Konum Mezarları 3.Bölüm | Julya Yalenchka
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Enerjik bir ses tonuyla** Herkese mutlu akşamlar, iyi geceler diliyorum Vice Şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umuyorum ki güzel bir gece geçiriyor, mutlu bir gün geçirdiğinizi umuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, bugün ki sahne Konum Mezarları ve bugünün konuğu ise; Market Caddesi. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenizle; Konum Mezarları başlıyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli arkadaşlar arıyoruz!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation bünyesinde olan Vice News'ta gündemi sen belirle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Basın, korkutucu bir güç olsa gerek. Kaosu yaratanlardan ol, bize katıl.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin!
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları))
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sokağa çıkarken tepeden tırnağa ışıl ışıl olmalıyım diyenler buraya!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Didiersachs'ın Kış Dönemi defilesi kıyafetleri artık satışta!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice'ın renklerinden ilham almak ve stilinizi keşfetmeniz için Didiersachs'i deneyin!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Satın almak için! (( Forum - Valachi Ailesi - Didiersachs Fashion ))
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sold Out Vice Şehrinin müzik dünyasına giriş yaptı! Hem de güzel bir albümle!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sold Out'un The Introduction albümü şimdi Soundcheck'te!
[YAYIN] Julya Yalenchka: soundcheck.shirohi.me adresine gir, bu yeni şarkıyı dinle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı zamanda Henry Dunkirk'ün yeni coverı Vicetube'da!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vicetube.com sitesine gir, incele. ((Forum - Televizyon & Basın - ViceTube))
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukata ihtiyacınız var fakat bunu belirtemiyor musunuz? Bunu dert etmeyin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sosyal bir devlet olan Amerika Birleşik Devletlerinde Miranda Hakları doğrultusunda,
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukat talep etmeniz halinde VCJD tarafından avukat talebiniz karşılanacaktır.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Adalet Departmanı, Vice Şehrinin yanında. ((/avukat))
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bu hafta ki Konum Mezarları'nda konuğumuz "Market Caddesi" olacak. Öncelikle kendisine hoş geldin dileklerimi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve iyi ki var olduğunu iletmek istiyorum her ne kadar soyut bir varlık olarak kabul etsek de.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. Bir önce ki programlarımızda Las Colinas, Las Flores ve geçen hafta ki programda ise Temple caddesinden...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Söz etmiştik. Bu hafta ki konumuz ise Market Caddesi olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi'nin şuanki güncel konumu, hali ve kimler tarafından yerleşke korunuyor, taraf bakımından...
[YAYIN] Julya Yalenchka: A kişisi mi yoksa B kişisi mi baskın hepsini tartışacağız, masaya yatıracağız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi bunun ile birlikte geçmişini de es geçmeyeceğiz ki bu bizlere, şahsen bana yakışmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle birçoğunuza öneri niyetinde eklemek istediğim bir şey müsadenizle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Az sonra Market Caddesi konusuna ilk adımımızı atmadan hemen önce arkanıza yaslanıp, radyonun.. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sesini bir hayli yükseltmenizi ve bir kahve, cips veya sağlıklı yiyecekleriniz eşliğinde kulaklarınızı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bana vermenizi öneriyorum, kamu spotu bitmiştir. Müsadenizle, Market Caddesi başlıyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi: Vice City tarihi boyunca büyük öneme sahip olmuş ve içerisinde birçok işletme geçmişi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve güncel işletmelerini de barındırığı bir bölgedir kendisi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bunlardan en büyük örneği; Burnout Performance Garage.
[YAYIN] Julya Yalenchka: En azından birçok insanın ve bana sorulduğunda; Market Caddesi denince aklına ilk ne geliyor Yalenchka?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Diye sorulsaydı ilk cevabım bir saniye dahi düşünmeden Burnout, kısaca Kylan Drake derdim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yaklaşık birkaç gün sonrasında üçüncü yılını dolduracak ekip, Kylan Drake önderliğinde faaliyetlerini sürdürdü.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok işletmelerini Market Caddesi'nde barındırması ile birlikte yavaş yavaş işleri büyütmek adına...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Verona Beach ve Santa Maria Beach taraflarına yönelen ekip, Vice Şehri'nde ismini favori listesine yazdırmış durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendilerine selamlarımı iletiyorum. Kylan Drake'in yaklaşık bir yıl sonrasında şehri terk etmesiyle birlikte...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki kendisi eğer ki bu yayını dinliyorsa kendisine selamlarımı iletiyorum. Bizzat K&D Şirketler Grubu'na da...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir basın mensubu olarak ortağım ki bu teklifi ayağıma kadar kendisi getirmişti. Çok tatlı ve sıcakkanlı birisi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, konumuza geri dönelim. İlk basamağını Kylan Drake ve Geralth Withley ikilisiyle adımını atan...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Burnout Performance Garage günümüzde Ryan Godrone tarafınca yöneltilmektedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ryan, eğer ki bu yayını izliyorsan ekibine ve sana bolca selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi ki Market Caddesi denildiği zaman akla bir tek Burnout Performance Garage gelmiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde birçok başarısı ile gönlümüzde taht kuran RONIN Band ekibi de şehrin favori listesinde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çok uzun bir süredir yerleşkelerini sürdüren RONIN ekibi, piyasaya ilk olarak müzik grubu ile girdi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Caine Blackhand'in önderlik ettiği bu ekip, gün geçtikçe daha da büyüdü ve daha fazla konseptlere...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve başarılara imza atmaya başardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi'nde favori işletme, gece kulübü mekanları bakımından da gönülleri kazanmış durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Elysium Night Club ile birlikte gecelerin nirvanasını yaşamamız adına bizlere fırsat sunan RONIN ekibi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aktif olarak Market Caddesi'nde bir garaj fırsatı da sunuyor, kısaca tamirhane.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki asıl bomba geliyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanlar Doğu bölgesinde yer alan Team75 ekibinin önderi Ronald Livingston'ın en favori bölgesidir...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi, bir zamanlar haftanın en az iki günü tüm departman görevlilerinin aklını başından çalması ile...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ünlü konumuna gelmiş olan Livingston, tüm ekibi ile birlikte birçok Elegy, Jester marka modeller ve dahasıyla...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birlikte, Market Caddesi'nde eğlencelerini sürdürüyorlardı ve sonrasında sokağı kapatıyorlardı. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bu geleneği Livingston'ın şehri ekibi ile terk etmesiyle birlikte GLM Garage çok kısa bir süre dahi olsa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sürdürmeyi başardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yukio Alas ve Jin Chiba ikilisinin başarıyla yürüttüğü bu garaj ekibi ile birlikte çok başarılı işlere de imza atmıştı
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... imza atmıştır, kendilerine de buradan selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: GLM Garage tabi ki sadece ikili ile birlikte başarılara imza atmadı, bu başarıda birçok ismin pay sahibi olduğu...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Konular var ki bunlardan birisi; Niko, Kolbeinn, Kaine, Rei, Shane gibi isimler ile bu yola başvuran ekip...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde özleri yani bizlerin tabiriyle Japonya'ya döndükleri biliniyor, en azından önümde ki veriler...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu söylüyor, kendilerine tekrardan selamlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların hepsinin yanı sıra Market Caddesi'nde gönüllerde bir diğer taht kuran alışveriş merkezi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Mall'da bu gönüllerin birincisi denilebilir kuşkusuz. Birçok kez yapı değiştiren Vice Mall, günümüzde...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok kıyafet mağazası, mutfak alışverişi adına marketler ve dahaları ile Vice Şehri sakinlerine hizmet sunuyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ekstra olarak da şunu not düşmek istiyorum tüm bunlardan bağımsız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok yerlatı suçunun da işlendiği; cinayetler, suikastler ve dahalarının da şehrin diğer bölgelerine nazaran...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha sık gündeme gelen bölgesidir Market Caddesi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri Polis Departmanı görevlilerinin bu bölgeyi sevdiği konusunda bir şey demem gerekiyor mu diye düşünmüyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Da değilim fakat içeri girme konusunda pek hevesli değilim. **güler** Tüm VCPD memurlarına ve yönetim kuruluna...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Selamlarımı iletiyor, iyi görevler diliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki hazır Vice Şehri Polis Departmanı'ndan söz etmişken direkt olarak bir not daha düşmek istiyorum müsadenizle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçtiğimiz gün sabah saatleri itibariyle Vice Şehri Polis Departmanı Ride Along projesi de her yıl olduğu...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Üzere bu yılda bir süreliğine start verildi. İzninizle çok kısa Ride Along projesinden biraz da bahsetmek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri Polis Departmanı Ride Along projesi: Vice Şehri Polis Departmanı web sitesi üzerinden bir başvuru...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonucunda "bir günlüğüne polis" olabileceğiniz bir fırsat sunulan bir takım projedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu proje adına daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız eğer: Vice Şehri Polis Departmanı web sitesini...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Göz gezdirmeyi eksik etmeyin derim ki ben de buradan müjdeyi vermek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation genel koordinatörü olarak yer aldığım konunumdan bağımsız ben de Ride Along projesine...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Başvurumu yaptım ve deneylerimi zirvanasına kadar yaşadıktan hemen sonra bir tür belgesel tadında...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki Yüzde Yüz Vice belki de bir başka programda sizlere deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi ki bu başvurunun kabul olup, olmaması ile bitiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. **Saatini kontrol eder** Ki görüşüne bakılırsa bugün ki Konum Mezarları bölümünde de yayınımıza noktayı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Koyuyoruz fakat öncesinde Valachi Corporation'dan bahsetmezsem olmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Bünyesinde birçok departman bulundurduğu ve Vice Şehri sakinlerine hizmet veren Valachi Corporation...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bay Valachi önderliğinde faaliyetlerini Market Caddesi'nin hemen sonlarında sürdürmektedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanlar birçok kişi hatırlar ki orası Vice News tabelası ile konumlandırılmıştı fakat artık...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Orası Valachi Corporation ajansı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bünyesinde; Didiersachs giyim ve moda şirketi. Valachi Güvenlik Şirketi. Vice News basın şirketi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve birçok müzisyeni de, Vice Şehri sanatçı grubuna kazandırmayı eksik etmemesiyle birlikte birçok vatandaşa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İş imkanı sunan ve bolca para kazanabileceğiniz legal bir şirkettir. Başvurular adına Vice News ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnternet sayfasına göz atmanızı rica ediyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, son olarak da ve tek olarak da Valachi Corporation ile de bitmiyor tabi ki. Günümüzde yeni yeni...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Faaliyetlerini sürdüren Shadowcrest Industries şirketi de yer almakta.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri'nde önemli adımlara yer ve yelken açabilecek bir şirket. Endüstrilerin belki de ilk sayfası denilebilir...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki daha öncesinde böylesine bir projeye girişmek isteyenen çok olmasıyla birlikte, bunu kağıda ve projeye döken...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hiç olmamıştı diye hatırlıyor ve verilerim haricinde bu yorumu yapmaktayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve günümüzde Shadowscrest Industries şirketi Bayan Aurora Covarrubias tarafınca yöneltilmekte ve faaliyetlerine...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, yavaş yavaş bize ayırılan en azından Konum Mezarları'na ayırılan sürenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sevgili Vice Şehri sakinleri. Bendeniz Julya Yalenchka, bu dakikaya kadar benimle birlikte bu güzel programa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eşlik ediyor ve ettiyseniz minnet duygularımı sizlere sunmaktan ve iletmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların yanı sıra yayın da emeği geçen tüm Vice News personel kadrosu adına da teşekkür ediyor ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sağlıcakla, hoşca kalmanızı diliyorum. Unutmayın, güne iyi başlayan, harikulade son verir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bizlerde yaklaşık yirmi üç buçuk saat sonrasında yeni bir yıla başlayarak harikulade bir şekilde son vermeyi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her ne kadar çok erken olsa da umuyoruz, sağlıcakla kalın, hoşca kalın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi akşamlar efendim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Çıkış Jeneriği * *