Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 17008 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#170 - 13.06.2022 18:15
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#171 - 13.06.2022 18:20
ne zaman konuğun oluyorum
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
BiA,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#172 - 13.06.2022 18:21
ne zaman konuğun oluyorum
ne zaman dilersen
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#173 - 13.06.2022 18:28
En iyi muhabir, başarılar dilerim. Takipteyim.  :palmiye: :vice: :sampanya:
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
BiA,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#174 - 13.06.2022 18:30
En iyi muhabir, başarılar dilerim. Takipteyim.  :palmiye: :vice: :sampanya:
Estağfurullah
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#175 - 13.06.2022 18:37
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#176 - 13.06.2022 19:08
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#177 - 13.06.2022 21:30
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#178 - 13.06.2022 23:42
Eğlence Durağı 1.Bölüm - Chappie Welcox -  VUSCK Night Club

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Eğlence Durağı" Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese iyi akşamlar, Vice şehri sakinleri!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun bir ara sonrasında tekrardan kameraların karşısında olmak mutluluk veriyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bugün ki eğlence durağımız Vusck Night Club.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evett, bugün ki konuğum, Chappie Welcox. Kendisi Vusck Night Club'ın yöneticilerinden.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Chap. Öncelikle hoş geldin programımıza.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günün nasıl geçiyor?
[YAYIN] Chappie Welcox: Herkese merhabalar! Hoş bulduk. Gerçekten günüm çok yoğundu. Haliyle yoruldum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aslına bakarsan oldukça iyi görünüyorsun, bunu neye borçlusun, Chap?
[YAYIN] Chappie Welcox: Neredeyse otuz beş yaşıma geldim. Sadece insanları anlamaya çalıştım. Bu işin formülü bu. Anlamak ve anlayışlı olmak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, kesinlikle hak veriyorum. Pekala, bulunduğumuz gece kulübü hakkında bizlere bilgi verebilir misin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dinleyicilerimizin aklında bir sürü sorular mevcut, onların huzurunda cevaplar mısın?
[YAYIN] Chappie Welcox: Tabii ki. Onların fikirleri bizim için önemli.
[YAYIN] Chappie Welcox: VUSCK'ı açmadan önce iş ortaklarım ile oturup uzunca konuştuk.
[YAYIN] Chappie Welcox: Tam olarak neler yapmamız gerektiğini ve konsepti düşündüğümüzde önümüzde çok seçenek vardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Örneklendirebilir misin?.
[YAYIN] Chappie Welcox: Genel olarak hangi kültürü hitap edeceğimiz hakkında tartıştık. Bunun için bu iklime zıt olanı düşündük.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Oldukça etkileyici bir mekan burası, Chap. Oldukça etkilendim doğrusu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, bir sorum daha olacak.
[YAYIN] Chappie Welcox: İnsanlar buraya geldiklerinde o biraları içerken dişleri öylesine titresinki kendini Sibirya'da  sansın istiyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnsanlar burada ne tür hizmetlerden yararlanabilir?
[YAYIN] Chappie Welcox: Öncelikle insanların bu hizmetleri öğrenebilmesi için VUSCK'ı ziyaret etmeleri gerekiyor. Direkt işlerini bırakıp ...
[YAYIN] Chappie Welcox: Buraya gelmeliler. Hizmetlerimiz ise tamamen şunlar;
[YAYIN] Chappie Welcox: Onlara özel masalar verip bu eğlenceyi en güzel açıdan ve güzel içeceklerle taçlandırıyoruz.
[YAYIN] Chappie Welcox: Hot News ekibine ve iş ortaklarım Axel ve Swag'e teşekkür ediyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, Chappie'i duydunuz! Hey sen, eğlence mi arıyorsun, işte tam adresi Vusck Night Club!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kapı numarası işyeri 658. Şimdi bütün işlerini bırakıp ziyaret etmelisin!
[YAYIN] Chappie Welcox: Asıl takdiri hak eden ise Vice News haber ajansıdır. Kendinize iyi bakın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, süremizin sonuna geliyoruz, Chap. Dinleyicilerimize son kez söylemek istediğin bir şey var mı?
[YAYIN] Chappie Welcox: Konu ne olursa olsun karşınızdaki insandır arkadaşlar. Anlayışlı olun ve insanları sevin. Kendinize iyi bakın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Görüşmek üzere Vice şehri sakinleri! Kendinize iyi bakın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Eğlence Durağı" Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#179 - 13.06.2022 23:55
Yüzde Yüz Vice - 4.Bölüm | Belinda Villaviudas & Ritter Krause

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evett, herkese iyi akşamlar Vice şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun zaman sonrasında tekrardan kameraların karşısında olmak insana mutluluk veriyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuanda Dilimore kasabasındayız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve yanımda değerli konuğum, Ritter Krause var. Evet, Ritter. Hoş geldin.
[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, hoş bulduk Julya. Bu nazik yayına beni dahil ettiğin teşekkürler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rica ederim ne demek, seve seve. Seni gayet iyi görüyorum, Ritter. Bu iyiliği neye borçlusun?
[YAYIN] Ritter Krause: Ahh, bu iyiliğim. Tamamı ile kulübüm ve Dillimore'un iyiye gitmesi beni yeteri kadar iyi yapıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dilimore demişken; biraz kasabadan bahsedetmeden önce kendinen biraz dinleyicilerimize bahsedebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Elbette, seve seve. İsmim Ritter Krause, Dillimore kasabasında Devil's Law Motorcycle Club'ta...
[YAYIN] Ritter Krause: ...başkan yardımcısı konumundayım, Dillimore için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Kendi hayatım demek kulüp hayatı demek, pek fark yok. Adanmış bir hayat.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kulağa hoş geliyor, Ritter. Söylesene, Devil's Law Motorcycle Club ne zamandan beri Florida'da yerleşkesini sürdürüyor
[YAYIN] Julya Yalenchka: Merak ettim doğrusu.
[YAYIN] Ritter Krause: Ah, elbette bilgisini vereyim. Kulübümüzün buradaki kolu yaklaşık altı aydır faaliyet sürdürüyor.
[YAYIN] Ritter Krause: Altı aydır burada işlerimizi yapıyoruz ve her gün daha iyiye gitmeye bakıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Doğruları konuşmak gerekirse Ritter, uzun zamandır kasabalarda bir türlü herhangi bir yerleşke bulunamıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehirden çok uzak olduğu sebebi ile birlikte insanlar işletmelerini burada faaliyete sokmak yerine şehirde-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... faaliyete geçiriyor. Ve siz uzun bir zamandır buradasınız, baksana. Altı ay, oldukça etkileyici bir süre.
[YAYIN] Ritter Krause: Dediklerinizde haklısınız fakat bu biz gelene kadardı, buradaki kolumuz açıldığından beri her türlü...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki de hiç bir yapılanma bu süre içerisinde kasabada yerleşkesini faaliyete geçirememiştir bile.
[YAYIN] Ritter Krause: ...işleri yapıp unutulan bu güzel kasabayı tekrar kazandırmaya çalıştık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İşinize ve kasabayı sahiplenmenize saygı duyuyorum, Ritter. Bunu hak ediyorsunuz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, faaliyetlerinizden biraz bahsedebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Faaliyetlerimizden bahsedeyim elbette. Öncelikle kısa olarak işletmelerimizden bahsedeyim o halde ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Önden buyur lütfen.
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabada üç-dört adet işletmemiz bulunuyor ve çoğunda dekor anlamında değişikliğe gidiyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Bundan kaynaklı son sıralarda bir iki tanesini inaktif hale getirdik.
[YAYIN] Ritter Krause: Bunlardan ayrı Red County çocukları adına birçok işe parmak basmaya çalıştık.
[YAYIN] Ritter Krause: Kan bağışı yapıldı, çocuklara okul ve ihtiyaçları gibi şeyler yardım yapıldı diyebilirim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Örneklendirebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Yine bundan ayrı kasabanın tekrar önplana çıkması için şöyle bir işe giriştik.
[YAYIN] Ritter Krause: Kulüp olarak ufak bir yerel gazete çıkarmaya kalkıştık, ilk başlarda aktifti fakat...
[YAYIN] Ritter Krause: ...şu son sıralarda bu ufak yerel gazetemiz bir nebze aksadı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sebebini sorabilir miyim?
[YAYIN] Ritter Krause: Yani, şöyle diyeyim. Kulübün bazen zor süreçleri oluyor.
[YAYIN] Ritter Krause: Bu zor süreçte bu işe zaman ayıramadık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Oldukça etkileyici Ritter, gerçekten. Umarım yolun sonunda başarırsınız.
[YAYIN] Ritter Krause: Umarım, başarıya koşmaya çalışıyoruz. Şuanda dışarıda olan konserimiz gibi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, özür dileyerek kısa bir reklam arasına gidiyoruz. Ritter Krause ile programımız devam edecek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Reklam arasından sonra tekrar buradayız, ekranlardan ayrılmayın lütfen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli çalışanlarını arıyor! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları))   
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Son zamanlarda yaşanan olaylar hakkında bilgi sahibi değil misin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde kaynağın en doğru adresi Vice News sizlere bir fırsat tanıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Televizyon Dünyası > Vice News > Haberler))
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, kısa bir süre sonra tekrardan sizlerleyiz sevgili Vice şehri sakinleri!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Biraz mola verdiğimiz iyi oldu ve sizlere büyük bir sürprizim var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Karşınızda Belinda Villaviudas!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendisi Vice News yönetim kurulu üyesi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Belinda. Öncelikle programımıza hoş geldin.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Hoş buldum Julya.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Seni uzun zaman sonra tekrardan görmek güzel geldi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günün nasıl geçiyor, Belinda?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet, şu sıralar yayınlarımı azalttım. Günlerim çok durgun. Eşimle beraber film, dizi izliyoruz sadece.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Bazen de iş kovalıyorum o kadar.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Dinleyenler, umarım iyisinizdir. İyi değilseniz de çabalayın .
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada bugün güzel bir konser var, ben de bunu duydum.. Evim hemen yan tarafta, ordan dinlemek
[YAYIN] Belinda Villaviudas: yerine eşimle beraber burdan dinlemeyi tercih ettim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, bu arada, Belinda Dilimore kasabasında uzun bir süredir yerleşkesi mevcut. Burada yaşıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, Belinda. Belinda, Ritter.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet.. 1 yıldır buradayım, evimi 2021'in 5. ayında almışım.
[YAYIN] Ritter Krause: Memnun oldum Belinda, buralarda yerleşkeni devam ettirmen mutluluk verici.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Şu dışı değişik ev, görmüş olmalısın.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet. Bu kasabayı seviyorum. Kasabada olmanız iyi, burayı aktifleştiriyorsunuz.
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabanın her adımını biliyorum Belinda, evet gördüm evi.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada... 1 yıl önce falan tüm evler doluydu, komşuluk vardı.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burası hakkında hiç planlarınız var mı?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: İş yeri açmak... Şehirde bir kaç iş yerim var, GYM ve.. Uzun süre emek verdiğim Vice Cafe.
[YAYIN] Ritter Krause: Burası hakkında, dediğiniz komşuluk işini tekrardan burada sağlamaya çalışıyoruz diyeyim.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: O tarz şeyler açmak?
[YAYIN] Ritter Krause: Burada bir gece kulubümüz bulunmakta, ayrıca iki tane bar işletiyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Bundan ayrı başka başka işletmeler bu ay içerisinde açılacak.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Vaov, bu iyi. Pek aktif değiller sanırım? Çok duymadım.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Aktiflerse destek olmak istiyorum. Bu kasabanın büyümesini istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı şekilde, Belinda'ya katılıyorum.
[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, barların dekoru açısından yapılanmaya gidiliyor. Bundan kaynaklı bir süredir aksadı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel işler bizleri bekliyor desene, Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Eheh, öyle Julya. Burada farklı etkinliklerde düşünüyoruz.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Umarım en kısa zamandır biter. Dillimore kasabası şehirdeki en güzel kasaba diyebiliriz.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada bir konser olması... Çok hoş, insanlar burayı tanımalı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. Bu gece Dilimore Kasabasında bir gece konseri olacağı ile ilgili söylentiler duydum-
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Havası, eşsiz evleri, şehre yakınlığı, şerif departmanı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bize biraz bahsedebilir misin, Ritter?
[YAYIN] Ritter Krause: Burada insanların Belinda'nın da dediği gibi tanıması için çeşitli etkinliklere giriyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Bugünki etkinliğimiz bir açık hava konseri olduç.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sahnede kimlerin yer alacağı hakkında bilgi sahibi olabilir miyiz?
[YAYIN] Ritter Krause: Şuanda kasabada Rock'n Ronin grubu gitarlarını çalmakta.
[YAYIN] Ritter Krause: Solistliğini Tiffany Quinn'in yaptığı grup, yeap öyle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aman tanrım! Ronin! Bu şehirde işini en iyi yapan müzisyen grubu desenize.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Müzik seslerini duyuyorum. Ben buradan kalkıp dışarı çıkacağım. Vice, buraya gelmeyi ihmal etmeyin.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Kasabalarda yapılan konserler çok nadirler.
[YAYIN] Ritter Krause: **Sırıtır** Evet, şehirde büyük ses getiren bir grup.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, Vice şehri sakinlerinin buraya gelmesi için bir açık adres verebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Elbette, işyeri 1130'u GPS'lerinden işaretleyerek gelebilirler. Konser alanını göreceklerdir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet duydunuz! İşyeri 1130'a mutlaka gelmelisiniz. Kasabada büyük bir eğlence var desenize!
[YAYIN] Ritter Krause: Bütün Vice halkı davetlimizdir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hey sen! Eğlence mi arıyorsun? O halde tam adres Dilimore kasabası. Gelmeyen pişman olur diyerek-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... sözü Belinda'ya bırakıyorum, evet Belinda. Görüşlerini alalım.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Güzel bir ortam, güzel bir kasaba. Buraya gelmeyi ihmal etmeyin. Şehrin tozundan bıktığım için
[YAYIN] Belinda Villaviudas: eşimle beraber şehirdeki evimizi bırakıp geri kasabaya döndük.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Villaviudas kasabasında büyümüş birisi olarak burası bana hiç yabancı gelmiyor, sizler de alışırsınız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kasabaya uzun zaman sonra bir motorcu kulübü açılıyor ve bunun ile ilgili görüşlerini alabilir miyim, Belinda?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Adım doğduğum kasabanın soyadı evet-. Bu garip. Buraya gelmeyi ihmal etmeyin, kapı numarası 1130.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Ben buraya geldiğimde motor kulübü yoktu-. Çok durgundu, sadece komşuluk yaptığım 3-4 kişi vardı.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Motor kulübü açılmış olması çok iyi.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Umarım burada yıllarını geçirirler.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Kasabayı aktifleştiriyorlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel dileklerimiz sizler ile Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Hedefimiz o yönde, destek için çok teşekkürler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki kim bilir, kasabanın canlanması için hükümetinde bir katkısı olur?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne düşünüyorsun, Belinda?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Güzel şeyler düşünüyorum diyelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde güzel sürprizler ile tekrardan ekranlarda olacağız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, yavaş yavaş süremizin sonuna geliyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Burası Dilimore kasabası, işyeri 1130.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bugün ki konuklarım Ritter Krause ve Belinda Villaviudas'a teşekkürlerimi sunuyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir diğer yayınlarda görüşmek üzere diyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, söylemek istediğin bir son söz var mı?
[YAYIN] Ritter Krause: Ah, aynı şekilde bende sana teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün Vice halkı için her zaman en iyisi dileğiyle.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: İyi geceler Vice.
[YAYIN] Ritter Krause: İyi geceler dilerim Vice halkı, aynı şekilde Julya ve Belinda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, iyi geceler, güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendinize iyi bakın, bir sonraki programlarda görüşmek üzere!
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Çıkış Jeneriği * * 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok