Konu: skin başı 10vp ücret  (Okunma sayısı 2353 defa)

#60 - 02.06.2023 14:38
dün 5 tl verdiğiniz ekmeğe bugün 6 lira veriyorsanız eğer. aynı şekilde dün 100 lira verdiğiniz skine bugün 120 tl vermeniz normal bir şey. ekonomik şartlar bunu gerektiriyor ve çarkın bir şekilde dönmesi gerekiyor. ki ben vice roleplayın, yani samp sunucusunun muhtemelen 1 yıla kadar kapanacağını düşünüyorum. gidişat bunu gösteriyor.

belki hatırlarsınız 2021 yazında silah yapmak için madencilik sistemi gelmişti. o dönem leveli yüksek olanlar, yetenek sıfırlama; leveli düşük olanlar, yetenek puanı satın almıştı. her yaz döneminde sıcak para, ekstra para getirilebilecek sistemler getiriliyor.

bu yazın mevzusu bu oldu. 40tl verip eski skinini iade et. eklettiğin skinlerin silinmesini istemiyorsan 2 ayda bir skin başı 10 tl ver. 10 tl sembolik değil, çoğunuzun en az 4-5 skini var.

benim 4 skinim var, hepsi 1 aydan fazladır mevcut. benim bugün 40, 2 ay sonra 40 vermem lazım. skinini iade etmek istesen de her skin için 40 vermen lazım. yaz geldi, okullar tatile girdi. aktif, leveli yüksek, gelişmiş bir karakterin var. skinler eklettin falan, yaz geliyor diye birçok oluşum açıldı. haliyle ödeyeceksin. şirketler, para kazanmak için açılır, eğlendirmek için değil.

arkadaşlarrrrrr arkadaşlarrrr....üstü kapalı anlattım, anlamadınız. veya ben anlatamadım.

daha dün sarı vip olanlar ve normal vip olanların, vip'likleri gitti. bugün de böyle bir sistem getirildi.

eğer sen skinlerin için örneğin 700-800 tl, 1500-2000tl harcadıysan, bu sefer skinlerin silinmesin diye 70-80-100 lira vereceksin. hatta istemeye, istemeye vereceksin. mecburen vereceksin, çünkü o kadar para verdin. silinmesini istemiyorsun. işte bugün manifesto seni buna mahkum bıraktı. manifesto, kimin kaç tane skini var, kim verir, kim vermez, kim gider, kim kalır hepsini biliyor. hepsinin hesabını, kitabını yapıyor.

şuna da eminim bu konuda şikayetçi olan herkes, skinleri silinmesin diye paraları verecek.

manifesto diyordu ya "ekonomiye şuna buna rağmen akp oy veriyorlarsa, düzenden memnundur."

ben de sana diyorum "her şeye rağmen oynuyorsan, o parayı ödüyorsan memnunsun demek."

şikayetçiyseniz, protesto etmek istiyorsanız bugün kimse girmesin oyuna. bugün bu sunucu 300 oyuncu değil, 50-60 oyuncu olsun. market alışverişleri yapma, hesabına para yükleme. şikayetçiyseniz hepiniz bırakın, tepkinizi gösterin. söylene, söylene o parayı ödemektense, küfür ederek marketten bir şeyler satın almaktansa, bırakın oyunu. duruş sergileyin. bunu topluca yapın. illegal birlikler, legal oyuncular karar alın. kimse girmesin oyuna. kaçı taneniz bunu yapabilecek? muhtemelen 1-2 kişi.

ayrıca süresiz bir şeye, süre kısıtlaması getirmek etik değil.

vice eğlence platformudur, doğru. ama vice vergi levhası olan, vergi ödeyen bir şirkettir.
like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN, Luffyluffy, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 02.06.2023 14:38
her ay ödenecek bir şey değil. 2 ayda bir ödenecek bir şey. günde 1 tl toplasanız bile 2 ayda 6 modelinizin parası çıkar. zaten 20 modeli olana da vergi parası pek koymaz.
o sırada bağışçı tagı olan NOSY
Haha
8
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, Pondicherry, sXe, Vanth, askin back in business, BigBoss, farukt8, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 02.06.2023 14:41
her ay ödenecek bir şey değil. 2 ayda bir ödenecek bir şey. günde 1 tl toplasanız bile 2 ayda 6 modelinizin parası çıkar. zaten 20 modeli olana da vergi parası pek koymaz.
tamam sen günde 2 lira topla benimkileri de ver o zaman
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 02.06.2023 14:41
En yakın zamanda foruma R*E emojisinin veya ampul emojisinin gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
Diğer yandan; OOC hayatlarımızdan bir nebze kaçmak için bu "oyunu" oynuyoruz ve bunda da vergi ödüyoruz anasını satayım, saçmalık. Daha iyi bir cache temizleme yöntemi bulunabilir, etkinliklerde bir kez kullanılan ve bir daha kullanılmayan skinleri yâhut yasaklanan, sunucuya 5-6 aydır giriş yapmayan kişilerin skinleri temizlenmesi gibi bir çözüm üretilebilir.

KONUYA TAM DESTEK
Haha
3
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Geben meine Tabanca, askin back in business, Mirmanu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
knarre,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 02.06.2023 14:42
@Bury biliyon ben para yatıramıyom benim skinleri sen yenilersin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 02.06.2023 14:43
akpli diyen arkadaşlar, akpli olan tüm arkadaşlarımı engelleyip geçtim. şu anki asgari ücret 8500 tl hele ki 18 yaşındaysan sana o para hayli hayli yeter. o yüzden yok akpli, yok reisci muhabbetlerini bir yana bırakın. sonuna kadar chp kk dedem <3
funny
10
disagree
1
dislike
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
knarre, askin back in business, wearentn0thing, karizmatik devrimci, Vanth, zawon the whip of god, acarsthefinest, Huan,
BigBoss, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
disagree tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
dislike tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok

#66 - 02.06.2023 14:44
akpli diyen arkadaşlar, akpli olan tüm arkadaşlarımı engelleyip geçtim. şu anki asgari ücret 8500 tl hele ki 18 yaşındaysan sana o para hayli hayli yeter. o yüzden yok akpli, yok reisci muhabbetlerini bir yana bırakın. sonuna kadar chp kk dedem <3

akpli değilim ama...................
Alıntı
şu anki asgari ücret 8500 tl hele ki 18 yaşındaysan sana o para hayli hayli yeter.

XD
funny
11
funny
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
xanpvs, wearentn0thing, Rainbow, Vanth, Tenet, zawon the whip of god, N0SY, Huan,
BigBoss, farukt8, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vanth, Rainbow, Huan, BigBoss, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 02.06.2023 14:44
dün 5 tl verdiğiniz ekmeğe bugün 6 lira veriyorsanız eğer. aynı şekilde dün 100 lira verdiğiniz skine bugün 120 tl vermeniz normal bir şey. ekonomik şartlar bunu gerektiriyor ve çarkın bir şekilde dönmesi gerekiyor. ki ben vice roleplayın, yani samp sunucusunun muhtemelen 1 yıla kadar kapanacağını düşünüyorum. gidişat bunu gösteriyor.

belki hatırlarsınız 2021 yazında silah yapmak için madencilik sistemi gelmişti. o dönem leveli yüksek olanlar, yetenek sıfırlama; leveli düşük olanlar, yetenek puanı satın almıştı. her yaz döneminde sıcak para, ekstra para getirilebilecek sistemler getiriliyor.

bu yazın mevzusu bu oldu. 40tl verip eski skinini iade et. eklettiğin skinlerin silinmesini istemiyorsan 2 ayda bir skin başı 10 tl ver. 10 tl sembolik değil, çoğunuzun en az 4-5 skini var.

benim 4 skinim var, hepsi 1 aydan fazladır mevcut. benim bugün 40, 2 ay sonra 40 vermem lazım. skinini iade etmek istesen de her skin için 40 vermen lazım. yaz geldi, okullar tatile girdi. aktif, leveli yüksek, gelişmiş bir karakterin var. skinler eklettin falan, yaz geliyor diye birçok oluşum açıldı. haliyle ödeyeceksin. şirketler, para kazanmak için açılır, eğlendirmek için değil.

arkadaşlarrrrrr arkadaşlarrrr....üstü kapalı anlattım, anlamadınız. veya ben anlatamadım.

daha dün sarı vip olanlar ve normal vip olanların, vip'likleri gitti. bugün de böyle bir sistem getirildi.

eğer sen skinlerin için örneğin 700-800 tl, 1500-2000tl harcadıysan, bu sefer skinlerin silinmesin diye 70-80-100 lira vereceksin. hatta istemeye, istemeye vereceksin. mecburen vereceksin, çünkü o kadar para verdin. silinmesini istemiyorsun. işte bugün manifesto seni buna mahkum bıraktı. manifesto, kimin kaç tane skini var, kim verir, kim vermez, kim gider, kim kalır hepsini biliyor. hepsinin hesabını, kitabını yapıyor.

şuna da eminim bu konuda şikayetçi olan herkes, skinleri silinmesin diye paraları verecek.

manifesto diyordu ya "ekonomiye şuna buna rağmen akp oy veriyorlarsa, düzenden memnundur."

ben de sana diyorum "her şeye rağmen oynuyorsan, o parayı ödüyorsan memnunsun demek."

şikayetçiyseniz, protesto etmek istiyorsanız bugün kimse girmesin oyuna. bugün bu sunucu 300 oyuncu değil, 50-60 oyuncu olsun. market alışverişleri yapma, hesabına para yükleme. şikayetçiyseniz hepiniz bırakın, tepkinizi gösterin. söylene, söylene o parayı ödemektense, küfür ederek marketten bir şeyler satın almaktansa, bırakın oyunu. duruş sergileyin. bunu topluca yapın. illegal birlikler, legal oyuncular karar alın. kimse girmesin oyuna. kaçı taneniz bunu yapabilecek? muhtemelen 1-2 kişi.

ayrıca süresiz bir şeye, süre kısıtlaması getirmek etik değil.

vice eğlence platformudur, doğru. ama vice vergi levhası olan, vergi ödeyen bir şirkettir.

Spoiler: GösterGizle
 Adam kılım diye bağırıyor ya resmen.  :-\
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rainbow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 02.06.2023 14:45
açıklama
NOSY açıklama
Haha
2
funny
6
funny
5
Tepki yok
Tepki yok
N0SY, BigBoss,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
askin back in business, Pondicherry, Rainbow, Huan, BigBoss, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Rainbow, karizmatik devrimci, Huan, BigBoss, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#69 - 02.06.2023 14:46

asgari ücret ne alaka oynayanların çoğu öğrenci ya da sabit geliri olmayanlar?
Haha
1
like
1
Tepki yok
Tepki yok
N0SY,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok