Konu: Vice Roleplay v2.5 Duyurusu! [YENİ OYUN MODU]  (Okunma sayısı 3116 defa)

#30 - 14.05.2020 14:37
Güncellemelerin her zaman iyi bir şey olduğuna inanan birisiyim. Hayatta düşüncelerinizi-kendinizi güncellemezseniz asla bir yere varamazsınız. Bu burası için de geçerli. Zaten şu an bile mükemmel bir sunucu fakat güncelleme ile çoook daha iyi bir yere geleceğine inanıyorum, güveniyorum size. Başarılar  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 14.05.2020 17:10
GYM ,Çiftlik ,Firma gibi sistemler kalıcak mı güncellemede ?

Yeniden ve daha iyi tasarlanmış şekilde bu üç sistemin de olması planlanıyor. @spykanks

Umarım düşündüğüm gibi olmaz, bir çok sunucu bu dertle birlikte kapandı sanırım bakımları uzun sürmüştü ve kitlesi farklı sunuculara dağıldı.Kolay gelsin.

Sunucu bakıma girmiyor, her şey normal akışında devam edecek. V2.5 testleri farklı sunucu üzerinden devam ettirilecek. Hatta V2 için güncellemeler yapılmaya devam edecek. @Xeenuv
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 14.05.2020 17:32
GYM ,Çiftlik ,Firma gibi sistemler kalıcak mı güncellemede ?

Yeniden ve daha iyi tasarlanmış şekilde bu üç sistemin de olması planlanıyor. @spykanks

Umarım düşündüğüm gibi olmaz, bir çok sunucu bu dertle birlikte kapandı sanırım bakımları uzun sürmüştü ve kitlesi farklı sunuculara dağıldı.Kolay gelsin.

Sunucu bakıma girmiyor, her şey normal akışında devam edecek. V2.5 testleri farklı sunucu üzerinden devam ettirilecek. Hatta V2 için güncellemeler yapılmaya devam edecek. @Xeenuv
:-X :-X
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 14.05.2020 20:58
 :) :o Yeni gelicek güncellemeyle beraber Galeri firmaları ve araç satışları için bir adım atılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 14.05.2020 21:17
Heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdik fakat anlayamadım tek şey şu, oyun modu yapıldığı zaman bizim sunucuya erişimimiz kesilecek ve bunun süresi ne kadar olacak? Bir iki haftalık gibi bir bekleyiş bizim heyecanımızı götürür, bunun hakkında bir açıklama yapabilir misiniz?  @Flaviano @Manifesto
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 14.05.2020 21:24
Arkadaşlar tam olarak bu yüzden böyle bir duyuru yayımladık zaten ve alttan alttan geliştiriyoruz. Çalışmaların başında @Flaviano var ve test sunucumuzdan ekiple birlikte yeni mod geliştiriliyor. Yeni döneme geçiyoruz k&A, 3 ay sonra sizlerleyiz durumu yok merak etmeyin :) En fazla günlük bakımlardan birisi olur ve birkaç saat sonra bakım biter, yeni modla oynamaya başlarsınız. Herhangi bir veri kaybı & kesilme söz konusu değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 14.05.2020 23:17
v2.5 ile serbest taksicilik mesleği kaldırılacakmı? Önüne gelen herkes taksicilik yapıyor. Yani yapsın falan ama taksi durakları olsa yada insanlar kendi taksisini grottiden satın alıp taksicilik yapsa daha güzel olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 14.05.2020 23:29
İlk defa böyle bir büyük güncellemeye gidildiğini gördüm. Bunun insanlara daha iyi bir ortam sunma isteğinden olduğunu düşünüyorum, doğrumudur? @Flaviano
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 14.05.2020 23:39
Tarla sahiplerinin akıbeti ne olacak, tarla sahiplerinin akıllarındaki konu bu. Yeni modda aynı dönüme sahip tarlalarımız olacak mı? Ki tarlanın sistemsel fiyatının iki veya üç katını vererek eski sahibinden satın alan oyuncular da var. (bkz. ben) Ki tarla kazançları aynı kalacak mı, bu da aklımızdaki diğer soru. :)

Bu sorulara cevap verilirse tüm tarla sahipleri rahat bir nefes alacak. :) Kolay gelsin şimdiden.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 15.05.2020 02:42
İlk defa böyle bir büyük güncellemeye gidildiğini gördüm. Bunun insanlara daha iyi bir ortam sunma isteğinden olduğunu düşünüyorum, doğrumudur? @Flaviano

İnsanlara daha düzgün çalışan bir oyun sunucusu ile daha iyi bir ortam sunmayı amaçlıyoruz, en önemli nedeni budur. @Alice.

Tarla sahiplerinin akıbeti ne olacak, tarla sahiplerinin akıllarındaki konu bu. Yeni modda aynı dönüme sahip tarlalarımız olacak mı? Ki tarlanın sistemsel fiyatının iki veya üç katını vererek eski sahibinden satın alan oyuncular da var. (bkz. ben) Ki tarla kazançları aynı kalacak mı, bu da aklımızdaki diğer soru. :)

Bu sorulara cevap verilirse tüm tarla sahipleri rahat bir nefes alacak. :) Kolay gelsin şimdiden.

Çiftlik sisteminde kayıp yaşanmaması adına en büyük titizlikle çalışılacak. @want my fist?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok