Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 12338 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#540 - 31.12.2022 01:47

Kızına bak anasını al demişler
yaşasın yalenchka organize family
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#541 - 31.12.2022 12:40
Konum Mezarları 3.Bölüm | Julya Yalenchka

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Enerjik bir ses tonuyla** Herkese mutlu akşamlar, iyi geceler diliyorum Vice Şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umuyorum ki güzel bir gece geçiriyor, mutlu bir gün geçirdiğinizi umuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, bugün ki sahne Konum Mezarları ve bugünün konuğu ise; Market Caddesi. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenizle; Konum Mezarları başlıyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane  olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli arkadaşlar arıyoruz! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation bünyesinde olan Vice News'ta gündemi sen belirle. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Basın, korkutucu bir güç olsa gerek. Kaosu yaratanlardan ol, bize katıl. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sokağa çıkarken tepeden tırnağa ışıl ışıl olmalıyım diyenler buraya! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Didiersachs'ın Kış Dönemi defilesi kıyafetleri artık satışta! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice'ın renklerinden ilham almak ve stilinizi keşfetmeniz için Didiersachs'i deneyin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Satın almak için! (( Forum - Valachi Ailesi - Didiersachs Fashion )) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sold Out Vice Şehrinin müzik dünyasına giriş yaptı! Hem de güzel bir albümle! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sold Out'un The Introduction albümü şimdi Soundcheck'te! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: soundcheck.shirohi.me adresine gir, bu yeni şarkıyı dinle. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı zamanda Henry Dunkirk'ün yeni coverı Vicetube'da! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vicetube.com sitesine gir, incele. ((Forum - Televizyon & Basın - ViceTube)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukata ihtiyacınız var fakat bunu belirtemiyor musunuz? Bunu dert etmeyin. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sosyal bir devlet olan Amerika Birleşik Devletlerinde Miranda Hakları doğrultusunda,   
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukat talep etmeniz halinde VCJD tarafından avukat talebiniz karşılanacaktır. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Adalet Departmanı, Vice Şehrinin yanında. ((/avukat)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bu hafta ki Konum Mezarları'nda konuğumuz "Market Caddesi" olacak. Öncelikle kendisine hoş geldin dileklerimi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve iyi ki var olduğunu iletmek istiyorum her ne kadar soyut bir varlık olarak kabul etsek de.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. Bir önce ki programlarımızda Las Colinas, Las Flores ve geçen hafta ki programda ise Temple caddesinden...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Söz etmiştik. Bu hafta ki konumuz ise Market Caddesi olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi'nin şuanki güncel konumu, hali ve kimler tarafından yerleşke korunuyor, taraf bakımından...
[YAYIN] Julya Yalenchka: A kişisi mi yoksa B kişisi mi baskın hepsini tartışacağız, masaya yatıracağız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi bunun ile birlikte geçmişini de es geçmeyeceğiz ki bu bizlere, şahsen bana yakışmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle birçoğunuza öneri niyetinde eklemek istediğim bir şey müsadenizle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Az sonra Market Caddesi konusuna ilk adımımızı atmadan hemen önce arkanıza yaslanıp, radyonun.. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sesini bir hayli yükseltmenizi ve bir kahve, cips veya sağlıklı yiyecekleriniz eşliğinde kulaklarınızı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bana vermenizi öneriyorum, kamu spotu bitmiştir. Müsadenizle, Market Caddesi başlıyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi: Vice City tarihi boyunca büyük öneme sahip olmuş ve içerisinde birçok işletme geçmişi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve güncel işletmelerini de barındırığı bir bölgedir kendisi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bunlardan en büyük örneği; Burnout Performance Garage.
[YAYIN] Julya Yalenchka: En azından birçok insanın ve bana sorulduğunda; Market Caddesi denince aklına ilk ne geliyor Yalenchka?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Diye sorulsaydı ilk cevabım bir saniye dahi düşünmeden Burnout, kısaca Kylan Drake derdim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yaklaşık birkaç gün sonrasında üçüncü yılını dolduracak ekip, Kylan Drake önderliğinde faaliyetlerini sürdürdü.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok işletmelerini Market Caddesi'nde barındırması ile birlikte yavaş yavaş işleri büyütmek adına...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Verona Beach ve Santa Maria Beach taraflarına yönelen ekip, Vice Şehri'nde ismini favori listesine yazdırmış durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendilerine selamlarımı iletiyorum. Kylan Drake'in yaklaşık bir yıl sonrasında şehri terk etmesiyle birlikte...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki kendisi eğer ki bu yayını dinliyorsa kendisine selamlarımı iletiyorum. Bizzat K&D Şirketler Grubu'na da...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir basın mensubu olarak ortağım ki bu teklifi ayağıma kadar kendisi getirmişti. Çok tatlı ve sıcakkanlı birisi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, konumuza geri dönelim. İlk basamağını Kylan Drake ve Geralth Withley ikilisiyle adımını atan...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Burnout Performance Garage günümüzde Ryan Godrone tarafınca yöneltilmektedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ryan, eğer ki bu yayını izliyorsan ekibine ve sana bolca selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi ki Market Caddesi denildiği zaman akla bir tek Burnout Performance Garage gelmiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde birçok başarısı ile gönlümüzde taht kuran RONIN Band ekibi de şehrin favori listesinde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çok uzun bir süredir yerleşkelerini sürdüren RONIN ekibi, piyasaya ilk olarak müzik grubu ile girdi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Caine Blackhand'in önderlik ettiği bu ekip, gün geçtikçe daha da büyüdü ve daha fazla konseptlere...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve başarılara imza atmaya başardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi'nde favori işletme, gece kulübü mekanları bakımından da gönülleri kazanmış durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Elysium Night Club ile birlikte gecelerin nirvanasını yaşamamız adına bizlere fırsat sunan RONIN ekibi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aktif olarak Market Caddesi'nde bir garaj fırsatı da sunuyor, kısaca tamirhane.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki asıl bomba geliyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanlar Doğu bölgesinde yer alan Team75 ekibinin önderi Ronald Livingston'ın en favori bölgesidir...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi, bir zamanlar haftanın en az iki günü tüm departman görevlilerinin aklını başından çalması ile...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ünlü konumuna gelmiş olan Livingston, tüm ekibi ile birlikte birçok Elegy, Jester marka modeller ve dahasıyla...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birlikte, Market Caddesi'nde eğlencelerini sürdürüyorlardı ve sonrasında sokağı kapatıyorlardı. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bu geleneği Livingston'ın şehri ekibi ile terk etmesiyle birlikte GLM Garage çok kısa bir süre dahi olsa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sürdürmeyi başardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yukio Alas ve Jin Chiba ikilisinin başarıyla yürüttüğü bu garaj ekibi ile birlikte çok başarılı işlere de imza atmıştı
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... imza atmıştır, kendilerine de buradan selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: GLM Garage tabi ki sadece ikili ile birlikte başarılara imza atmadı, bu başarıda birçok ismin pay sahibi olduğu...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Konular var ki bunlardan birisi; Niko, Kolbeinn, Kaine, Rei, Shane gibi isimler ile bu yola başvuran ekip...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde özleri yani bizlerin tabiriyle Japonya'ya döndükleri biliniyor, en azından önümde ki veriler...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu söylüyor, kendilerine tekrardan selamlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların hepsinin yanı sıra Market Caddesi'nde gönüllerde bir diğer taht kuran alışveriş merkezi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Mall'da bu gönüllerin birincisi denilebilir kuşkusuz. Birçok kez yapı değiştiren Vice Mall, günümüzde...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok kıyafet mağazası, mutfak alışverişi adına marketler ve dahaları ile Vice Şehri sakinlerine hizmet sunuyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ekstra olarak da şunu not düşmek istiyorum tüm bunlardan bağımsız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok yerlatı suçunun da işlendiği; cinayetler, suikastler ve dahalarının da şehrin diğer bölgelerine nazaran...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha sık gündeme gelen bölgesidir Market Caddesi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri Polis Departmanı görevlilerinin bu bölgeyi sevdiği konusunda bir şey demem gerekiyor mu diye düşünmüyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Da değilim fakat içeri girme konusunda pek hevesli değilim. **güler** Tüm VCPD memurlarına ve yönetim kuruluna...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Selamlarımı iletiyor, iyi görevler diliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki hazır Vice Şehri Polis Departmanı'ndan söz etmişken direkt olarak bir not daha düşmek istiyorum müsadenizle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçtiğimiz gün sabah saatleri itibariyle Vice Şehri Polis Departmanı Ride Along projesi de her yıl olduğu...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Üzere bu yılda bir süreliğine start verildi. İzninizle çok kısa Ride Along projesinden biraz da bahsetmek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri Polis Departmanı Ride Along projesi: Vice Şehri Polis Departmanı web sitesi üzerinden bir başvuru...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonucunda "bir günlüğüne polis" olabileceğiniz bir fırsat sunulan bir takım projedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu proje adına daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız eğer: Vice Şehri Polis Departmanı web sitesini...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Göz gezdirmeyi eksik etmeyin derim ki ben de buradan müjdeyi vermek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation genel koordinatörü olarak yer aldığım konunumdan bağımsız ben de Ride Along projesine...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Başvurumu yaptım ve deneylerimi zirvanasına kadar yaşadıktan hemen sonra bir tür belgesel tadında...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki Yüzde Yüz Vice belki de bir başka programda sizlere deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi ki bu başvurunun kabul olup, olmaması ile bitiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. **Saatini kontrol eder** Ki görüşüne bakılırsa bugün ki Konum Mezarları bölümünde de yayınımıza noktayı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Koyuyoruz fakat öncesinde Valachi Corporation'dan bahsetmezsem olmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Bünyesinde birçok departman bulundurduğu ve Vice Şehri sakinlerine hizmet veren Valachi Corporation...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bay Valachi önderliğinde faaliyetlerini Market Caddesi'nin hemen sonlarında sürdürmektedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanlar birçok kişi hatırlar ki orası Vice News tabelası ile konumlandırılmıştı fakat artık...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Orası Valachi Corporation ajansı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bünyesinde; Didiersachs giyim ve moda şirketi. Valachi Güvenlik Şirketi. Vice News basın şirketi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve birçok müzisyeni de, Vice Şehri sanatçı grubuna kazandırmayı eksik etmemesiyle birlikte birçok vatandaşa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İş imkanı sunan ve bolca para kazanabileceğiniz legal bir şirkettir. Başvurular adına Vice News ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnternet sayfasına göz atmanızı rica ediyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, son olarak da ve tek olarak da Valachi Corporation ile de bitmiyor tabi ki. Günümüzde yeni yeni...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Faaliyetlerini sürdüren Shadowcrest Industries şirketi de yer almakta.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri'nde önemli adımlara yer ve yelken açabilecek bir şirket. Endüstrilerin belki de ilk sayfası denilebilir...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki daha öncesinde böylesine bir projeye girişmek isteyenen çok olmasıyla birlikte, bunu kağıda ve projeye döken...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hiç olmamıştı diye hatırlıyor ve verilerim haricinde bu yorumu yapmaktayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve günümüzde Shadowscrest Industries şirketi  Bayan Aurora Covarrubias tarafınca yöneltilmekte ve faaliyetlerine...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, yavaş yavaş bize ayırılan en azından Konum Mezarları'na ayırılan sürenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sevgili Vice Şehri sakinleri. Bendeniz Julya Yalenchka, bu dakikaya kadar benimle birlikte bu güzel programa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eşlik ediyor ve ettiyseniz minnet duygularımı sizlere sunmaktan ve iletmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların yanı sıra yayın da emeği geçen tüm Vice News personel kadrosu adına da teşekkür ediyor ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sağlıcakla, hoşca kalmanızı diliyorum. Unutmayın, güne iyi başlayan, harikulade son verir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bizlerde yaklaşık yirmi üç buçuk saat sonrasında yeni bir yıla başlayarak harikulade bir şekilde son vermeyi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her ne kadar çok erken olsa da umuyoruz, sağlıcakla kalın, hoşca kalın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi akşamlar efendim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#542 - 31.12.2022 15:49
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#543 - 31.12.2022 21:15
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#544 - 01.01.2023 01:50

Söylentilere göre Julya Yalenchka, bir süredir ilişki yaşadığı sevgilisi Caine Blackhand ile; 01.01.2023 tarihinde saatler 00:20'i gösterdiğinde bu güzel birlikteliklerini resmiyete dökme kararı alarak evlenmeye karar vermişler. Resmiyetin de kabulu sonrası nüfus dairesine uğrayan çift, artık Julya Yalenchka değil, Julya Blackhand ( Julya Yalenchka Blackhand ) olarak yeni kimliklerini aldılar. Artık onlar evli ve duyulanlara göre tüm şehir bu güzel çifti konuşmaya başlamış bile! @lencarst  :sampanya:

OOC Bilgilendirme

Evlilik sebebiyle Julya Yalenchka karakterine doğal olarak NC atılmış ve artık yeni soyismi Blackhand olmuştur. Julya Yalenchka ve Julya Blackhand karakteri arasında hiçbir fark görülmeksizin, Julya Yalenchka'da yapılan tüm roller Julya Blackhand karakterin de aynen devam edecektir. Kısaca sıfırdan bir karakter gelişimi olmayacak, gelişmiş bir karakterin sadece soyismi evlilik nedeniyle değişti, teşekkürler. Şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Görülmesi adına bir süre konu kilit. Akşam saatlerine doğru tekrar aktif kılınacak.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 01.01.2023 02:07 BiA »
100
2
pwnt
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
lencarst, BiA,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
lencarst,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#545 - 01.01.2023 21:56

Tanıtım kaldığı yerden devam. Aktif.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#547 - 02.01.2023 15:57
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#548 - 02.01.2023 16:39
Taşındık.

Spoiler: GösterGizle
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
BiA,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#549 - 02.01.2023 16:50

OOC Bilgilendirme

An itibariyle verilen bir karar doğrultusunda Julya & Caine Blackhand karakterlerinin tanıtımı ortak olarak kullanılacaktır. Hikaye gereği karakter tanıtımına Irina Yalenchka'nın da rol görüntüleri tanıtıma aktarılacak. Görülmesi adına bir süre kilit. Tanıtım güncellendi.

« Son Düzenleme: 02.01.2023 17:25 BiA »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok