0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki de güneş bugün son kez batıyor, son kez gökyüzünü kızıla boyuyor olabilir.
O açılışı hatırlıyorum, KD gün boyunca bu açılış için hazırlandı. Şehirdeki tüm dostlarını davet etti, mekanda hepsiyle selamlaştı. Tarihe geçecek, kusursuz bir konser. Tüm gözler Felicia Parrish'in üzerinde ama bu gecede gizlice sahne alan bir başkası...
Kadehini kırmızı şarap ile doldurdu. Etrafına bakındı, sol eli ile saçlarını geriye savurdu ve kadehini kaldırdı. İkisi de aşkı ve iki kadeh kırmızı şarabı tadana kadar birer ölümlüydü.
Her şeyin başladığı yerde olmak... Anılar bir film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Hatırlandıkça değerleri artıyor, öfkem azalıyor. Ona ne kadar öfkeli olsam da, kalbim onu affetmek için bin kez neden arıyor. İnanmak istediğim sadece tek bir şey var...
Yapamadı, belki de yapmak istemedi. Bu ilk olmayacaktı, defalarca yaptığına engel olan şey neydi?Veda edemedi, belki de etmek istemedi. Elveda dercesine bakan gözlerini, gözlerinden kaçırdı.
Hatırlanmak ister; yıldızların altında içilen bir alkolün ilk ve son damlalarında...
Bu kül tablası kaçıncı kez yattı sigara altına?Ve söyle her nefeste kaç adım daha yanaştım tahtıma?
AlıntıBu kül tablası kaçıncı kez yattı sigara altına?Ve söyle her nefeste kaç adım daha yanaştım tahtıma?