Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Diğer
»
Karakter Tanıtımları
»
Arşiv
(Moderatör:
reagan
) »
Kordelya Lagunova "MAMA MİYA"
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
83
Konu: Kordelya Lagunova "MAMA MİYA" (Okunma sayısı 9641 defa)
Elif
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Roma Rosiella
Valachi
Uyruk:
Italya
Doğum Tarihi:
02.06.1998
ViceSocial:
@
64
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Roma Saverina
Leather and Lace MC
Uyruk:
Italya
Doğum Tarihi:
01.01.1997
ViceSocial:
@
7
- 30.01.2022 23:03
Kordy'nin Rusça Günlüğünden İngilizce'ye Çeviri
Kordelya Lagunova, ne garip isim değil mi? Adım Core de Lion'dan yani Aslan yürekli anlamına gelen bir kelimeden türüyor. Sanırım babam vermiş bu adı. 1994 yılında doğdum. Yirmi sekiz yaşındayım. Bazılarına yirmidört diyorum hala hahahaa. Çünkü saçımı örüyorum, daha genç duruyorum. Yaşlanmak mı? Saçmalamayın bu yaşta kim yaşlanacak. Boyum 167 kilom 56. Bir kıza göre gayet normal gibi görünebilir ama bir Rus kadını için değil tabi. Bilemiyorum hangimiz melez değiliz ki? Modern Rus kentlerinden birini bilir misiniz? St.Petersburg işte ben oralıyım. Daaa (Eveeet) ben oralıyım. Küçük yaşta sigara içmek mi? Tabii ki evet hahahaha. Zengin bir babanın kızıysan, zengin bir annenin ilgi göstermediği şımarık kızıysan tabii ki sigara içer misin? Saçmalama tabii ki sigara içmezsin. Ama bazen hayat bazı insanları bazı sorumluluklara erken iter. O yaşta çocukluk yapmak isteyenler için ise bu yük kaldırılmaz olur. Bizim dramamız da burada başlıyor. Yani Kordelya'nın draması. Başlayalım.
Çocukluğum
Çok güzel bir çocukluk geçirdim diyemem. Babam Dimitri Lagunov ve annem Valentina Lagunova. İki tane yaşlı çift. Geç çocuk yapmışlar. 50sini geçmiş ikisi de. Öyle işkolikler ki kızlarına ayıracak vakitleri bile yok. Bazen beni bile adamları sayesinde görüyorlar. Babamın ve annemin zenginliği artık öyle bir noktaya gelmişti ki o noktada benimle temasa geçerken bile aracı kullanmayı seçiyorlardı. Vor V Zakone ile bağlantılı bir ailenin küçük kızı olmak ne kadar onur verici olabilir ki? Vor, hırsız demek hırsız. Hırsızın kızısın Kordy. Hırsızın. Tabii ki hırsızın sonu bellidir. Okulda bile tuvalete kitliyorlardı beni. Hahahaha. Eğlenmek için her zaman malzeme olan bir kızım, çok iyi bir eğitim almama rağmen kendimi ezdirmemeyi henüz öğrenememiştim sanırım. Babam ve annemin bu kadar iyi durumda olması ve üst perdeden insanlarla iletişimde olması beni onlardan uzak kılmış ve iletişimimizi koparmıştı. Duygularımı yaşamak için her şeyi malzeme yapmak her adımda eğlenmeyi seçmek. Zengin bir kızsın ama sürekli seninle dalga geçiyorlar seni iğneliyorlar ve seni paran olduğu için ezmeye çalışıyorlar. Parası olup da ezilmek mi? İşte böyle saf bir kız var karşınızda.
Geleceğe Yönelik
Brelyna, Natasha ve Valeria. Dört kız kardeşiz biz. Bir tane de erkek kardeşim vardı. O da Helena Rascalova diye bir kadınla evlendi. Onunla evlendikten sonra işleri hiç yoluna gitmedi. Anneme sordum neden diye? "AİLE SORUNLARI KIZIM" diye cevap verdi. Kardeşlerime bakmak bana düşmüştü. Eğer sizde bir Vor mensubuysanız yıldızlı dövmelerin bulunduğu ailenizin illegal işler çevirdiğini, suç örgütlerle bağlantısı olduğunu, para kazanmak için nasıl para aklama faaliyeti yaptığını ya bilerek büyür onların içinde olursunuz ya da tüm bunların dışında hiçbir şey yokmuş gibi bir köşeye itilerek yaşarsınız. İşte ben o köşeye itilerek yaşamaya mecbur edilen taraftayım. Saf ve yasal kimliğini tamamen koruyabilmiş bir kadın. Geçiciydi bu tabi. Babamın bütün ısrarlarına rağmen okulumu bitirip aldığım kolej eğitimi sonucunda akademiye ayak basmıştım. Çocukluğumdan beri babamın hayran olduğu suç filmleri "Brigada gibi mafya dizisi, Metot gibi dedektif dizisi" bunları izleyerek büyüdüm. Babamın dünyasını sanırım anlayamadım hiçbir zaman. Duma Meclisi'ndeki arkadaşlarıyla sanırım bu sohbetlerini konuşurken eminim kızının geleceğine dair hiçbir fikri yoktur. Çünkü duygularını yitirmiş bir baba kızını ne kadar sevip kollayabilir ki? Onu nasıl bir dağ olarak görebilirsin? Tek düşündüğü itibarı ve Lagunovların büyüklüğü eveeet. LAGUNOV LAGUNOV LAGUNOV. Biz dört kız takılırken ağabeyimin ölümü üzerine gelen aynı dönemi size aktaracağım. Ben polislik sınavını kazanmıştım evet polis olacaktım ve rozetimi alacaktım. Babamın suç örgütü yönetmek suçundan dolayı mahkemelik olması ve bu karar sebebiyle benim ondan uzaklaşmam gerektiği ve polis olamayacağım gerçeğiyle yüzleşmem hiçbir tesadüf olmayacaktı.
Her Şey Bitti
Bütün planların suya düştüğü her şeyin yalan olduğunu hissettiğiniz o an varya. Artık kendinizi hiçbir şey yapmak istemeyip bir köşeye atma hissini taşıdığınız o an. İşte o an gelmişti. Hem akademim yarıda kalmıştı hem rozetimi alamamıştım hem de mahkemelik bir olayla karşı karşıya kalmıştık. Artık ailemiz tamamen tehlike altındaydı. Babamı şu yaşıma kadar kaç kere gördüm onu bile hatırlamıyorum. Annemin bana karşı babamı savunmaları ve "kızım sen okuyacaksın" naraları artık işlemiyordu. Biramı almıştım odama çekilmiştim ve ne yapacağımı düşünmeye başlamıştım. Kız kardeşlerim benimle birlikteydi. Bizim beraber yaşamamız gerekiyordu fakat, vor suçları yüzünden onları bir yere çekmek zorundaydım. Ailem sürekli tehdit altında olmaya başlamıştı. Lagunovlar büyük bir organizasyondu evet. Kendi aralarında Meclis Üyesi falan diyorlar ben anlamıyorum tabii bunları. Vory V Zakone kuralları amansız kurallardır. Tek hatırladığım o yıldızlı dövmeli askerler ve yeminleri. Çıplak söylenen yalanları saymıyorum bile. Nefret ettirici bir meze olmaktan çekinmek için ancak bu hayattan uzakta yaşamayı seçersiniz. Kız kardeşlerim bunu yapabilmişlerdi. Brelyna piyano çalıyordu, Valeria resim yapıyordu. Ben de müzik dinliyordum ve kendimi yemek yapmaya veriyordum sanırım. Ama gizli evde, yatağımda biramı yudumlarken var olan suç örgütü tehlikesiyle karşı karşıya bile değildim galiba.
Kolejli Kordelya Silah mı Tutar?
Evde huzur içinde uyurken bir ses duyarsınız ya. Hani her şey yolundadır ama anında bir ses gelir böyle PAT eder. İşte o sesleri yaşadığınız anı gözünüzde canlandırın. Evet o sesler yavaş yavaş gelmeye başlamıştı. Evimde otururken çatır çatır ayak sesleri. Kiremitin üzerinden damlayan su birikintileri. Gecenin karanlığında duyduğum o boğuk gürültüler. Tanrım! mama mia hala kulaklarımdan çıkmıyor. Evde neler yapacağıma kanaat getirmeye çalışırken, babamın bu oyunlarının ne zaman biteceğine inanmazken ve değişik bir kafayla düşünürken o çatırdama bir anda geldi. Dimitri Lagunov, kızını öldürmeye geliyorlar. DİMİTRİ KIZIN ÖLÜYOR DİMİTRİ neredesin? Valentina Lagunova, Anneee kızını öldürmeye geliyorlar anne neredesin? Bırakın artık şu uluslararası ticaret işlerini. Bırakın şu para aklamayı, resmiyeti de kızınızı kurtarın yeter artık, yeteeeer!! Hiçbir zaman olmayan baba ne zaman olacaktı ki. Ya da onun peşinde giden anne. Sadece gülersiniz, maalesef ben buna gülemezdim. Babamın tek istediği şey Medovik Pastasını ona misafirleri için hazır etmiş Kordelya'ydı sanırım. Zaten yemek yapmasından başka nasıl ikna edici olacaktı ki Kordelya babasının gözünde. Sanırım hiçbir şekilde kendini ispat edemeyecekti. Her neyse bunlar önemli değil. Bana dövmelilerinden biri silah vermişti, hiçbir zaman kullanmamam kaydıyla. Ama sanırım o çatırtı bu silahı çekmem için doğru zamandı. Ama inanamazsınız elim öyle titriyordu ki hayatımda silah tutmayı bile öğrenmemişken neden bir dövmeliye silah verdirtirsin ki bana? Mafyaysan kızına nasıl silah tutulacağını öğret bari. Böyle baba mı olur, lanet olsun!
Katil Kordy
Meclis Üyesi denilen üyelerden birisi babamın Putin'in meclisinin içinde attığı adımlara karşı onu bitirici bir adım atacağını söylüyordu. Neden böyle hitap ettiklerini de bilmiyorum. Sovyetler yıkıldı ama bu yıkıntılar bitmedi. Her neyse anlamadığım erkek siyasetleri. Yavaşça kapıya yöneldim. Kapıyı açtığımda dövmelilerden biri karşımda dikilmişti. İşte o anda silahı kafasına dayamam gerektiğini öğrenmiştim. Silahı kafasına dayadığımda tişörtünün kanlı olduğunu görüyordum. Çok ürküyordum, her zamanki gibi yatmadan önce saçlarımı örmüştüm. Hahahaha uyanınca onun dalgası öyle süzülecek ki. Sanki okyanus dalgası gibi eser, onu yaşayacağımı hissediyordum. Silahı çektim ve kafasına dayarak sormaya başladım. Neden beni öldürmeye gelmiş olabilirsin ki? Dimitri'yi tehdit etmek için tabii ki. 60 yaşında Pakhan mı diyorlar başka bir şey mi? Hani Vorlar aile kuramazdı. Yalancılar. Sanırım yalan bir ailenin içinden geliyorum. Bana dediği tek şey Pakhan'ın kızını kaçırmak olabilirdi. Pakhan kim diye soruyordum hiçbir şey anlamıyordum. Babamın o milyon dolarları nasıl kazandığını anlatmaya başladı. Akladığı kara paraları mı deseniz, kumarhane gelirlerini mi beyaz kadın ticaretinden kazandığı payı mı tanımlayamazsınız. Hiçbirini bilmiyordum bu kadar görünmeyen bir yüz tabii ki bunları yapmış olabilirdi. Babam çok beyefendiydi bu anlattıkları olamazdı. Belki bu tetikçi beni öldürmek için geldiği için damarıma basıyordu bilmiyordum. Tek bildiğim şey o an ölümle karşı karşıya olmamdı. Çünkü üzerindeki tişörtün kapıda beni koruyan adamlardan birinin kanı olduğunu kapının girişinde görmüştüm. O titrek ellerimle düşünecek zamanım yoktu. Kafasına sıktım. BAM!
Kanın Bedeli
Bu ölüm sanırım hayatımı bitiren ölüm olacaktı. O kadar güler yüzlü bir kız olduktan sonra bir anda hayatımın kararması. Ellerimin kanlı suratıma sıçrayan kanlar. Ben de mi Vor'dum yoksa. Hayır kadınlar hiyerarşiye katılmazdı ki. Ancak statü sahibi olabilirlerdi. Neden bu hayatın bedeli böyle ödenecekti? Neden katil oldum? Neden Tanrım neden? Ben çok iyi niyetli bir kızım. Ben pis işlerle uğraşmam ki. Tanrım bana yardım et lütfen. Ne yapacağım? Ellerim tir tir titriyordu. Adamı öldürdükten sonra cesedine bir süre bakındım. Kardeşlerim, ailem ve babamın yaptıkları bir an için gözümün önüne geldi. Yemek yapma hobimin yanına, kitap okuma hobimin yanına bir de katil olma tecrübesi eklenmişti. Bomboş etrafa bakınıyordum ve ne yapacağımı bilemiyordum. Bir çıkış yolu bulmam gerekiyordu. Hemen okuduğum kitaplardan derlemeyi kestim ve kendi kendime dünya haritasını açtım. Dünya haritasında öyle bir yer seçmeliydim ki beni bu girdaptan kurtarmalı ve babamın mafya hayatından uzakta bir hayatta her şeyi unutturacak Alice Harikalar Diyarı'na beni sürdürecek bir yer olmalıydı. Haritayı çevirdim fakat ellerim hala titriyordu. Elimdeki tabancanın ağırlığı parmaklarımı soğutacak kadar sertti, yüreğimi de karartacak kadar siyahtı galiba. O yüzden düpedüz çevrelenmiştim. Cenderenin içerisine sıkışmış bir kızın bu çaresizliğini tanımlamak mümkün olamaz.
Rusya Ana, Çar Baba, Hiçbir Şey Değişmiyor
Olanları anlatmak için babamın en yakınında bir adamı vardı. Onun mali işlerinden sorumlu. Anton diye bir herif. Onunla görüşmeye gittim, o çok soğukkanlı bir şekilde cesedi aldı iyice sardı ve cesedi suya atarak yok etti. Yaptığım şeyin yanlış olmadığını, ailemizin tehdit altında olduğunu anlattı. Benim artık bu işin içinde olmayacağımı babamdan uzakta yaşamam gerektiğini, kız kardeşlerimi de alıp Vice şehrine yerleşmem gerektiğini orada bize bir miktar yardım yapıp yeni bir hayat kurmamız gerektiğini söyledi. Elime sadece uçak paramı bırakabilmişti. Düşüncesizliğe bak sadece uçak paramı. Vice'a geldiğimde şehrin bu kadar paralı ve zor olacağını tahmin edemezdim. Kız kardeşlerimle birlikte şehirde tutunma mücadelesi içine girecektim. Belki bir daha ailemi hiç göremeyecektim bile. Bana anlattıkları Rusya Ana figürünü artık yaşayamayacaktım bile. Çünkü beni annemden ayırmışlardı. Çar babam da beni sahiplenmeyi değil Vice'a sürmeyi tercih etmişti. Dostoyevski döneminde Sibirya'ya, Kordelya Dönemi'nde Vice'a. Belki de böyle dememek lazım, Vice Nice da olabilir bilemeyiz. Hahaha. Ama içeriğe bakıldığı zaman bu belirsizlik ve çaresizlik, zenginlik hayatından asla nemalanamama asla bağlantı kurulmaması, zaaf olmamak için fakir hayatına mahkum bırakılmak ve hayatı aldığı teorik eğitimlerle pratik etmeye çalışan bir kız. Bir kız diyorum çünkü diğer kardeşlerim daha olan bitenin bile farkında değildi. 54.Sokakta tuttuğumuz kiradaki evler, Little Italy'de piyano almak için 5000 dolar kazanma yolundaki barmaidlik işlerim sadece bir başlangıç olacaktı. Yemek yapma becerimi, kitap okumalarımı, bilgi yarışmalarında kazanacağım parayı, belki de genç halimle en güzel evliliği yapacağım ortama da gelmiş olabilirdim. Kim bilir? Ama siz siz olun asla evlenseniz de evlenmeseniz de hayatınızın ağır bedelini ve yükünü asla bir başka insanın hayatına mal ederek onun hayatını mahvetmeyin. Çünkü herkes tek hayat yaşar. O hayatın bedelini de kendisi öder.
Herkes birilerine yoldaş diye diye ilerliyor burada. Tavariş tavariş, yoldaş yoldaş. Ama yoldaş diye gelip kalacağınız çatıya tuğla dökmeyen yağmurda sırılsıklam olur. Vice'a geldim, fırsatlar şehrine. Bundan sonra olacaklar da buna göre şekillenecekti. Ben aslımı kaybetmemiştim ama yokluktan başlayan yepyeni bir maceraya şahit olacağım aşikardı.
«
Son Düzenleme: 28.06.2022 12:41
RECOLT
»
İşlemler
0
0
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100
tepkisini veren kullanıcı(lar):
HacAbi,
Steiner,
lastgunmobster,
Valentino,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Elif
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Roma Rosiella
Valachi
Uyruk:
Italya
Doğum Tarihi:
02.06.1998
ViceSocial:
@
64
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Roma Saverina
Leather and Lace MC
Uyruk:
Italya
Doğum Tarihi:
01.01.1997
ViceSocial:
@
7
- 30.01.2022 23:04
Rezerve belki ekstra bir şey yaparım buraya. Konu yorumlara açık.
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
HacAbi
- 30.01.2022 23:05
kıyak
İşlemler
0
0
0
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu
Elif,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Konyali
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Joaquin Cervantes
Sivil
Uyruk:
Kuba
Doğum Tarihi:
01.12.1992
ViceSocial:
@
21
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Roman Franco
Sivil
Uyruk:
Yok
Doğum Tarihi:
ViceSocial:
@
1
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Ryder Franco
Sivil
Uyruk:
Yok
Doğum Tarihi:
ViceSocial:
@
1
- 30.01.2022 23:06
buralar değerlenir.
İşlemler
0
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100
Elif,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
BigBoss
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Charlie Boswell
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
24.04.1999
ViceSocial:
@https://vice-social.com/social/darkrhinodrago
65
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Anna Pashenka
Sivil
Uyruk:
Rusya
Doğum Tarihi:
24.04.1990
ViceSocial:
8
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Semyon Dorofeyev
Sivil
Uyruk:
Rusya
Doğum Tarihi:
24.04.1963
ViceSocial:
9
- 30.01.2022 23:06
pasta yapsana
İşlemler
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Haha
Elif,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
guccisombrero
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Aurora Chevalier
Sivil
Uyruk:
Kanada
Doğum Tarihi:
15.10.1996
ViceSocial:
@Sergiu Titov
45
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Bogdan Knyazevich
Sivil
Uyruk:
Belarus
Doğum Tarihi:
25.06.1963
ViceSocial:
@Sergiu Titov
1
- 30.01.2022 23:51
Tanıtımı okuyunca medovik servis ediyorsunuz.
İşlemler
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
0