Yüzde Yüz Vice 14.Bölüm | Julya Blackhand & Sonsuzluğa
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Herkese mutlu akşamlar sevgili Vice Şehri sakinleri, umuyor ve diliyorum ki güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
[YAYIN] Julya Blackhand: Geçirmiyorsanız da boş yere canınızı sıkmanıza gerek yok, insanların tatlı ilacı Blackhand bura da!
[YAYIN] Julya Blackhand: **güler** Tanrım, ne kadar uzun zaman oldu devamlı kamera karşısına çıkmayalı. Hem de şehrin en prestijli...
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve sevilen program adaylarından bir tanesi haline gelmiş olan Yüzde Yüz Vice ile birlikte, Tanrım inanılmaz...
[YAYIN] Julya Blackhand: Şimdiden kahvelerinizi, mısırlarınızı ve hatta cips, krakerlerinizi alıp koltuklarınıza veya ya tağınıza uzanmayı...
[YAYIN] Julya Blackhand: Öneriyor, arkanıza yaslanıp bu otuz dakikanın keyfini çıkarmanızı diliyorum. Evet, otuz dakika.
[YAYIN] Julya Blackhand: Programda veya akışta bir aksaklık yok, Yüzde Yüz Vice genel olarak her bir bölümü minimum bir saat sürer...
[YAYIN] Julya Blackhand: Fakat bugün ki program otuz dakika sürecek ve yayının son dakikalarına doğru bunun da sebebini.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve hatta kimilerin üzüleceği, kimilerin de çoşkudan nereye gideceğini, başvuracağını bilemeyeceği...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir ana tanıklık edeceğiz. Onca yıl, onca ay ve onca emek. Her neyse.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu zamana kadar Yüzde Yüz Vice önderliğimde birçok özel konuğum oldu. Birbirinden ünlü ve prestijli insanlar...
[YAYIN] Madelyn Caron: * *Bu yayını izlemek için ((/yayinlar > Vice News)) giderek izleyebilirsiniz * *
[YAYIN] Julya Blackhand: İle birlikte sundum fakat bu sefer ki konuğum bugün için benim özellikle de değer ve anlam...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yüklediğim sevgili meslektaşım Madelyn Caron var. Evet, Caron. Kendisi Vice News'in Junior Julya'sı diyebiliriz...
[YAYIN] Julya Blackhand: Ki kimilerine göre de öyle, bu tür duyumlar aldım ve inanın bana Caron çok yetenekli ve potansiyelli bir basın mensubu
[YAYIN] Julya Blackhand: Evet, öncelikle hoş geldin tatlım. Nasılsın? Her şey yolunda mı?
[YAYIN] Julya Blackhand: Sanıyorum ki ilk defa benim ile ortak bir yayına çıkıyorsun değil mi? Doğru hatırlıyorum?
[YAYIN] Julya Blackhand: **Karnının hafif şiştiğini ve kilo almış gibi göründüğü görülebilir.**
[YAYIN] Madelyn Caron: Öncellikle iltifatlar için teşekkür ediyorum, sadece biraz gelişmem gereken yerler var, evet ilk ortak yayınımız.
[YAYIN] Madelyn Caron: Bu arada bomba gibi bir yayın gerçekleştirdiğime inanıyorum, ikinci bölüme süpriz bir konuk alacağım şehrin bilinen kişi
[YAYIN] Madelyn Caron: Ayrıca biraz da olsa seninle bu programda olmaktan mutluluk duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Öncelikle tekrar tekrar hoş geldiğini belirtmek istiyorum sevgili Caron. Bugün benim için ayrıca bir önem arz ediyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Dürüst olmam gerekirse bugün konsepte pek fazla uymayarak devam etmeyi öngörüyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Tamamen bilindiği üzere dop doğal bir şekilde devam edeceğiz.
[YAYIN] Julya Blackhand: İkimiz de. Ki buna sen de tanıklık ettin birçok kez, ben her yayınımı doğaçlama gerçekleştiririm. Sıfır kurgu.
[YAYIN] Julya Blackhand: Öncelikle ilk defa Yüzde Yüz Vice'a misafir olarak geliyorsun en azından "şuanlık" sana biraz müsadenle formatı anlata
[YAYIN] Julya Blackhand: ... anlatmak istiyorum: İki yarı olmak üzere minimum bir saat şeklinde haftanın bir veya ik günü televizyonlarda...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yerini alan şehrin en çok istatistik performansını basın firmalarına, kuruluşlarına sergileyen programdır.
[YAYIN] Madelyn Caron: * * Bu yayını izlemek için (( /yayinlar > Vice News)) gelerek izleyebilirsiniz * *
[YAYIN] Julya Blackhand: İlk mimarisi Henry Dunkirk olup, geliştirmeci olarak ve uzun zamandır da yönetmenliğini yapmakta olduğum bu...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu güzel projeyi alnımın hakkıyla ve teriyle yönettiğim için ve sürdürdüğüm için çok mutlu, şerefli ve onurluyum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Umuyorum ki bir sonra ki bölümlerde bu onuru sen de izleyicilerimizle paylaşırsın.
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Caron'a bakınarak gülümsedi. ((/yayinlar > Vice News))
[YAYIN] Julya Blackhand: Evet, öncelikle iki yarıdan oluşuyor programımız dediğim üzere. İlk yarı, otuz dakika. İkinci yarı otuz dakika.
[YAYIN] Julya Blackhand: İlk yarıda genel olarak konuk kendini ve işletmelerini izleyicilerimize tanıtır.
[YAYIN] Julya Blackhand: Kısa bir reklam arasından hemen sonra ise ikinci yarıda konuğu fazlasıyla terletecek sorular sorar.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve tarafımca da bu sorulara genel olarak acılı lokum adını vermeyi uygun gördüm.
[YAYIN] Julya Blackhand: Sahi, hiç lokum yedin mi?
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Madelyn Caron: Lokum nedir?
[YAYIN] Julya Blackhand: Anladım... **güler**
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir tür tatlı çeşidi tatlım. Fazlasıyla soft bir yapıya sahip.
[YAYIN] Julya Blackhand: Genel de Türkler bu tür tatlıdan fazlasıyla hoşlanır. En azından Wiki'de bunlardan bahsediyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir keresinde bir polis arkadaşım bana ikram etmişti...
[YAYIN] Julya Blackhand: Aylar öncesinde vatanı için kanını akıtan birisi...
[YAYIN] Julya Blackhand: Huzur için de yatmasını diliyorum. Her neyse, gerçekten bir gün denemelisin tatlım.
[YAYIN] Julya Blackhand: Her neyse, hepsi bir yana formatımıza geri dönebiliriz.
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice Şehri'nin birçok kesimi seni tanıyor fakat tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut.
[YAYIN] Julya Blackhand: Müsadenle kendini biraz bize bahseder misin?
[YAYIN] Julya Blackhand: Madelyn Caron nedir? Vice News'de kariyeri nasıl başladı? Nasıl devam ediyor?
[YAYIN] Julya Blackhand: Hedefi, hobileri ve fobileri nelerdir gibi, gibi?
[YAYIN] Madelyn Caron: Kendimi anlatmam gerekirse öncelikle Lyon'da doğmuş ve büyümüş, Le Journalisme de Nice basın ile ilgili...
[YAYIN] Madelyn Caron: üniversite okdum ve ayrıca buraya gelmemin bir nedeni, buranın yayınına denk gelmemdi.
[YAYIN] Julya Blackhand: Müsadenle hangi yayına denk geldiğini öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Madelyn Caron: Çook uzun zaman oldu hatırlamıyorum baya uzun hemde.
[YAYIN] Madelyn Caron: Fobilerime gelecek olursak böceklerden nefret ederim, hobilerim yüzmek ve spor yapmak.
[YAYIN] Julya Blackhand: Hatırlıyorum da; sevgili izleyiciler -Caron aslında benden sonra en eski basın mensuplarından bir tanesidir.-
[YAYIN] Julya Blackhand: Ki şunu da eklemek gerekiyor. Vice News tekrar faaliyete girmesi yaklaşık on ay oluyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Yalnış hatırlamıyorsam eğer Mart gibi tekrar faaliyete girmişti ve yönetim kurulunda o zamanlar ..
[YAYIN] Julya Blackhand: Steve Gallagher, Belinda vardı. Ve tek personel o zaman bendim, daha sonrasında Jack Leavigne geldi...
[YAYIN] Julya Blackhand: Anlayacağınız üzere birçok yönetim kurulu üyesinden de eskiyim ve sanıyorum ki bu korunmazlığı da
[YAYIN] Julya Blackhand: Bugün sona erdirmek durumundayım. Bu zamana kadar devamlı bir emek, devamlı bir ter akıtma durumunda...
[YAYIN] Julya Blackhand: Kaldığım başta Vice News olmak üzere Valachi Corporation'a minnet ve saygılarımı iletmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bugün belki de beni burada, Valachi Corporation ve Vice News adı altında son defa görüyor ve izliyorsunuz.
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice News'de yönetim kurulunda mevcut bir şekilde yürüttüğüm kıdemimi de bugün itibariyle tarafımca...
[YAYIN] Julya Blackhand: Sonlandırmış bulunuyorum. Bu zamana kadar sayısızca yayınlar sundum, sayısızca haberler sundum sevgili...
[YAYIN] Madelyn Caron: * * Canlı yayını izlemek için /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice Şehri sakinlerine. Elbette tüm kurulun olduğu kadar benim de bazı yerlerde küçük de olsa hatalarım olmuştur.
[YAYIN] Julya Blackhand: Herkesin dediği üzere; hatasız insan olmaz. Hatasız varlık olmaz diye...
[YAYIN] Julya Blackhand: Gerçekten de öyle. Aslında...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu bir tür buzdağının sadece görünen kısmıydı bu zamana kadar. Beni hep buzdağının görünen kısmıyla...
[YAYIN] Julya Blackhand: Değil, buzdağının görünmeyen kısmıyla da tanıdınız. Şunu demek istiyorum, ben her vakit kameraya karşı farklı...
[YAYIN] Julya Blackhand: bir Julya Blackhand olmadım, bir zamanlar farklı bir Julya Yalenchka'da olmadım.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ben her zaman Julya oldum ve öyle de olmaya devam edecek. Bugün itibariyle tüm onurum ve şerefimle...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yürütmekte olduğum Yüzde Yüz Vice programını bizzat sevgili meslektaşım parıldayan bir cevher niteliğinde...
[YAYIN] Julya Blackhand: Olan Madelyn Caron'a direkt olarak geçirmiş bulunmaktayım. Bir sonra ki Yüzde Yüz Vice programlarını...
[YAYIN] Julya Blackhand: An itibariyle Madelyn Caron sunacak. ((Televziyon Dünyası > Vice News > Programlar > Yüzde YüzVice))
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Canlı izlemek için: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Her vakit güçlü kalmaya çalıştım, her vakit maneviyat değeri fazlasıyla önem arz eden kişilerden ters bir tokat yedim.
[YAYIN] Julya Blackhand: Baba dediğim birisinden dahi, fakat artık bunların hiçbir önemi yok ne de olsa, geçmiş geçmişte kaldı.
[YAYIN] Julya Blackhand: Her ne kadar şirket içi ve dışı olmak üzere mobbinglere mağruz kalsam da bir kadar da pes etmedim, etmeyeceğim de.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve gerçekten de onurlu bir basın mensubu olmaya özen gösterdim. Şerefli ve onurlu...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yılbaşı gecesi benim için artık bir yılbaşından daha fazla önem arz etmesiyle birlikte artık benim için...
[YAYIN] Julya Blackhand: Evlilik yıl dönümü olarak da önem arz ediyor. **Sağ elini karnına götürür ve bir süre elini karnında gezdirir.**
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Elini karnında gezdirirken kameraya bakınır, gözünün dolduğu ve hafif yaş geldiği görülebilir.**
[YAYIN] Julya Blackhand: (( /yayinlar > Vice News ))
[YAYIN] Julya Blackhand: An itibariyle Valachi Corporation'da ki görevime son vermiş ve istifa etmiş bulunmaktayım.
[YAYIN] Madelyn Caron: Bu konuda meslektaşımızın sözlerini dinliyorsunuz bence programın bu kısmını geçelim.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu iş benim için sadece bir para kaynağı değil, para benim için bir kağıt parçasından farksızdı ...
[YAYIN] Julya Blackhand: Paradan daha önemli şeyler vardır, bunlardan bir tanesi aile. Aile kavramının tanımını yapmaya lüzum yok...
[YAYIN] Julya Blackhand: Artık sevgili eşim Caine Blackhand ile birlikte küçük çiftimizle bir sonra ki hayatıma, hayatımıza...
[YAYIN] Julya Blackhand: Adım atmış bulunuyor ve bulunacağız. Umuyorum ki iyisiyle kötüyüsüyle güzel bir sene geçirmişiz, güzel...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir serüven yaşatmışımdır sizlere sevgili Vice Şehri sakinleri. Unutmayın; daima doğal olarak hayatınızın geri kalanın
[YAYIN] Julya Blackhand: ... kalanına devam edin. Kameraya karşıt çift yüzlü değil, tek yüzlülükle bakın.
[YAYIN] Julya Blackhand: Birkaç ay sonrasında Dünya'ya gelecek olan küçük çiftimiz ve sevgili eşim ile artık sahneden çekiliyor...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yeni parıldayacak olan cevherlere bırakma kararının da daima arkasında olacağımı da belirtmekten onur duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Elini karnında gezdiriyor, gözlerinden yaşlar gelmekte.**
[YAYIN] Julya Blackhand: Her bir hakarete, ihanete ve en önemlisi yalana karşıt başınız dimdik olsun. Sağlıcakla sevgiyle kalın.
[YAYIN] Julya Blackhand: Olur ya, bir daha görüşmezsek...
[YAYIN] Julya Blackhand: Günler, haftalar, aylar belki de yıllar sonra; sevgiyle hoşca kalın. Elveda.
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice Julya Blackhand Elveda" - Çıkış Jeneriği * *
#574 - 17.01.2023 23:41