer almasa da, çalışmaları nedeniyle şehir çapında ve ulusal düzeyde onurlandırıldı.

Mark’un bencilliği onun içinde kahramanlar, ebeveynleri tarafından aşılandı. Ebeveynleri, evsiz, istismara uğrayan çocuklar veya yardıma ihtiyacı olan herhangi biri için başkalarına yardım etmeleri için hayatlarını adadı. Ebeveynlerinin erken örneklerini ve hayat derslerini benimseyen Mark, toplumun bir mirasına değinmekte ve kendi üç oğlunun dünyaya geçeceğini umduğunu desteklemektedir.

« Son Düzenleme: 26.10.2019 20:28 dreamz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.10.2019 18:50
markın hayatı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.10.2019 18:57
başarılı, uzun bir çalışma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 26.10.2019 19:36
Başarılı. ^^ İyi oyunlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 26.10.2019 20:11

adamım çağrı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 26.10.2019 20:28
bu cavusu cok sevdim.
-poine ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 26.10.2019 20:35

adamım çağrı
En soldaki Emir sanırım, 15. yılını tamamlamış ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 26.10.2019 20:36
Çavuşum başarılar, umarım beraber rol yapma fırsatını buluruz.  8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 26.10.2019 20:36
İyi roller, başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 26.10.2019 20:39

adamım çağrı
En soldaki Emir sanırım, 15. yılını tamamlamış ::)
hee, hala P2 ama alınmadım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok