Konu: VICE Roleplay 22 Yaz Güncellemesi: Ana Başlıklar ve İstekleriniz  (Okunma sayısı 5398 defa)

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#20 - 11.06.2022 11:37
Malibu aktif edilirse yaz sezonunda güzel olur. Onunla birlikte bir çok parti alanları.. vb... Ve manifdog yayınlarını açsın evet  :manifdog
Spoiler: GösterGizle
Ek olarak Tren güzergahı MARKET-ST üzerinden falan geçiyor. Onu o güzergahdan kaldırırsak güzel olur. Normal tren raylarının üzerinden ilerlerse güzel olur. Böylece oyuncuların bilgisayarları sorun yaşamaz. Hem o kaldırılırsa güzel görüntü tekrar ortaya gelir.  O:-)
« Son Düzenleme: 11.06.2022 11:57 l3urak »
Mutlu
1
Like
8
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Manifesto,
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jackal's, kurtPeek, Axy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 11.06.2022 11:41
%85 sısteme satıs bı de canınızın saglıgı
« Son Düzenleme: 11.06.2022 11:48 ukicik »
Like
13
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
lencarst, FreddyJobs, Nightyy, oldreligion, shotofwhiskey, Fernando_Endiso, JeArgİnaeY,
El Chapo7, hobbsj the king, Bolderann, zeruna, Bursalii,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 11.06.2022 11:42
Sunucuda  oyuncuların kullanabileceği işletmeler için veya  ofis interiorlarının çok özenilip hazırlandığını düşünmüyorum. İnteriorda duvar, zemin, tavan gibi yerlerde çoğu interiorda texture atılma ihtiyacı duyulmamış, default (texturesüz) GTA SA oyunun objeleri kullanılmış.  Daha özenerek hazırlanmasını, bu olaya bir revizyon gelmesini düşünüyorum. En azından görünüş açısından hoş olacağını düşünüyorum.

Yaz güncellemesinde belli başlı etkinlikler olması gerektiğini düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse Vice şehrinin dışında saklanmış hazineler var, onları 24 saat içinde bulmanız gerekiyor, gibi gibi yani bu tür eventlar gelebilir ve keyifli olacağını düşünüyorum.

Malibu Club'ın şu sıralar ki aktifliğinden daha da aktif olmasının gerektiğini düşünüyorum. Sahile gittiğimiz zaman oradaki tek bar Ocean Bar olduğu için alternatif, oyuncuların gideceği barlara Malibu Club'ın da tekrardan faaliyete geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Az para kazandıran mesleklerin kaldırılması taraftarıyım,  sonuç olarak kimse bu meslekleri yapmıyor benim gözlemlerimce. Mesela Ocean Docks'ın en güneyinde yer alan binco taşıma arabası var. O taşımacılığı kimsenin yapmadığını gördüm, kısaca gereksiz meslekler kaldırılmalı bence.

Metro güzergahının farklı bir yerden geçmesinin ve bu güzergahın normal karayolundan geçmesi taraftarıyım. Metro üstten geçtiği zaman sanki aşağıdan yukarıya bakıldığı zaman bir köprüymüş gibi görünüyor. Aşağıdan bakıldığı zaman çok iyi bir görüntü hissiyatı vermiyor.

« Son Düzenleme: 11.06.2022 11:44 SchwarzWeiss »
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
kurtPeek, YusufAlptug,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 11.06.2022 11:53
Sonny Forellinin hikayeye dahil olması
Hmmm
6
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Manifesto, Stygian, hobbsj the king, Raskol, erenarii, SCARFACE242,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 11.06.2022 11:57
Görmek isteyeceğimiz şeylerden daha çok görmek istemeyeceğimiz şeyler var, mesela kimsenin kullanırken görmediğim metro, fazlalıktan başka bir şey değil bence. İyi düşünülmüş bir şey fakat bekleneni vermedi, resmen görüntü kirliliği.

Sivil rolü yapıp, hiçbir oluşumdan gelir elde edemeyen karakterler için de mesleklerin yetersiz olduğunu düşünüyorum, yeni meslekler eklenebilir. Meslek olarak örnek vermeyeceğim, ne gibi yeni meslekler eklenebilir, düşünüp tartışılacak bir konu. Bir de hali hazırda sunucuda olan mesleklerin kazanımları yenilenirse güzel olur.

Silah sisteminde değişiklik olabilir, konu hakkında ar-ge bile açmıştım ama olumlu dönüş yapılmamıştı. Kısaca bahsedeyim, bana sorarsanız bundan 1 sene önceki silah sistemi tüm zamanların en iyi sistemiydi, sevkiyatlarla sağlanan silahlara en azından rollü bir şekilde erişim sağlıyorduk. Şimdi ise ne silah verebiliyoruz, ne de rol yapıp silah alabiliyoruz. Tommy Vercetti ve Diaz'ın da şu anda şehirde belirgin bir rol yapmadığına göre, madencilik sisteminde de yenilik olabilir, mesela orası yine bir para kaynağı olarak durabilir, nasıl işleyeceği hakkında bilgi veremeyeceğim, çünkü şu an ki sisteme de fazla hakim değilim. Eski silah sistemini ufak bir cila yaparak/yenileyerek getirmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum. Ooc ticareti ortadan kaldırmak için yapılan bir yenilik olsa da, onun yerine birçok yeni bir ihlal ortaya doğuruyor bu sistem, ooc ticareti de engellemiyor maalesef.

Son zamanlarda etkinliklerin kısıtlı ve yaratıcılık yoksunu olarak nitelendirildiğini görebiliyoruz ve duyabiliyoruz. Eski etkinliklerden eser yok resmen, bu konuda da bir eksiklik görüyorum.

Skin konusunda da fazla bir açıklamaya gerek yok, eskisinde maksimum 800 dff, 800 txd yaparken bile bu az diyorduk, şimdi ise 400dff, 400 txd yapılabiliyor maksimum. Bunun sebebi olarak HD skinleri söyleyebiliriz, en azından aldığım bir duyum bu şekilde. Skin boyutundan ziyade HD olup olmaması konusunda bir tutum sergilerseniz birçok oyuncuyu da bu şekilde memnun etmiş olursunuz.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 12:41 Trouble »
Like
18
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Chivas35,
deffen, Clouds,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 11.06.2022 12:00
huzur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 11.06.2022 12:12
ban affı gelsin..
Hmmm
11
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
lencarst, Chadellin, SchwarzWeiss, grandzero, twintrigga, Nightyy,
oldreligion, deffen, Axy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 11.06.2022 12:19
Eski ViceMall geri dönmeli, alttan geçit vesaire. Çok fena olur.

Trucker mesleği eski rotalarına geri dönmeli, çok daha iyi oluyordu.

Pizza Stack, IGS gibi kimseye satılmamalı. PizzaStacke can doldurmak için giriyorum, giriş için 200 dolar + 1 pizza için 100 dolar veriyorum. 1 pizzaylada can dolmuyor. Çok para gidiyor.

Sunucuda ki birçok şey eski haline geri dönmeli, eski Vice'ı özledik.

Yeni güncellemeyle birlikte birçok etkinlik beliyoruz, eskide olupda şimdi olmayan etkinliklerden.

Ve tabii, güncellemenin oldupda sunucunun açıldığı gün, Manifestonun yayın açmasını bekliyoruz.  :sampanya:

IMVU skinlere ilerleyen aylarda el atacağını söyledin manifdog, bu güncellemede sözünü tutmanı bekliyoruz. Daha ileride ki map yüklenmiyor, yol yüklenmiyor fakat HD IMVU skinli arkadaş görünüyor. ÇOK saçma.

Çoğu HD map kalkmalı. Daha az boyutlu mapler eklenmeli. :garip:

LAG problemi az'da olsa geçti fakat diğer serverlere göre çok ping var TABA bastığındada görüyoruz. Onada el atacağınıza güveniyoruz Manifdog ve Tayfası  :sampanya: :-X :vice:

Forum için geliştirmeler ;

Forumda gerektiğinden fazla GIF var, GIFler gerçekten siteyi yavaşlatıyor ve kastırıyor. GIFler kalkıp yerlerine güzel fotoğraflar eklenebilir.

Karanlık mod var mı yok mu bilgim yok fakat ViceSocial gibi forumada karanlık mod eklenebilir.

Son olarakda ekleyeceğim şey ;

Eskiden foruma kayıt olurken "ŞIKLI SORULAR VARDI 10-20 TANE" o sistem geri gelmeli, karakter başvurusu atarken sorulan sorulara 1-2 tane daha soru eklenmeli.  :vice:
« Son Düzenleme: 12.06.2022 17:40 c4xvissaa »
Like
13
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Jackal's, twintrigga, Axy, harbicizenci, oldreligion, Fahrenheit, KSZ,
craccin, El Chapo7, deffen, Çinçinghetto06, YusufAlptug,