1- Metro kaldırılsa iyi olur, kullanılmıyor ve hat boyunca drop veriyor.
2- Eski ViceMALL ve sevkiyat sistemi gelse çok iyi olur, madende MMORPG gibi “kükürt varmi ahbabim” diye PM atanlardan kurtarır.
3- Yeteneklerden sadece maden ve sürüş işe yarıyor hissiyatı veriyor; soygun sistemi evlerde malzeme olmamasından dolayı harcanılan vakte değmiyor, biraz daha yeteneklerin hissettirilip sisteme yedirilmesi güzel olur.
4- OOC markete yeni ürünler eklenebilir alacak şey kalmadı; hızlı meslek giriş paketi gibi Trucker veya Balıkçılık seviyen 7’den başlar misal ya da Özel Skin II ya da Interior II ürünü eklenebilir 800kbps ve 900 objeye izin veren paketler.
5- Mini-oyun sistemleri eklenebilir bilardo, raket, blackjack gibi bir yerden sonra yapacak şey gelmiyor.
6- Ekonomi çok dengesiz, paranın kıymeti kalmadı, mülk fiyatları da dahil oyuncu paraları da dahil paradan tek sıfır atılabilir kriz var sonuçta.

7- Oyunun lore’u ile ilgili büyük bir hikaye dönemi başlatılabilir .
8- Son dönemlerde yapılan rollerde bir salmışlık görüyorum, Trolling, NON-RP, DM, Gişe Kural İhlali gibi cezaların daha ağır olmasından yana kullanıyorum oyumu.
9- İllegal tarafta pek bir sıkıntı yok ama para kazanma yolları genişletilebilir, ne gerçekte ne de Goodfellas, Sopranos gibi yapımlarda ayakçılar tır çekerek ya da balık tutarak para kazanmıyordur emimim, dün Manif’in ita-ame rehberini okudum, okurken ufkum açıldı herkese de tavsiye ederim, orada daha iyi anladım illegal bir yaşam seçmiş kişi illegaldir, yedi yirmi dört illegal hareketlerde bulunmasa da kolay para kazanmanın yolunu suç işleyerek arayan bir kişi haline gelmiş artık, bu adam rol yapmak istediği birliğe gidince oranın wiseguylarıyla tanışıp ağız arayarak iş bulması gerek, illegal iş yaparak para kazanması gerek. Bunu da tır çekerek yapınca gerçeklikten uzaklaşıyoruz. İllegal birliklere özel işler gelebilir ve sicili kirli olanlar Trucker, Taksicilik gibi mesleklerden men edilebilir.
10- Melee silahların hasarlarında oynama yapılabilir, bir katana yapabilmek için Craft 7 gerekiyor Güç 7’de 7-8 vuruyorsun, Katana 1.6 mı ne vuruyor, Üretim’in 2 seviyeden sonra üstünün bir önemi kalmıyor.
Şimdiden iyi bir yaz geçirmeniz dileğiyle.