Mayıs 22, 2022Trafik Büro Süpervizör yardımcılığına ve MIKE süpervizörü yardımcılığına hak kazandı.Ribonlar:Trafik Birimi Kumanda Katılım ÖdülüTrafik Büro komutasında ve komisyonunda bulunan personellere verilir.Performans ÖdülüTrafik Büro bünyesinde aktif ve iyi performans gösteren personellere verilir.
Alıntı yapılan: oldreligion - 22.05.2022 23:37Mayıs 22, 2022Trafik Büro Süpervizör yardımcılığına ve MIKE süpervizörü yardımcılığına hak kazandı.Ribonlar:Trafik Birimi Kumanda Katılım ÖdülüTrafik Büro komutasında ve komisyonunda bulunan personellere verilir.Performans ÖdülüTrafik Büro bünyesinde aktif ve iyi performans gösteren personellere verilir.Çok hızlı geliyor, korkutmaya başladı, koltuktan olacağız
"to make roads safer..."rol ssi hiç atmamışım, bu ilki olsun bari Spoiler: GösterGizle @xN1ghtWolf
TEU'nun bir MIKE lisanslandırma günü nasıl mı geçiyor?Gözüm kapalı şekilde arkamı dönsem büroyu çekip çekiştirecek iki adam gibi adam, ilk eğitim & lisanslandırma. @AhmetWR & @oldreligion
Seviyorum bunu ben, değişik bir şey
Alıntı yapılan: AhmetWR - 16.06.2022 00:32Seviyorum bunu ben, değişik bir şey Bak valla seni sollar bu he