Konu: Avukat Lucia "last" Battaglia  (Okunma sayısı 20117 defa)

#280 - 24.11.2023 18:20
Şey..  Biraz B12 eksikliğim var, paylaşmak (En aşağıdaki link) yeni aklıma geldi. Mazur görün  :-\

GİRİŞ: GösterGizle

GELİŞME: GösterGizle

Copyright nedeniyle Youtube'a yüklenemiyor, linkten izleyebilirsiniz.

300.000$ Ceza yiyince Malibu çalışanlarının eşgal

« Son Düzenleme: 08.03.2024 15:47 Rollsrose »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#281 - 26.11.2023 02:03

Spoiler: GösterGizle

toplantı özet
« Son Düzenleme: 08.03.2024 15:47 Rollsrose »
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#282 - 27.11.2023 05:42
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#283 - 27.11.2023 20:05
Lucia ölmedi mi ya? @Rollsrose  Gerçekten soruyorum, karakterin bu durumunu açıklayan bir hikayesi varsa merak ettim. Gizli/kirli işler, sahte ölüm gibi bir rolü anlatan ekran görüntüsü silsilesi var mıdır?

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#284 - 27.11.2023 20:20
Lucia ölmedi mi ya? @Rollsrose  Gerçekten soruyorum, karakterin bu durumunu açıklayan bir hikayesi varsa merak ettim. Gizli/kirli işler, sahte ölüm gibi bir rolü anlatan ekran görüntüsü silsilesi var mıdır?

kaç sayfa öncesi bilmiyorum ama silme gereksinimi de duymadım, rol editi olsa daha iyi olurdu ama ne de olsa bu tanıtımı anı kalsın diye açtım ooc şeyler de barındırıyor açık bir soruya açık bir cevap verebilirim sanırım...

Bir kumar gecesinde Lucia'nın abisinin de olduğu bir gecede hem de Lucia için birkaç şey söyleniyor, bunun üzerine gerilim artıyor ve o dönem Garza ile sorunlar yaşanıyor. Battaglia tarafı yapmaması gereken şeyleri yapıyor önce işletmeleri kundaklanıyor sonra da ölüme gidecek kadar olaylar oluyor. Lucia burada kısmen masum olan taraf çünkü ailenin kız kardeşi konumunda ve avukat. Aile işlerinin içinde de bulunmuyor fakat hem kuzeni hem abisi tehdit altında olup kuzeni öldürülünce şehirde tek kalıyor. Sonra Garza tarafından alınıp bu rol oluyor, ekran görüntüsünü aldığın yerde görmüşsündür zaten "onu(Lucia'yı) ailesi için onurlandırın" gibi bir laf söyleniyor. Ölmemiş ama işte  :-\ Sonrasında da şehir durulunca Valachi ailesine sığınıyor, geçmiş dönemlerde de Battaglia-Valachi arası kötüymüş kurguda ama Lucia kendi ailesini kaybedip Valachi'yi artık tek aile olarak biliyor. Bunu her şekilde ailenin şirket işlerine koşuşturan bir kadın olmasından da anlayabilirsiniz. Bir dönem şehirde tutunmaya çalışırken alınmadığı şirkete bu sefer bedel ödeyerek(öz ailesini kaybederek) giriyor ve olanlar oluyor. Bakalım, devamını ben de merak ediyorum.

« Son Düzenleme: 19.12.2023 05:01 Rollsrose »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
oldreligion, denno,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#285 - 28.11.2023 00:02

Spoiler: GösterGizle

kaç sayfa öncesi bilmiyorum ama silme gereksinimi de duymadım, rol editi olsa daha iyi olurdu ama ne de olsa bu tanıtımı anı kalsın diye açtım ooc şeyler de barındırıyor açık bir soruya açık bir cevap verebilirim sanırım...

Bir kumar gecesinde Lucia'nın abisinin de olduğu bir gecede hem de Lucia için birkaç şey söyleniyor, bunun üzerine gerilim artıyor ve o dönem Garza ile sorunlar yaşanıyor. Battaglia tarafı yapmaması gereken şeyleri yapıyor önce işletmeleri kundaklanıyor sonra da ölüme gidecek kadar olaylar oluyor. Lucia burada kısmen masum olan taraf çünkü ailenin kız kardeşi konumunda ve avukat. Aile işlerinin içinde de bulunmuyor fakat hem kuzeni hem abisi tehdit altında olup kuzeni öldürülünce şehirde tek kalıyor. Sonra Garza tarafından alınıp bu rol oluyor, ekran görüntüsünü aldığın yerde görmüşsündür zaten "onu(Lucia'yı) ailesi için onurlandırın" gibi bir şaf söyleniyor. Ölmemiş ama işte  :-\ Sonrasında da şehir durulunca Valachi ailesine sığınıyor, geçmiş dönemlerde de Battaglia-Valachi arası kötüymüş kurguda ama Lucia kendi ailesini kaybedip Valachi'yi artık tek aile olarak biliyor. Bunu her şekilde ailenin şirket işlerine koşuşturan bir kadın olmasından da anlayabilirsiniz. Bir dönem şehirde tutunmaya çalışırken alınmadığı şirkete bu sefer bedel ödeyerek(öz ailesini kaybederek) giriyor ve olanlar oluyor. Bakalım, devamını ben de merak ediyorum.

anladım teşekkürler, merakla bekliyoruz  :sampanya:
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
sXe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#286 - 28.11.2023 01:12

Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
oldreligion,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#287 - 28.11.2023 01:28
« Son Düzenleme: 08.03.2024 15:48 Rollsrose »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#288 - 28.11.2023 03:59

Bir kumar gecesinde Lucia'nın abisinin de olduğu bir gecede hem de Lucia için birkaç şey söyleniyor, bunun üzerine gerilim artıyor ve o dönem Garza ile sorunlar yaşanıyor. Battaglia tarafı yapmaması gereken şeyleri yapıyor önce işletmeleri kundaklanıyor sonra da ölüme gidecek kadar olaylar oluyor. Lucia burada kısmen masum olan taraf çünkü ailenin kız kardeşi konumunda ve avukat. Aile işlerinin içinde de bulunmuyor fakat hem kuzeni hem abisi tehdit altında olup kuzeni öldürülünce şehirde tek kalıyor. Sonra Garza tarafından alınıp bu rol oluyor, ekran görüntüsünü aldığın yerde görmüşsündür zaten "onu(Lucia'yı) ailesi için onurlandırın" gibi bir şaf söyleniyor. Ölmemiş ama işte  :-\ Sonrasında da şehir durulunca Valachi ailesine sığınıyor, geçmiş dönemlerde de Battaglia-Valachi arası kötüymüş kurguda ama Lucia kendi ailesini kaybedip Valachi'yi artık tek aile olarak biliyor. Bunu her şekilde ailenin şirket işlerine koşuşturan bir kadın olmasından da anlayabilirsiniz. Bir dönem şehirde tutunmaya çalışırken alınmadığı şirkete bu sefer bedel ödeyerek(öz ailesini kaybederek) giriyor ve olanlar oluyor. Bakalım, devamını ben de merak ediyorum.
Lucia'nın onuru adına can verip can aldık, hatırlarımızla yaşa.
« Son Düzenleme: 29.11.2023 08:19 Rollsrose »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok