0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne zaman konuğun oluyorum
En iyi muhabir, başarılar dilerim. Takipteyim.
Eğlence Durağı 1.Bölüm - Chappie Welcox - VUSCK Night Club[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Eğlence Durağı" Giriş Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese iyi akşamlar, Vice şehri sakinleri![YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun bir ara sonrasında tekrardan kameraların karşısında olmak mutluluk veriyor![YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bugün ki eğlence durağımız Vusck Night Club.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evett, bugün ki konuğum, Chappie Welcox. Kendisi Vusck Night Club'ın yöneticilerinden.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Chap. Öncelikle hoş geldin programımıza.[YAYIN] Julya Yalenchka: Günün nasıl geçiyor? [YAYIN] Chappie Welcox: Herkese merhabalar! Hoş bulduk. Gerçekten günüm çok yoğundu. Haliyle yoruldum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Aslına bakarsan oldukça iyi görünüyorsun, bunu neye borçlusun, Chap?[YAYIN] Chappie Welcox: Neredeyse otuz beş yaşıma geldim. Sadece insanları anlamaya çalıştım. Bu işin formülü bu. Anlamak ve anlayışlı olmak.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, kesinlikle hak veriyorum. Pekala, bulunduğumuz gece kulübü hakkında bizlere bilgi verebilir misin?[YAYIN] Julya Yalenchka: Dinleyicilerimizin aklında bir sürü sorular mevcut, onların huzurunda cevaplar mısın?[YAYIN] Chappie Welcox: Tabii ki. Onların fikirleri bizim için önemli.[YAYIN] Chappie Welcox: VUSCK'ı açmadan önce iş ortaklarım ile oturup uzunca konuştuk.[YAYIN] Chappie Welcox: Tam olarak neler yapmamız gerektiğini ve konsepti düşündüğümüzde önümüzde çok seçenek vardı.[YAYIN] Julya Yalenchka: Örneklendirebilir misin?.[YAYIN] Chappie Welcox: Genel olarak hangi kültürü hitap edeceğimiz hakkında tartıştık. Bunun için bu iklime zıt olanı düşündük.[YAYIN] Julya Yalenchka: Oldukça etkileyici bir mekan burası, Chap. Oldukça etkilendim doğrusu.[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, bir sorum daha olacak. [YAYIN] Chappie Welcox: İnsanlar buraya geldiklerinde o biraları içerken dişleri öylesine titresinki kendini Sibirya'da sansın istiyoruz.[YAYIN] Julya Yalenchka: İnsanlar burada ne tür hizmetlerden yararlanabilir?[YAYIN] Chappie Welcox: Öncelikle insanların bu hizmetleri öğrenebilmesi için VUSCK'ı ziyaret etmeleri gerekiyor. Direkt işlerini bırakıp ...[YAYIN] Chappie Welcox: Buraya gelmeliler. Hizmetlerimiz ise tamamen şunlar;[YAYIN] Chappie Welcox: Onlara özel masalar verip bu eğlenceyi en güzel açıdan ve güzel içeceklerle taçlandırıyoruz.[YAYIN] Chappie Welcox: Hot News ekibine ve iş ortaklarım Axel ve Swag'e teşekkür ediyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, Chappie'i duydunuz! Hey sen, eğlence mi arıyorsun, işte tam adresi Vusck Night Club![YAYIN] Julya Yalenchka: Kapı numarası işyeri 658. Şimdi bütün işlerini bırakıp ziyaret etmelisin![YAYIN] Chappie Welcox: Asıl takdiri hak eden ise Vice News haber ajansıdır. Kendinize iyi bakın![YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, süremizin sonuna geliyoruz, Chap. Dinleyicilerimize son kez söylemek istediğin bir şey var mı? [YAYIN] Chappie Welcox: Konu ne olursa olsun karşınızdaki insandır arkadaşlar. Anlayışlı olun ve insanları sevin. Kendinize iyi bakın![YAYIN] Julya Yalenchka: Görüşmek üzere Vice şehri sakinleri! Kendinize iyi bakın! [YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Eğlence Durağı" Çıkış Jeneriği * *
Yüzde Yüz Vice - 4.Bölüm | Belinda Villaviudas & Ritter Krause[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Giriş Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: Evett, herkese iyi akşamlar Vice şehri sakinleri.[YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun zaman sonrasında tekrardan kameraların karşısında olmak insana mutluluk veriyor.[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuanda Dilimore kasabasındayız. [YAYIN] Julya Yalenchka: Ve yanımda değerli konuğum, Ritter Krause var. Evet, Ritter. Hoş geldin.[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, hoş bulduk Julya. Bu nazik yayına beni dahil ettiğin teşekkürler.[YAYIN] Julya Yalenchka: Rica ederim ne demek, seve seve. Seni gayet iyi görüyorum, Ritter. Bu iyiliği neye borçlusun?[YAYIN] Ritter Krause: Ahh, bu iyiliğim. Tamamı ile kulübüm ve Dillimore'un iyiye gitmesi beni yeteri kadar iyi yapıyor.[YAYIN] Julya Yalenchka: Dilimore demişken; biraz kasabadan bahsedetmeden önce kendinen biraz dinleyicilerimize bahsedebilir misin?[YAYIN] Ritter Krause: Elbette, seve seve. İsmim Ritter Krause, Dillimore kasabasında Devil's Law Motorcycle Club'ta...[YAYIN] Ritter Krause: ...başkan yardımcısı konumundayım, Dillimore için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.[YAYIN] Ritter Krause: Kendi hayatım demek kulüp hayatı demek, pek fark yok. Adanmış bir hayat.[YAYIN] Julya Yalenchka: Kulağa hoş geliyor, Ritter. Söylesene, Devil's Law Motorcycle Club ne zamandan beri Florida'da yerleşkesini sürdürüyor[YAYIN] Julya Yalenchka: Merak ettim doğrusu.[YAYIN] Ritter Krause: Ah, elbette bilgisini vereyim. Kulübümüzün buradaki kolu yaklaşık altı aydır faaliyet sürdürüyor.[YAYIN] Ritter Krause: Altı aydır burada işlerimizi yapıyoruz ve her gün daha iyiye gitmeye bakıyoruz.[YAYIN] Julya Yalenchka: Doğruları konuşmak gerekirse Ritter, uzun zamandır kasabalarda bir türlü herhangi bir yerleşke bulunamıyor.[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehirden çok uzak olduğu sebebi ile birlikte insanlar işletmelerini burada faaliyete sokmak yerine şehirde-[YAYIN] Julya Yalenchka: ... faaliyete geçiriyor. Ve siz uzun bir zamandır buradasınız, baksana. Altı ay, oldukça etkileyici bir süre. [YAYIN] Ritter Krause: Dediklerinizde haklısınız fakat bu biz gelene kadardı, buradaki kolumuz açıldığından beri her türlü...[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki de hiç bir yapılanma bu süre içerisinde kasabada yerleşkesini faaliyete geçirememiştir bile. [YAYIN] Ritter Krause: ...işleri yapıp unutulan bu güzel kasabayı tekrar kazandırmaya çalıştık.[YAYIN] Julya Yalenchka: İşinize ve kasabayı sahiplenmenize saygı duyuyorum, Ritter. Bunu hak ediyorsunuz.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, faaliyetlerinizden biraz bahsedebilir misin? [YAYIN] Ritter Krause: Faaliyetlerimizden bahsedeyim elbette. Öncelikle kısa olarak işletmelerimizden bahsedeyim o halde ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Önden buyur lütfen.[YAYIN] Ritter Krause: Kasabada üç-dört adet işletmemiz bulunuyor ve çoğunda dekor anlamında değişikliğe gidiyoruz.[YAYIN] Ritter Krause: Bundan kaynaklı son sıralarda bir iki tanesini inaktif hale getirdik.[YAYIN] Ritter Krause: Bunlardan ayrı Red County çocukları adına birçok işe parmak basmaya çalıştık.[YAYIN] Ritter Krause: Kan bağışı yapıldı, çocuklara okul ve ihtiyaçları gibi şeyler yardım yapıldı diyebilirim.[YAYIN] Julya Yalenchka: Örneklendirebilir misin? [YAYIN] Ritter Krause: Yine bundan ayrı kasabanın tekrar önplana çıkması için şöyle bir işe giriştik.[YAYIN] Ritter Krause: Kulüp olarak ufak bir yerel gazete çıkarmaya kalkıştık, ilk başlarda aktifti fakat...[YAYIN] Ritter Krause: ...şu son sıralarda bu ufak yerel gazetemiz bir nebze aksadı.[YAYIN] Julya Yalenchka: Sebebini sorabilir miyim?[YAYIN] Ritter Krause: Yani, şöyle diyeyim. Kulübün bazen zor süreçleri oluyor.[YAYIN] Ritter Krause: Bu zor süreçte bu işe zaman ayıramadık.[YAYIN] Julya Yalenchka: Oldukça etkileyici Ritter, gerçekten. Umarım yolun sonunda başarırsınız. [YAYIN] Ritter Krause: Umarım, başarıya koşmaya çalışıyoruz. Şuanda dışarıda olan konserimiz gibi.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, özür dileyerek kısa bir reklam arasına gidiyoruz. Ritter Krause ile programımız devam edecek.[YAYIN] Julya Yalenchka: Reklam arasından sonra tekrar buradayız, ekranlardan ayrılmayın lütfen. [YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün? [YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? [YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli çalışanlarını arıyor! [YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? [YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! [YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları)) [YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: Son zamanlarda yaşanan olaylar hakkında bilgi sahibi değil misin?[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde kaynağın en doğru adresi Vice News sizlere bir fırsat tanıyor.[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Televizyon Dünyası > Vice News > Haberler))[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Giriş Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, kısa bir süre sonra tekrardan sizlerleyiz sevgili Vice şehri sakinleri![YAYIN] Julya Yalenchka: Biraz mola verdiğimiz iyi oldu ve sizlere büyük bir sürprizim var.[YAYIN] Julya Yalenchka: Karşınızda Belinda Villaviudas![YAYIN] Julya Yalenchka: Kendisi Vice News yönetim kurulu üyesi.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Belinda. Öncelikle programımıza hoş geldin.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Hoş buldum Julya.[YAYIN] Julya Yalenchka: Seni uzun zaman sonra tekrardan görmek güzel geldi. [YAYIN] Julya Yalenchka: Günün nasıl geçiyor, Belinda? [YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet, şu sıralar yayınlarımı azalttım. Günlerim çok durgun. Eşimle beraber film, dizi izliyoruz sadece.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Bazen de iş kovalıyorum o kadar.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Dinleyenler, umarım iyisinizdir. İyi değilseniz de çabalayın .[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada bugün güzel bir konser var, ben de bunu duydum.. Evim hemen yan tarafta, ordan dinlemek[YAYIN] Belinda Villaviudas: yerine eşimle beraber burdan dinlemeyi tercih ettim.[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, bu arada, Belinda Dilimore kasabasında uzun bir süredir yerleşkesi mevcut. Burada yaşıyor. [YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, Belinda. Belinda, Ritter. [YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet.. 1 yıldır buradayım, evimi 2021'in 5. ayında almışım.[YAYIN] Ritter Krause: Memnun oldum Belinda, buralarda yerleşkeni devam ettirmen mutluluk verici.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Şu dışı değişik ev, görmüş olmalısın.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet. Bu kasabayı seviyorum. Kasabada olmanız iyi, burayı aktifleştiriyorsunuz.[YAYIN] Ritter Krause: Kasabanın her adımını biliyorum Belinda, evet gördüm evi.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada... 1 yıl önce falan tüm evler doluydu, komşuluk vardı.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burası hakkında hiç planlarınız var mı?[YAYIN] Belinda Villaviudas: İş yeri açmak... Şehirde bir kaç iş yerim var, GYM ve.. Uzun süre emek verdiğim Vice Cafe.[YAYIN] Ritter Krause: Burası hakkında, dediğiniz komşuluk işini tekrardan burada sağlamaya çalışıyoruz diyeyim.[YAYIN] Belinda Villaviudas: O tarz şeyler açmak?[YAYIN] Ritter Krause: Burada bir gece kulubümüz bulunmakta, ayrıca iki tane bar işletiyoruz.[YAYIN] Ritter Krause: Bundan ayrı başka başka işletmeler bu ay içerisinde açılacak.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Vaov, bu iyi. Pek aktif değiller sanırım? Çok duymadım.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Aktiflerse destek olmak istiyorum. Bu kasabanın büyümesini istiyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı şekilde, Belinda'ya katılıyorum.[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, barların dekoru açısından yapılanmaya gidiliyor. Bundan kaynaklı bir süredir aksadı.[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel işler bizleri bekliyor desene, Ritter.[YAYIN] Ritter Krause: Eheh, öyle Julya. Burada farklı etkinliklerde düşünüyoruz.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Umarım en kısa zamandır biter. Dillimore kasabası şehirdeki en güzel kasaba diyebiliriz.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada bir konser olması... Çok hoş, insanlar burayı tanımalı.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. Bu gece Dilimore Kasabasında bir gece konseri olacağı ile ilgili söylentiler duydum-[YAYIN] Belinda Villaviudas: Havası, eşsiz evleri, şehre yakınlığı, şerif departmanı.[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bize biraz bahsedebilir misin, Ritter? [YAYIN] Ritter Krause: Burada insanların Belinda'nın da dediği gibi tanıması için çeşitli etkinliklere giriyoruz.[YAYIN] Ritter Krause: Bugünki etkinliğimiz bir açık hava konseri olduç.[YAYIN] Julya Yalenchka: Sahnede kimlerin yer alacağı hakkında bilgi sahibi olabilir miyiz? [YAYIN] Ritter Krause: Şuanda kasabada Rock'n Ronin grubu gitarlarını çalmakta.[YAYIN] Ritter Krause: Solistliğini Tiffany Quinn'in yaptığı grup, yeap öyle.[YAYIN] Julya Yalenchka: Aman tanrım! Ronin! Bu şehirde işini en iyi yapan müzisyen grubu desenize.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Müzik seslerini duyuyorum. Ben buradan kalkıp dışarı çıkacağım. Vice, buraya gelmeyi ihmal etmeyin.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Kasabalarda yapılan konserler çok nadirler.[YAYIN] Ritter Krause: **Sırıtır** Evet, şehirde büyük ses getiren bir grup.[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, Vice şehri sakinlerinin buraya gelmesi için bir açık adres verebilir misin? [YAYIN] Ritter Krause: Elbette, işyeri 1130'u GPS'lerinden işaretleyerek gelebilirler. Konser alanını göreceklerdir.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet duydunuz! İşyeri 1130'a mutlaka gelmelisiniz. Kasabada büyük bir eğlence var desenize![YAYIN] Ritter Krause: Bütün Vice halkı davetlimizdir.[YAYIN] Julya Yalenchka: Hey sen! Eğlence mi arıyorsun? O halde tam adres Dilimore kasabası. Gelmeyen pişman olur diyerek-[YAYIN] Julya Yalenchka: ... sözü Belinda'ya bırakıyorum, evet Belinda. Görüşlerini alalım.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Güzel bir ortam, güzel bir kasaba. Buraya gelmeyi ihmal etmeyin. Şehrin tozundan bıktığım için[YAYIN] Belinda Villaviudas: eşimle beraber şehirdeki evimizi bırakıp geri kasabaya döndük.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Villaviudas kasabasında büyümüş birisi olarak burası bana hiç yabancı gelmiyor, sizler de alışırsınız.[YAYIN] Julya Yalenchka: Kasabaya uzun zaman sonra bir motorcu kulübü açılıyor ve bunun ile ilgili görüşlerini alabilir miyim, Belinda? [YAYIN] Belinda Villaviudas: Adım doğduğum kasabanın soyadı evet-. Bu garip. Buraya gelmeyi ihmal etmeyin, kapı numarası 1130.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Ben buraya geldiğimde motor kulübü yoktu-. Çok durgundu, sadece komşuluk yaptığım 3-4 kişi vardı.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Motor kulübü açılmış olması çok iyi.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Umarım burada yıllarını geçirirler.[YAYIN] Belinda Villaviudas: Kasabayı aktifleştiriyorlar.[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel dileklerimiz sizler ile Ritter.[YAYIN] Ritter Krause: Hedefimiz o yönde, destek için çok teşekkürler.[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki kim bilir, kasabanın canlanması için hükümetinde bir katkısı olur? [YAYIN] Julya Yalenchka: Ne düşünüyorsun, Belinda?[YAYIN] Belinda Villaviudas: Güzel şeyler düşünüyorum diyelim.[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde güzel sürprizler ile tekrardan ekranlarda olacağız.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, yavaş yavaş süremizin sonuna geliyoruz.[YAYIN] Julya Yalenchka: Burası Dilimore kasabası, işyeri 1130.[YAYIN] Julya Yalenchka: Bugün ki konuklarım Ritter Krause ve Belinda Villaviudas'a teşekkürlerimi sunuyor.[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir diğer yayınlarda görüşmek üzere diyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, söylemek istediğin bir son söz var mı?[YAYIN] Ritter Krause: Ah, aynı şekilde bende sana teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün Vice halkı için her zaman en iyisi dileğiyle.[YAYIN] Belinda Villaviudas: İyi geceler Vice.[YAYIN] Ritter Krause: İyi geceler dilerim Vice halkı, aynı şekilde Julya ve Belinda.[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, iyi geceler, güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle![YAYIN] Julya Yalenchka: Kendinize iyi bakın, bir sonraki programlarda görüşmek üzere![YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Çıkış Jeneriği * *