Beni rol sırasında rahatsız eden birçok unsur bulunuyor aslında.
Bunlardan bir tanesi: Silahlı bir şekilde sebebimizin olmasına rağmen adamı vurup ve daha sonra PM'den şikayet etmesi ve tabi bunun üzerine şikayet açması da cabası.
2) Herhangi bir şekilde iletişimi olmadan, olaya adam çağırmak. Mixing'den söz ediyorum.
3) Aktif bir rol esnasında "/b" kullanımı beni aşırı rahatsız eden durumlardan bir tanesi.
3) Birisine küfür ettikten sonra, "neden anneme küfür ettin şimdi?" diyip size ateş etmesi.
4) "/me" ve "/do" komutlarını karıştırmış olmaları. Uyarıyorum ve devam edenler için bu söz konusu.
5) Direkt olarak her olaya gidip şikayet açmalarından. Toxic oyunculardan bahsediyorum.
6) Kurtlar Vadisi Pusu rolleri yapanlar, gerçek Amerikan mafyasını yansıtamayanlar. Profil fotoğrafları da cabası oluyor.
Onun dışında: Alıntı yaptıklarım.
Durmadan komik(!) emote verenler, bir-iki kere yaparsın güler geçeriz ama sen Cem Yılmaz mısın be adam her emote mizah içermek zorunda değil.
Alakası olmayan bir kişinin, durduk yere saçma bir şekilde "fuck pd" şeklinde bağırması.
Rol yaparken mahalleyi dört kere dolaşan taksicinin her bizim tarafımıza geldiğinde TAKSİ TAKSİ TAKSİ diye bağırması dayağı yedikten sonra "SS" diye do verip quit atması