Konu: Forum ve Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz şeyler  (Okunma sayısı 5984 defa)

#210 - 28.11.2020 14:03
pm ile rol yönetmeye çalışanlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#211 - 29.11.2020 04:28
/pm x kanka numaran silinmiş ya, versene
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#212 - 29.11.2020 04:39
sözüm meclisten dışarı
zenci mahallesine girerim "sorun ne zenci ha? ? ??  ?"

hispanik mahallesine girerim "sorun ne ese ha?? ? ? ??"

kalabalık şekilde konuşurken tanımadığım kişi arabasıyla ortama 150 km ile girip "sorun ne ha? ? ? ??"

diyen tipler. ortada bir sorun yoksa bile bunlar yüzünden sorun çıkartasım geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#213 - 03.12.2020 05:41
Bazı kadın karakterlerin yaptıklarının gerçekçi hareketler ve sözlerle uzaktan yakından alakası olmaması, erkek gibi davranmaları, sonunda başaramayıp erkek karaktere geçmeleri.

İyi rol yapan kadın karaktere ooc olarak oluşan takıntı ( forum hareketlerini takip etmek, pmden yakınlık kurmaya çalışmak )

Bir erkeğin kendinden yüksek bir kadın karakterle çift rolü yapamaması, kadın karakterin gözünün hep üst levellerde olması ve alt seviyesindeki oyunculara fırsat tanımayarak rolde hiç olmayacak bahaneler üreterek uzaklaşmaları. (amaan ben 30 levelim, yanında 15seviye manita gezdiriyor derler düşüncesi) can sıkıcı durumlardan birkaçıdır.

Sürekli ooc ceza alarak toplam 5000dakika hapis yemiş, kendi istediği gibi gitmeyen role anında kota koyarak istediği gibi şekillendirme konusunda baskıcı olan, hakkında açılmış onlarca şikayete rağmen uslanmayıp ihlallerini sürdüren, rol ortamında görülünce mide kaldıran tipler.

Geçimini dolandırıcılıktan sağlayan tipler, nasıl olsa 20k olmadı hehe düşüncesiyle insanları dolandıran, yetkili tarafından CAPS LOCK açılarak ceza sebebi yazılan kanser ötesi tipler.

/pm 7 kanka kumarhane açık mı gelelim de iki oyun atalım :d

Yetkilinin en ufak samimiyetinde cıvıyarak suistimal etmeye çalışan, admin bu role girilmez diyen tipler.

Sağlık yönünden üst seviye kıdemli doğan karakterler, kusursuz mankenler, dünya üzerinde ne kadar güzel/yakışıklı insan varsa vice social/karakter tanıtımına onun fotoğraflarını bezeyenler

« Son Düzenleme: 03.12.2020 05:43 FAKO »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
LES ARDENTES, ephedrine,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#214 - 03.12.2020 18:56
yukarıdaki dostlar yazmış zaten  :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#215 - 04.12.2020 03:04
Bazı kadın karakterlerin yaptıklarının gerçekçi hareketler ve sözlerle uzaktan yakından alakası olmaması, erkek gibi davranmaları, sonunda başaramayıp erkek karaktere geçmeleri.

İyi rol yapan kadın karaktere ooc olarak oluşan takıntı ( forum hareketlerini takip etmek, pmden yakınlık kurmaya çalışmak )

Bir erkeğin kendinden yüksek bir kadın karakterle çift rolü yapamaması, kadın karakterin gözünün hep üst levellerde olması ve alt seviyesindeki oyunculara fırsat tanımayarak rolde hiç olmayacak bahaneler üreterek uzaklaşmaları. (amaan ben 30 levelim, yanında 15seviye manita gezdiriyor derler düşüncesi) can sıkıcı durumlardan birkaçıdır.

Sürekli ooc ceza alarak toplam 5000dakika hapis yemiş, kendi istediği gibi gitmeyen role anında kota koyarak istediği gibi şekillendirme konusunda baskıcı olan, hakkında açılmış onlarca şikayete rağmen uslanmayıp ihlallerini sürdüren, rol ortamında görülünce mide kaldıran tipler.

Geçimini dolandırıcılıktan sağlayan tipler, nasıl olsa 20k olmadı hehe düşüncesiyle insanları dolandıran, yetkili tarafından CAPS LOCK açılarak ceza sebebi yazılan kanser ötesi tipler.

/pm 7 kanka kumarhane açık mı gelelim de iki oyun atalım :d

Yetkilinin en ufak samimiyetinde cıvıyarak suistimal etmeye çalışan, admin bu role girilmez diyen tipler.

Sağlık yönünden üst seviye kıdemli doğan karakterler, kusursuz mankenler, dünya üzerinde ne kadar güzel/yakışıklı insan varsa vice social/karakter tanıtımına onun fotoğraflarını bezeyenler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#216 - 05.12.2020 20:00
Spoiler: GösterGizle
-Bisiklet sürerek oradan oraya zıplayanlar.

-Olimpik yüzücü gibi yorulmadan kulaç atanlar

-Nefesi hiç kesilmeyenler

-Polis memurlarını autobot olarak görenler.

-Polis memurlarının tek amaçlarının insanları tutuklamak olduğunu düşünenler.

-Polis memurunun yapabileceği tek şeyin devriye atıp suçlu yakalamak olduğunu düşünenler.

-Kusursuz karakter oluşturanlar. (Kaslı ve fit, bir o kadar yakışıklı/güzel, zeki.)

-Çocuk gibi rol yapanlar ve dizi/film evreninde yaşadığını düşünenler (Çocuk rolünü kastetmiyorum, bildiğimiz yaşının adamı olmayan karakter yönetenler. bkz: 35 yaşında adamın çocukla çocuk olması. bkz: 40 yaşında adamın twerk yapması. bkz: 25 yaşında adamın tek işinin bira içerken ona buna salça olması. bkz: olgun bir adamın bir kıza platonik olup hayatı dar etmesi)

-Roland Drayce'ın sürekli benim karakterimin ensesine vurması.

-Mantığa sığmayan karakter gelişimleri. (Karakterler bir olaydan etkilenip birkaç hafta içerisinde çeşitli farklılıklar yaşayabilir. Kastım bu değil. Bir olaydan bir gün sonra ben böyle davranacağım mantığıyla karakteri o yöne çekmek kastım. bkz: bir gün açığa alındıktan sonra daha sert bir adam olan polis memuru)

-Harika roller yapıp aralarında küslük olup rol yapmayı bırakanlar. (Evet, üzülüyorum. Bırakmayın. Harika gidiyorsunuz bir anda bırakıyorsunuz moralim bozuluyor.)

-Kimsenin değişik şeyler denememesi. (Sen de denemiyorsun dallama dediğinizi duyar gibiyim, vurmayın.)

-Karakteri yerine göre cıvıklaştırıp yerine göre ciddi yapanlar. (Elbet herkes yerine göre tavır takınır. Şu şekilde örnek verebilirim; bir partide twerk yapıp, social'da ergen gibi takılıp, bir husumet yaşadığında Polat Alemdar kesilmek.)

-Felaket karakter yönetip karakter tanıtımı açmayanlar.  (Tercih meselesi ama keşke açsalar.)

-Rol konusunda birbirlerine baskı kuran insanlar. (Oyun oynuyoruz, kasmaya gerek yok.)

-Karakterinden vazgeçememek. (Yine beni zikrettiğinizi işitir gibiyim.) (Bundan kastım elbet ben gibi uzun ömürlü rol yapan insanlar değil. Bir karakter kendi geliştirdiğiniz rolden dolayı vuruluyorsa, başına büyük bir şey geliyorsa, bu olay olmamış gibi yaşamak bana biraz mantıksız geliyor. Yine de kimsenin rolüne karışılmaz!)

-Charles Down'un bıyığı

-Bazı şeyleri çok ciddiye alan karaktere sahip olan insanlar ve karakterini kendisi gibi yönetenler. (Bkz: IC kavganın OOC gerginlik yaratması.)

-Korkusuz rol yapanlar. (Birinden korkmaktan ziyade, Tanrı korkusu ve ahlak kaygısı gütmeyen karakterleri kastediyorum. Karakteri kimi zaman vicdanla yönetmek gerçekten güzel sonuçlar doğuruyor.)

-Bir kişi yalnızca görevini yerine getirdiği için kendisine tavır takınılması.

-Yanlış PM atarak şahsımda merak uyandıranlar.

-Elegy (bir hayat felsefesi olarak)

-Vali Cortez

-Rolü OOC şekillendirmek isteyenler. (Senaryo rollerinden bahsetmiyorum.)

-GTA San Andreas'ın 32x olmasına rağmen düzgün FXAA ile çalışmaması. Delirtiyor beni.

100
6
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle, AlyX, Serenity_, depresifhadisler, ephedrine, TQueen,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Serenity_, gullinkambi, depresifhadisler, ephedrine,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#217 - 06.12.2020 17:32
gelin fellas
gidin fellas
yapın fellas

fellas?

@pistolevich  ch'man pal'
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#218 - 07.12.2020 15:55
14-15 yaşındaki karakterlerin Kuzey Tekinoğlu gibi yönetilmesi, oyun iyice MMORPG'e döndü son zamanlarda.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok