Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 12339 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#570 - 13.01.2023 14:02
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#571 - 13.01.2023 15:38
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#572 - 14.01.2023 15:03

Julya'ya yapılan mobbingler hakkında ki söylemlere Julya'nın cevabı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#573 - 14.01.2023 15:13

Acı Kayıplarımız: Santo & Janset Manfrin - Ulyana Poschevo

Vice Şehrinde Kara Gece

12 Ocak 2022 günü Vice Şehri için en kara gecelerden birisi olarak tarihe geçti. Günün ilk saatlerinde, şafak vaktinde Vice Şehrinin önemli isimleri olan ve şehrin büyük şirketlerinden Valachi Corporation'un yöneticileri Janset ve Santo Manfrin çifti, Little Moscow bölgesinde bulunan işletmelerin yöneticisi Boris Poschevo'nun kızı Ulyana Poschevo ile beraber Las Venturas bölgesinde hayatlarını kaybettiler. Terörist Dick Hendricks tarafından kaçırılan Janset Manfrin ve Ulyana Poschevo onun tarafından öldürülürken, Janset Manfrin'in eşi Santo Manfrin'in de cesedi Las Venturas bölgesinde bulundu. Santo Manfrin'in nasıl öldüğü bilinmezken, Janset Manfrin ve Ulyana Poschevo'nun cesetlerinin bir helikopterden aşağı atıldığı iddia ediliyor.

Olay Nasıl Yaşandı? Little Italy'e Saldırı

Yaşanan bu olayların başlangıcı Little Italy'e dayanıyor. Little Italy bölgesinde yapılan bir halka açık barbekü partisine saldırı düzenleyen terörist Dick Hendricks, bölgede bir yangına sebebiyet verdi. Bu yangın mahalleli ve VCFD'nin destekleriyle söndürülürken o sırada kendilerinden haber alınamayan Janset Manfrin ve Ulyana Poschevo, terörist Dick Hendricks tarafından yakalandılar. Bir süre esir alınan Manfrin ve Poschevo kaçırıldığı yerde öldürüldü. İkilinin cesetleri Las Venturas bölgesinde bulunurken aynı zamanda Janset Manfrin'in eşi Santo Manfrin'in de cesedine o bölgede rastlandı. Bu olay, bölge halkı tarafından büyük şaşkınlığa sebebiyet verirken, Vice Şehrinde acı bir kayıp olarak tarihe geçti.

Cenaze Ne Zaman? Adrian Lombardi ve Enzo Rubiano Nerede?

Manfrin çiftinin ve Ulyana Poschevo'nun cenazelerinin bugün saat 21.00'da düzenleneceği bilinirken, şehirde kendilerinden haber alınamayan iki kişi var. Bunlar Valachi Corporation'un bir diğer yöneticisi Adrian Lombardi ve Valachi Security'nin güvenlik şefi Enzo Rubiano. Bu olaydan sonra kendilerine ulaşmayı deneyen Vice News ekibi, bu iki kişiden haber alamıyor. Bu iki kişinin durumlarının iyi olmasını diliyoruz.

Valachi Corporation olarak bu hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden Manfrin çifti ve Ulyana Poschevo'nun huzur içinde uyumalarını dilerken, şirket olarak genel yas ilan ettiğimizi belirtiyoruz.

[/div]
EDİTÖR
Vice News Haber Departmanı
HABER
KAMERA

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#574 - 17.01.2023 23:41
Yüzde Yüz Vice 14.Bölüm | Julya Blackhand & Sonsuzluğa

[YAYIN] Julya Blackhand: Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Herkese mutlu akşamlar sevgili Vice Şehri sakinleri, umuyor ve diliyorum ki güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
[YAYIN] Julya Blackhand: Geçirmiyorsanız da boş yere canınızı sıkmanıza gerek yok, insanların tatlı ilacı Blackhand bura da!
[YAYIN] Julya Blackhand: **güler** Tanrım, ne kadar uzun zaman oldu devamlı kamera karşısına çıkmayalı. Hem de şehrin en prestijli...
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve sevilen program adaylarından bir tanesi haline gelmiş olan Yüzde Yüz Vice ile birlikte, Tanrım inanılmaz...
[YAYIN] Julya Blackhand: Şimdiden kahvelerinizi, mısırlarınızı ve hatta cips, krakerlerinizi alıp koltuklarınıza veya ya tağınıza uzanmayı...
[YAYIN] Julya Blackhand: Öneriyor, arkanıza yaslanıp bu otuz dakikanın keyfini çıkarmanızı diliyorum. Evet, otuz dakika. 
[YAYIN] Julya Blackhand: Programda veya akışta bir aksaklık yok, Yüzde Yüz Vice genel olarak her bir bölümü minimum bir saat sürer...
[YAYIN] Julya Blackhand: Fakat bugün ki program otuz dakika sürecek ve yayının son dakikalarına doğru bunun da sebebini.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve hatta kimilerin üzüleceği, kimilerin de çoşkudan nereye gideceğini, başvuracağını bilemeyeceği...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir ana tanıklık edeceğiz. Onca yıl, onca ay ve onca emek. Her neyse.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu zamana kadar Yüzde Yüz Vice önderliğimde birçok özel konuğum oldu. Birbirinden ünlü ve prestijli insanlar...
[YAYIN] Madelyn Caron: * *Bu yayını izlemek için ((/yayinlar > Vice News)) giderek izleyebilirsiniz * *
[YAYIN] Julya Blackhand: İle birlikte sundum fakat bu sefer ki konuğum bugün için benim özellikle de değer ve anlam...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yüklediğim sevgili meslektaşım Madelyn Caron var. Evet, Caron. Kendisi Vice News'in Junior Julya'sı diyebiliriz...
[YAYIN] Julya Blackhand: Ki kimilerine göre de öyle, bu tür duyumlar aldım ve inanın bana Caron çok yetenekli ve potansiyelli bir basın mensubu
[YAYIN] Julya Blackhand: Evet, öncelikle hoş geldin tatlım. Nasılsın? Her şey yolunda mı?
[YAYIN] Julya Blackhand: Sanıyorum ki ilk defa benim ile ortak bir yayına çıkıyorsun değil mi? Doğru hatırlıyorum?
[YAYIN] Julya Blackhand: **Karnının hafif şiştiğini ve kilo almış gibi göründüğü görülebilir.**
[YAYIN] Madelyn Caron: Öncellikle iltifatlar için teşekkür ediyorum, sadece biraz gelişmem gereken yerler var, evet ilk ortak yayınımız.
[YAYIN] Madelyn Caron: Bu arada bomba gibi bir yayın gerçekleştirdiğime inanıyorum, ikinci bölüme süpriz bir konuk alacağım şehrin bilinen kişi
[YAYIN] Madelyn Caron: Ayrıca biraz da olsa seninle bu programda olmaktan mutluluk duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Öncelikle tekrar tekrar hoş geldiğini belirtmek istiyorum sevgili Caron. Bugün benim için ayrıca bir önem arz ediyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Dürüst olmam gerekirse bugün konsepte pek fazla uymayarak devam etmeyi öngörüyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Tamamen bilindiği üzere dop doğal bir şekilde devam edeceğiz.
[YAYIN] Julya Blackhand: İkimiz de. Ki buna sen de tanıklık ettin birçok kez, ben her yayınımı doğaçlama gerçekleştiririm. Sıfır kurgu.
[YAYIN] Julya Blackhand: Öncelikle ilk defa Yüzde Yüz Vice'a misafir olarak geliyorsun en azından "şuanlık" sana biraz müsadenle formatı anlata
[YAYIN] Julya Blackhand: ... anlatmak istiyorum: İki yarı olmak üzere minimum bir saat şeklinde haftanın bir veya ik günü televizyonlarda...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yerini alan şehrin en çok istatistik performansını basın firmalarına, kuruluşlarına sergileyen  programdır.
[YAYIN] Madelyn Caron: * * Bu yayını izlemek için (( /yayinlar > Vice News)) gelerek izleyebilirsiniz * *
[YAYIN] Julya Blackhand: İlk mimarisi Henry Dunkirk olup, geliştirmeci olarak ve uzun zamandır da yönetmenliğini yapmakta olduğum bu...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu güzel projeyi alnımın hakkıyla ve teriyle yönettiğim için ve sürdürdüğüm için çok mutlu, şerefli ve onurluyum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Umuyorum ki bir sonra ki bölümlerde bu onuru sen de izleyicilerimizle paylaşırsın.
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Caron'a bakınarak gülümsedi. ((/yayinlar > Vice News))
[YAYIN] Julya Blackhand: Evet, öncelikle iki yarıdan oluşuyor programımız dediğim üzere. İlk yarı, otuz dakika. İkinci yarı otuz dakika.
[YAYIN] Julya Blackhand: İlk yarıda genel olarak konuk kendini ve işletmelerini izleyicilerimize tanıtır.
[YAYIN] Julya Blackhand: Kısa bir reklam arasından hemen sonra ise ikinci yarıda konuğu fazlasıyla terletecek sorular sorar.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve tarafımca da bu sorulara genel olarak acılı lokum adını vermeyi uygun gördüm.
[YAYIN] Julya Blackhand: Sahi, hiç lokum yedin mi?
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Madelyn Caron: Lokum nedir?
[YAYIN] Julya Blackhand: Anladım... **güler**
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir tür tatlı çeşidi tatlım. Fazlasıyla soft bir yapıya sahip.
[YAYIN] Julya Blackhand: Genel de Türkler bu tür tatlıdan fazlasıyla hoşlanır. En azından Wiki'de bunlardan bahsediyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir keresinde bir polis arkadaşım bana ikram etmişti...
[YAYIN] Julya Blackhand: Aylar öncesinde vatanı için kanını akıtan birisi...
[YAYIN] Julya Blackhand: Huzur için de yatmasını diliyorum. Her neyse, gerçekten bir gün denemelisin tatlım.
[YAYIN] Julya Blackhand: Her neyse, hepsi bir yana formatımıza geri dönebiliriz.
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice Şehri'nin birçok kesimi seni tanıyor fakat tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut.
[YAYIN] Julya Blackhand: Müsadenle kendini biraz bize bahseder misin?
[YAYIN] Julya Blackhand: Madelyn Caron nedir? Vice News'de kariyeri nasıl başladı? Nasıl devam ediyor?
[YAYIN] Julya Blackhand: Hedefi, hobileri ve fobileri nelerdir gibi, gibi?
[YAYIN] Madelyn Caron: Kendimi anlatmam gerekirse öncelikle Lyon'da doğmuş ve büyümüş, Le Journalisme de Nice basın ile ilgili...
[YAYIN] Madelyn Caron: üniversite okdum ve ayrıca buraya gelmemin bir nedeni, buranın yayınına denk gelmemdi.
[YAYIN] Julya Blackhand: Müsadenle hangi yayına denk geldiğini öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Madelyn Caron: Çook uzun zaman oldu hatırlamıyorum baya uzun hemde.
[YAYIN] Madelyn Caron: Fobilerime gelecek olursak böceklerden nefret ederim, hobilerim yüzmek ve spor yapmak.
[YAYIN] Julya Blackhand: Hatırlıyorum da; sevgili izleyiciler -Caron aslında benden sonra en eski basın mensuplarından bir tanesidir.-
[YAYIN] Julya Blackhand: Ki şunu da eklemek gerekiyor. Vice News tekrar faaliyete girmesi yaklaşık on ay oluyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Yalnış hatırlamıyorsam eğer Mart gibi tekrar faaliyete girmişti ve yönetim kurulunda o zamanlar ..
[YAYIN] Julya Blackhand: Steve Gallagher, Belinda vardı. Ve tek personel o zaman bendim, daha sonrasında Jack Leavigne geldi...
[YAYIN] Julya Blackhand: Anlayacağınız üzere birçok yönetim kurulu üyesinden de eskiyim ve sanıyorum ki bu korunmazlığı da
[YAYIN] Julya Blackhand: Bugün sona erdirmek durumundayım. Bu zamana kadar devamlı bir emek, devamlı bir ter akıtma durumunda...
[YAYIN] Julya Blackhand: Kaldığım başta Vice News olmak üzere Valachi Corporation'a minnet ve saygılarımı iletmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bugün belki de beni burada, Valachi Corporation ve Vice News adı altında son defa görüyor ve izliyorsunuz.
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice News'de yönetim kurulunda mevcut bir şekilde yürüttüğüm kıdemimi de bugün itibariyle tarafımca...
[YAYIN] Julya Blackhand: Sonlandırmış bulunuyorum. Bu zamana kadar sayısızca yayınlar sundum, sayısızca haberler sundum sevgili...
[YAYIN] Madelyn Caron: * * Canlı yayını izlemek için /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice Şehri sakinlerine. Elbette tüm kurulun olduğu kadar benim de bazı yerlerde küçük de olsa hatalarım olmuştur.
[YAYIN] Julya Blackhand: Herkesin dediği üzere; hatasız insan olmaz. Hatasız varlık olmaz diye...
[YAYIN] Julya Blackhand: Gerçekten de öyle. Aslında...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu bir tür buzdağının sadece görünen kısmıydı bu zamana kadar. Beni hep buzdağının görünen kısmıyla...
[YAYIN] Julya Blackhand: Değil, buzdağının görünmeyen kısmıyla da tanıdınız. Şunu demek istiyorum, ben her vakit kameraya karşı farklı...
[YAYIN] Julya Blackhand: bir Julya Blackhand olmadım, bir zamanlar farklı bir Julya Yalenchka'da olmadım.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ben her zaman Julya oldum ve öyle de olmaya devam edecek. Bugün itibariyle tüm onurum ve şerefimle...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yürütmekte olduğum Yüzde Yüz Vice programını bizzat sevgili meslektaşım parıldayan bir cevher niteliğinde...
[YAYIN] Julya Blackhand: Olan Madelyn Caron'a direkt olarak geçirmiş bulunmaktayım. Bir sonra ki Yüzde Yüz Vice programlarını...
[YAYIN] Julya Blackhand: An itibariyle Madelyn Caron sunacak. ((Televziyon Dünyası > Vice News > Programlar > Yüzde YüzVice))
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Canlı izlemek için: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Her vakit güçlü kalmaya çalıştım, her vakit maneviyat değeri fazlasıyla önem arz eden kişilerden ters bir tokat yedim.
[YAYIN] Julya Blackhand: Baba dediğim birisinden dahi, fakat artık bunların hiçbir önemi yok ne de olsa, geçmiş geçmişte kaldı.
[YAYIN] Julya Blackhand: Her ne kadar şirket içi ve dışı olmak üzere mobbinglere mağruz kalsam da bir kadar da pes etmedim, etmeyeceğim de.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve gerçekten de onurlu bir basın mensubu olmaya özen gösterdim. Şerefli ve onurlu...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yılbaşı gecesi benim için artık bir yılbaşından daha fazla önem arz etmesiyle birlikte artık benim için...
[YAYIN] Julya Blackhand: Evlilik yıl dönümü olarak da önem arz ediyor. **Sağ elini karnına götürür ve bir süre elini karnında gezdirir.**
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Elini karnında gezdirirken kameraya bakınır, gözünün dolduğu ve hafif yaş geldiği görülebilir.**
[YAYIN] Julya Blackhand: (( /yayinlar > Vice News ))
[YAYIN] Julya Blackhand: An itibariyle Valachi Corporation'da ki görevime son vermiş ve istifa etmiş bulunmaktayım.
[YAYIN] Madelyn Caron: Bu konuda meslektaşımızın sözlerini dinliyorsunuz bence programın bu kısmını geçelim.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu iş benim için sadece bir para kaynağı değil, para benim için bir kağıt parçasından farksızdı ...
[YAYIN] Julya Blackhand: Paradan daha önemli şeyler vardır, bunlardan bir tanesi aile. Aile kavramının tanımını yapmaya lüzum yok...
[YAYIN] Julya Blackhand: Artık sevgili eşim Caine Blackhand ile birlikte küçük çiftimizle bir sonra ki hayatıma, hayatımıza...
[YAYIN] Julya Blackhand: Adım atmış bulunuyor ve bulunacağız. Umuyorum ki iyisiyle kötüyüsüyle güzel bir sene geçirmişiz, güzel...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir serüven yaşatmışımdır sizlere sevgili Vice Şehri sakinleri. Unutmayın; daima doğal olarak hayatınızın geri kalanın
[YAYIN] Julya Blackhand: ... kalanına devam edin. Kameraya karşıt çift yüzlü değil, tek yüzlülükle bakın.
[YAYIN] Julya Blackhand: Birkaç ay sonrasında Dünya'ya gelecek olan küçük çiftimiz ve sevgili eşim ile artık sahneden çekiliyor...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yeni parıldayacak olan cevherlere bırakma kararının da daima arkasında olacağımı da belirtmekten onur duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Elini karnında gezdiriyor, gözlerinden yaşlar gelmekte.**
[YAYIN] Julya Blackhand: Her bir hakarete, ihanete ve en önemlisi yalana karşıt başınız dimdik olsun. Sağlıcakla sevgiyle kalın.
[YAYIN] Julya Blackhand: Olur ya, bir daha görüşmezsek...
[YAYIN] Julya Blackhand: Günler, haftalar, aylar belki de yıllar sonra; sevgiyle hoşca kalın. Elveda.
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice Julya Blackhand Elveda" - Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#575 - 17.01.2023 23:43
Huzurlarınızda Julya Blackhand sundu. Her bir veda, bir başlangıcın çağrısıdır. Sağlıcakla hoşca kalın. İyisiyle kötüsüyle platformda vakit geçirmekten onur duydum, burada edindiğim dostluklar... Kelimelere sığmaz, şahane. Olur ya bir gün tekrar görüşemezsek; günler, haftalar, aylar belki de yıllar sonra hoşca kalın.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#576 - 17.01.2023 23:43
 :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#577 - 17.01.2023 23:50
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#578 - 17.01.2023 23:56
Tanıdığım en sağlam basın karakteri, rol arkadaşı ve olgun insanla birlikte bir defteri kapatıyoruz. Julya Yalenchka değerlendirilmesi gereken, çok güzel roller paslayan, kendi dünyasını yaratan bir karakterdi ve rol yaparken oturmuş, sorunları olan bir karakterle rol yaptığınızı size hissettiriyordu. Kendisiyle 1 senedir rol yapmanın sevinciyle birlikte tatlı bir hüzün içerisindeyim ama her veda bir başlangıçtır bunda da hemfikirim. Geçip giden günlere “Abi emeğin boşa gidiyor.” diye bakmaktansa “Keyif aldık eğlendik, eğlencemize zaman ayırdık.” diye bakmak lazım, bağımlılara da bunu tavsiye ederim. Başka rollerde görüşmek üzere, hoşça kalın gözüm!

« Son Düzenleme: 18.01.2023 00:03 lencarst »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
BiA,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok